King Gizzard And The Lizard Wizard

psychedelic/garage/surf/whatever, Melbourne

TelOne

420
Вік
35
Адреса
Киев
Повідомлення
10 119

Репутація
2 837

Мої гурти
Kasu Weri

0001809130_10.jpg

Группа, которая стала для меня открытием прошедшего года. Коллектив из семи человек из Мельбурна, который играет психодел на основе гаража и сёрфа. Два барабанщика, три гитариста, губные гармошки, флейты и огромнейшее количество самых странных и неожиданных эффектов, звуков и музыкальных ходов. Всё творчество можно послушать на официальном сайте. Особенно рекомендую оба альбома 2014, в частности, I'm In Your Mind Fuzz - альбом года для меня. Еще довольно интересен Eyes Like The Sky - альбом, который, по сути, является спагетти-вестерном.
Состав: Stu Mackenzie, Joe Walker, Eric Moore, Ambrose Kenny-Smith, Lucas Skinner, Cook Craig, Michael Cavanagh. Кто на чём играет, я так и не разобрался, но это не столь важно.

http://kinggizzardandthelizardwizard.com/

https://www.facebook.com/kinggizzardandthelizardwizard

Альбомы:
2012 - 12 Bar Bruise
2013 - Eyes Like The Sky
2013 - Float Along - Fill Your Lungs
2014 - Oddments
attachment.php

To view the content, you need to Sign In or Register.

2014 - I'm In Your Mind Fuzz
attachment.php

To view the content, you need to Sign In or Register.

Опис
psychedelic/garage/surf/whatever, Melbourne
Країна
Австралія

Вкладення

• oddments.jpg
    oddments.jpg
    65.3 КБ · Перегляди: 8 034
  • fuzz.jpg
    fuzz.jpg
    71.8 КБ · Перегляди: 7 911
Останнє редагування модератором:
вот тебя хуй поймешь, дженерик кинг хуизард как по мне:stupid:

Добавлено в 13:53 / Предыдущее сообщение было написано в 13:53

а чем тебе конкретно эта песня нравится?

уже вышел. синтезаторный рэп заебись

Альбом кайфовий, особливо мені подобається цей соул (чи навіть рнб) вайб. Наприклад Persistence могла б спокійно з'явитися десь на альбомі Джорджа Майкла. Або Presumptuous - супер просто кайф. Окрім цього якійсь референси у бік нонагон інфініті в цілому не звучать як паразитування на своєму ж матеріалі.
При цьому - як на мене - дуже зайвими або як мінімум необов'язковими виглядають метал треки, які ламають весь кайф і настрій від альбому. Вони і так звучать як типу ви на репетиції з кентами по приколу за 5 хвилин вигадуєте рифф а-ля металика, а враховуючи контекст альбому, ну зовсім мимо.

А от хіп-хоп треки норм, навпаки. Ще окремо виділив би Red Smoke, пісня де у котре КГЛВ демонструють відмінне відчуття мелодії та гармонії.

короче - альбом в топ, якщо б не було метал треків, то взагалі я б сказав один з кращіх у них, особисто для мене.

но гайя - ломака, а предатор х - реально норм :oh-yeah:

Добавлено в 16:38 / Предыдущее сообщение было написано в 16:36

А от хіп-хоп треки норм, навпаки
нравится, что они не особо-то и хипхоп, просто с читочкой. напомнило вот это

но гайя - ломака, а предатор х - реально норм

ну це моя суб'єктивна прям думка, я розумію чому людям подобається і цей бік КГЛВ)) просто я не фанат. мені і попередні їх метал альбоми не подобались.

послухав без треків зі свого посту (№365) та без двух металевих, отримав 47-хвилинний альбом - дуже милий та вайбовий, але без ЄДИНОГО чіпляючого моменту :hz: ну крім крінжу від гіззард-репу. Переслухав треки зі свого посту, ну гіззард як гіззард, послухав метальові - оце воно! Може був на хвилі, може тому що нічого вже не очікував, але "Gaia" взагалі розйоб :super:

мені, при чому, як не подобався 2019й, так і не подобається (вирішив його навіть переслухати про всяк), а ось ці дві дж-дж-пісні дуже ок. Може через відсутність оцих ось "уіііі" вокальних та не дуже звичні для сабжа гармонії (да і ломака більш по мешузі якійсь, не стандартна гіззардівська)

В октябре угрожают выпустить ещё три альбома :stupid::
October 7th
Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms And Lava
1. Mycelium - 7:36
2. Ice V - 10:16
3. Magma - 9:06
4. Lava - 6:41
5. Hell's Itch - 13:28
6. Iron Lung - 9:05
7. Gliese 710 - 7:48
-------------------
October 12th
Laminated Denim
1. The Land Before Timeland - 15:00
2. Hypertension - 15:00
-------------------
October 28th
Changes
1. Change - 13:03
2. Hate Dancin’ - 3:16
3. Astroturf - 7:33
4. No Body - 3:42
5. Gondii - 4:57
6. Exploding Suns - 4:40
7. Short Change - 2:50

10 кислотных зайцев из 10 :hare::hare::hare:!
Ну и первый из октябрьских альбомов уже в эту пятницу :idea:.

Класний трек

Бакетхед зі своїми пайками відпочиває

tenebræferis;2844368 сказав(ла):
Бакетхед зі своїми пайками відпочиває
Та ладно! На его бендкампыче сейчас вообще чуть ли не каждый день новые релизы выходят, преимущественно, лайвы. Гиззардам ещё есть куда расти :idea:.
Кстати, "Changes", их последний за октябрь (если только сегодня ещё чего-нибудь не выпустят случайно :stupid:), прям очень классный альбом, как по мне. "No Body" + "Gondii" :pray:.

Останнє редагування:
Облога прикольна. Музики ж хватило секунд на 20 :hare:

дуже дуже потужний камбек, поки що перший трек на репіті по третьому колу, далі ще не заходив:stupid:

ось і прийшов час для лайву (ви тільки гляньте на час його)
Live at The Salt Shed, Chicago, IL, USA, June 11, 12 and 13 2022​

ось і прийшов час для лайву (ви тільки гляньте на час його)
Ну это ж компиляция из 3 выступлений ("June 11, 12 and 13").
В прошлом году тоже эпичный лайв на 86 треков выходил: https://kinggizzard.bandcamp.com/album/live-at-red-rocks-22.
Хз, в чём прикол таких релизов - привык слушать альбомы целиком, но это явно не тот случай :stupid:.

Просто топ для фону під час роботи

Просто офигительный акустический концерт Гиззардов с шикарным звуком.
"Let Me Mend the Past" и "The Wheel" - :pray::pray::pray:.

Назад
Зверху