Brutallo
lossless
Я періодично наштовхуюсь на згадки LoM на форумі неформату, але гурт досі не має тут своєї власної сторінки - вирішив це виправити.
Загадковий (і хайповий) one-man band з Лос-Анджелесу (чи то з Олімпії, штат Вашингтон). З тих кількох інтерв'ю, що мені потрапляли на очі, якщо опустити усі претензійні балачки про окультизм і кризу жанру, якихось цікавих фактів мені не вдалося почерпнути. Тому з вашого дозволу скіпну біографічну довідку і перейду до обговорення музики.
Досить широка і різноманітна дискографія, при цьому впізнаний саунд - навіть експериментуючи з пост панком і готік роком LoM залишається LoM. Втім, на мою думку, найкращі роботи - це перші демо і дебютник, до подальших релізів я вже почав потроху втрачати інтерес. Хоча чув багато схвальних відгуків на другий повноформатник "Submission and Slavery", для багатьох це був прямо AOTY. А от сингл з третього повноформатнику "Saturnian Bloodstorm" мене зацікавив. Як дехто помітив, на ньоу LoM зазвучав як Immortal, що чесно кажучи мені припало до душі.
На момент написання цього посту, на сайті журналу Decibel презентували ще один трек з майбутнього альбому: https://www.decibelmagazine.com/2023/02/13/track-premiere-lamp-of-murmuur-seal-of-the-dominator/
Склад:
M. - все
Дискографія:
"][SIZE="3
[/CENTER]
[/SPOILER]
[SPOILER="2023 Saturnian Bloodstorm (Full-length)"]
- Опис
- raw black metal - California, USA
- Країна
- Сполучені Штати Америки
Lamp of Murmuur