Kairon; IRSE!

kaustrock / shoegaze / psych rock

tenebræferis

Dead but Dreaming
Стать
чол
Адреса
From Beyond
Повідомлення
6 577

Репутація
5 876

2eb9168f9ef9f6e9113fc332cc40e45b.png
Kairon; IRSE! - це:
Dmitry Melet - вокал, бас, скрипка
Niko Lehdontie - гітара, синтезатори, орган
Lasse Luhta - всього лиш гітара
Johannes Kohal - всього лиш барабанщик

e9ddef540e5f9967e7ec1258cf67e142.jpg

Прогресивний шогейз? Музика із зовнішніх сфер? Ментально безжально нестійкий Gentle Giant і сильно сп'янілий Todd Rundgren, що любить (:oh-yeah:) дитя, усиновлене в Росії, знаходить себе під час виконання рок-опери поміж Уральських гір? Це блядь типова спроба класифікувати музику Kairon; IRSE! людським розумом за версією лейбла (Svart Records).
Насправді в основі гурту знаходиться 4 (чотири) музиканти із західної частини Фінки. Всі говорять, що на них сильно вплинула творчість експериментальних поп-виконавців 60-70-их рр.. Від себе ж вони пробують віддати сучасний підхід і оригінальне музичне бачення.
Перші релізи гурту по своїй природі є результатом звичайних джем-сейшенів та імпровізацій. Новий альбом (Ruination) писався вже свідомо і цілеспрямовано. При чому аж протягом 2 років. Хоча відразу сабж прив'язувався шанувальниками до шогейзу, нова робота відмічається серйозним впливом православного прог-року.

ДИСКОГРАФІЯ​

344fd92be3bb6db043e90955c8aa3409.jpg

Трек-лист:
1. Soroche
2. Amaterasu 5505°C
3. Cuscuspin
4. Flowers
5. Девочка парит в воздухе :eyebrow:
6. Sammakkomiehen päivä
7. The Abyss gazes also into you

24c8a532bb66c035b710ec18aa8fb8d9.jpg

Трек-лист:
1. Valorians
2. Tzar Morei
3. Amsterdam
4. Swarm
5. Rulons
6. Les, Moh y Gribi

2017 Ruination
0d0ffcc54c37ea6eb0b5a88d2daa8b69.jpg

Трек-лист:
1. Sinister Waters I
2. Sinister Waters II
3. Llullaillaco
4. Starik
5. Porphyrogennetos
6. Ruination

To view the content, you need to Sign In or Register.

Опис
kaustrock / shoegaze / psych rock
Країна
Фінляндія
Ментально безжально нестійкий Gentle Giant і сильно сп'янілий Todd Rundgren
нет и тем более нет. Просто хороший правильный пост-рок, уходящий в прог, причем прошлый альбом интереснее нового имхо

Прожектор, я просто скопіпастив опис сабжа із прес-реліза видавця. Редагувати не буду, але ж ти - модер

Добавлено в 22:24 / Предыдущее сообщение было написано в 22:21

Та й новий альбом взагалі постняком і не пахне. Я навіть про Кінг Крімзн трошки подумав (здається, то був фрагмент дургого треку). Мова, звичайно, не про розмір (не музикант) ,а про настрій.

нет и тем более нет. Просто хороший правильный пост-рок, уходящий в прог, причем прошлый альбом интереснее нового имхо

Ну новый уже считай целиком в прог/психодел-сфере обитает. Gentle Giant и Рундгрена (а ю фо рил??) нет, а от тех самых King Crimson почерпнуто немало. Поздние Motorpsycho тоже вспоминались. В этом отчасти и проблема. Немножко утратили самобытности - бойкий, шумный пост-рок/шугейз предыдущего был и правда ярче. Ну и композиции посложнее пока не совсем научились строить, пожалуй. Всё равно, приятно, что ребята ищут и меняются. Возможно, мы наблюдаем за развитием как раз-таки "новых Motorpsycho".
В-общем, достойны внимания и кажется, что способны выдать прям нечто охуенное в будущем.
П.С. Продакшн и микширование "Ruination" делали люди ответственные за последний Orannsi Pazuzu, а их вокалист/гитарист собс-но указан продюсером альбома. Что ж, в этот раз звук смешанные чувства вызывает, мутноватый микс вышел. "Ujubasajuba" и "Värähtelijä" звучат гораздо круче.
П.П.С. Забавы ради, можно попытаться разобрать непонятные места их песен на русском, коих на 2014-ом было и вовсе большинство. Вот припев "Амстердама", к примеру. Он совершенно точно заканчивается словами "утром ранним я просыпаюсь / солнце светит, я улыбаюсь", в середине там тоже что-то про утро и "я улыбаюсь" в конце строки. Ещё вроде"воздух" где-то слышится, остальное - без понятия))

Добавлено в 22:46 / Предыдущее сообщение было написано в 22:06

А в метках вообще краут стоит. Ну какой тут краут?

Останнє редагування:
А в метках вообще краут стоит. Ну какой тут краут?
Хлопці, я вкотре кажу, що мітки якщо й ставлю, то тільки посилаючись на офіційні ресурси. В даному випадку на офіційну сторінку сабжа у ФБ
(пруф - https://www.facebook.com/pg/kaironirse/about/?ref=page_internal)
Будь-які описи, приблизні жанри - справа рук самих музикантів.
Від себе можу хіба бляцк метал більш-менш впевнено поставити в мітках. І то часом помиляюсь

Kairon; IRSE! - Polysomn (2020) 320 kbps
psychedelic/space rock/shoegaze

a0803105724_16.jpg

Tracklist:
1. Psionic Static (6:28)
2. Retrograde (5:43)
3. Welcome Blue Valkyrie (6:40)
4. An Bat None (6:04)
5. Mir Inoi (5:06)
6. Altaãr Descends (6:41)
7. Hypnogram (6:06)
8. Polysomn (2:25)
9. White Flies (3:52)

To view the content, you need to Sign In or Register.

Назад
Зверху