Froulein Nachtmahr
mp3 56 kbps
Nachtmahr
EBM/Industrial проект Томаса Райнера (более известного по проектам L’Âme Immortelle и существовавшему до 2002 года Siechtum). Выпущенный в 2007 году дебютный альбом “Kunst Ist Krieg” («Искусство это война») представляет собой смесь техно и пауэр-нойза с элементами индастриала. В 2008 году вышел второй альбом «Feuer Frei!» («Открыть огонь!»)
"Ми - солдати звуку, якщо проводити паралелі між війною, життям і роллю в ній музиканта. Ось чому ми одягнені як на битву. Мистецтво - це бій!" - говорить Томас. Райнер не новачок в музичній індустрії: його кар’єра - це близько десяти років пліч о пліч з Сонею Краусхоффер у L'Ame Immortelle і ще один індустріальний павер-нойз проект Siechtum. Та очевидно, що його шаленій енергії та експериментаторському духові немає меж.
"Мені однаково живі ви або мертві. Мені потрібно лише одне – бачити, що ви танцюєте!" – каже сам Райнер. І у нас немає жодних підстав йому не вірити. Його музика шалена, жорстка, вона лякає і заворожує, підриває усталене бачення ЕВМ музики і змушує рухатись в ритмі австрійського імперіал індастріалу.
"Nachtmahr" – це революція в електронній музиці, світосприйнятті і вашій свідомості. Томас Райнер вже відкрив вогонь на ураження по усіх європейських фестивалях та любителях індастріал музики, а як щодо Вас?
Неофициальный русский сайт
Дискографія:
Nachtmahr - Kunst Ist Kreig (2007)
Nachtmahr - Feuer Frei! (2008)
Nachtmahr - Katharsis (2008)
Nachtmahr - Alle Lust Will Ewigkeit (2009)
Nachtmahr - Mädchen In Uniform (2010)
Nachtmahr - Semper Fidelis (2010)
Nachtmahr - Can You Feel the Beat? (2011)
Nachtmahr - Veni Vidi Vici (2012)
Nachtmahr - Feindbild (2014)
- Опис
- ebm , power noise, post-industrial - Austria
- Країна
- Австрія
Вкладення
Останнє редагування модератором:
Nachtmahr
Интересно, скока я потерял... 
Надо бы остальные альбомы послушать