Kendrick Lamar

hip-hop ~ USA
  • Автор теми Автор теми Igen Beatz
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    hip-hop

Igen Beatz

это хип-хоп. здесь не отписываются :mad:
Ім'я
Айван
Стать
чол
Вік
34
Адреса
Киев | UA
Повідомлення
2 244

Репутація
4 025

Мої гурти
Make Beats and One Beat Rec.

Kendrick+Lamar.png
Compton, Los Angeles CA, United States

Также известен как K. Dot, Kendrick Lamar (родился 17 Июня 1987) это рэппер из Compton, California, также он является членом группы Black Hippy, в чей состав также входят Jay Rock, Ab-Soul и ScHoolboy Q.

На его музыку большое влияние оказало творчество 2Pac, JAY-Z, Nas и DMX.

Он выпустил the Kendrick Lamar EP в 2009 году, микстейп O(verly) D(edicated) в 2010 году и свой дебютный альбом Section .80 в 2011 году

Kendrick+Lamar.png

Digital Album
Section.80 (2011)
220px-Section.80-Cover.jpg

To view the content, you need to Sign In or Register.

Studio Album
Good Kid in a Mad City (2012)

Mixtapes
Youngest Head Nigga In Charge (2003)
Training Day (2005)
C4 (2009)
O(verly) D(edicated) (2010)

EPs
Kendrick Lamar EP (2009)

Kendrick+Lamar++7.jpg

Опис
hip-hop ~ USA
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
я пытался слушать после того как некий любитель вагнера (долин) расписался в любви к сабжу, послушал альбомы 2011-2017 и ничего не зашло/запомнилось. это не показатель, иногда акцентировать внимание помогают чьи-то слова типа "а вот X или особенно Y вообще кайф". меня, как я заметил по себе, чаще пронимают сугубо субъективные абстрактные пассажи (кто-то скажет просто «кринжовые»), чем какие-то взвешенные мнения с твердой аргументацией.

не то чтобы кому-то сильно хотелось убеждать в чем-то какого-то рандома из интернета, но, возможно, я, просто рассеяв внимание на дискографию, не услышал чего-то стоящего, споткнулся о порог вхождения, не увидел за деревьями леса и другие речевые клише. буду благодарен даже за "да забей, просто не твое, лучше попробуй […]"

:hz:

Прожектор, бачив щойно сабж у нього в підбірці треків за тиждень в кращих. до речі перший раз клацнув фонтано приблизно від 24 лютого

я чекаю на рев'юху)

а ось і вона

Добавлено в 14:10 / Предыдущее сообщение было написано в 14:07

максимально не згоден доречі.

скажу своє, суб'єктивно: та частина що схожа на ТПЕБ - топ, та що схожа не демн - ну хз. 7 з 10, тим не менш альбом мені подобається набагато більш ніж демн.

хз, я з Демн можу згадати 5-6 треків (навіть ті, що мені не подобаються), з нового - жодного (хоча я його слухав ВЧОРА). Харт 5 по факту найкраща, і вона навіть не на ньому:dontknow::lol:

Добавлено в 21:16 / Предыдущее сообщение было написано в 21:12

ну і підхарює ця кусочність стильова, навіть в рамках кожної частини альбому, наче мікстейп слухаєш. Антайтлд Анмастерд більш cohesive був ніж це :hz:

я через війну маю таку штуку що мені навіть впадло читати що там у ламара з авторефлесією і якими цікавами темами зі свого тяжкого досвіду він може нас здивувати

я через війну маю таку штуку що мені навіть впадло читати що там у ламара з авторефлесією і якими цікавами темами зі свого тяжкого досвіду він може нас здивувати

Ну, чесно кажучі, те, що ми переживаємо війну, не має знецінювати досвід інших людей. Так, цей чувак мілліонер і все таке інше, але він так само втрачав близьких людей і все таке. Я не думаю що поінт в тому щоб "дивувати тяжким досвідом", а тим більш мірятися тим хто страждав більше. Іронічно, що вже у першому треку частково йдеться саме про це - everybody grieves different.

з іншого боку я розумію що у такі часи всі інші теми здаютсья неважливими.

bre, так я і не кажу що це добре і погоджуюся з тобою. бат ай джаст донт кер

ну що, Дрейка знищено безповоротно. крутий біф

жорстко, нащо дрейк взагалі в то ліз, він же і не репер загалом

Назад
Зверху