Найкраще з поп музики, для вас

кого слухали чи слухаєте, чесні зізнання
  • Автор теми Автор теми ehnaton
  • Дата створення Дата створення

ehnaton

амеломан
Стать
чол
Адреса
Галичина
Повідомлення
959

Репутація
2 455

Найкраще з поп музики, для вас

Оскільки у мене дискретний потяг до передмов, ніж власне до справ, то і тут не поступатимусь тимчасовим принципам. історія попмузики має меншу, ніж у фолку, історію, але від цього її значення для людства не менше. Нагадаю, спершу неаполітанські арії 17 століття перетворились у віденські вальси, що дали поштовх кабаре, що породили мюзикхол, що породили ... (таку формулу можна застосувати до будь-якого жанру).
частина форуму належить до певних субкультурних прошарків, для яких в принципі популярність всього більш-менш загальновживаного і поширеного не надто велика. але спробуєм бути дійсно неформальними, непідлеглими певним поглядам, що існують зараз, чи будуть існувати згодом. відкриєм третє вухо до музики, ще однієї форми енергії, будьмо добрими господарями, які вітають гостей не за одягом, а впізнаючи щось рідне... (втручається редактор: господи, ти що пишеш, ти мав просто вказати своїх улюблених поп бендів і запросити форумчан зробити те ж саме).
Слухаюсь, отже прошу вказати, кого ви з попси слухаєте, пояснити чому.
Щоб не виникало питань термінології - попса - це все ритмічно-мелодійне (з акцентом на останнє), що зворушить будь-якого менеджера середньої ланки (а взагалі поп - це саундтрек середнього класу).
Для мене попшедеври такі
1) Stevie Wonder (бог фанку, соулу, рнб, джазу, попу - надзвичайно подобається така розірваність і багатогранність). найкраща поп пісня - Another Star (Songs In The Key Of Life, 1976)
http://www.mediafire.com/?sharekey=e58fb080a663438ed6baebe61b361f7c105322874aa45e06ce018c8114394287
2) The Beta Band - суміш дронів, експериментування, попу, тріпхопу, джему, дуже солодкі. найкраще B+A (The Three EPs, 2000)
http://www.mediafire.com/?sharekey=e58fb080a663438ed6baebe61b361f7c105322874aa45e06ce018c8114394287
3) Mansun - вершина бріт-попу, ні, це не Блюр, тут прогроку ложками, не полишаючи своєї поп основи ні на мить. Cancer (Six, 1998)
http://www.mediafire.com/?sharekey=e58fb080a663438ed6baebe61b361f7ce04e75f6e8ebb871
4) The John Butler Trio - кантрі, фанк, блюз, поп, джем, реггі. Дуже сонячні (з ідіотською лірикою). Sometimes (Sunrise over the sea, 2004)
http://www.mediafire.com/?sharekey=e58fb080a663438ed6baebe61b361f7ce04e75f6e8ebb871
5) Love and Money - хочу, щоб вся попса була такою. Shape of Things to Come (Strange Kind of Love, 1988)
6) Peter Gordon & Love Of Life Orchestra Geneva & Extended Niceties (1980) диско+класика+джаз. Хай живе попса
7) Все таки Cerrone дійсно найкраще диско. альбом supernatural (1977) бомба
зараз позаливаю названі композиції кудись

Опис
кого слухали чи слухаєте, чесні зізнання
Останнє редагування:
Re: Найкраще з поп музики, для вас

ха-ха, точно. Пі па па па ра пу)
до речі, дуже цікавий дядько.

Джон Па́ул Ла́ркін, (13 березня 1942, ель-Монте — 3 грудня 1999), знаний, як Скетмен Джон був відомим джазовим музикантом-заїкою. Джон Скетмен зумів поєднати в одне ціле стилі скет (Scat singing) та диско, і отримав свою популярність 1994 року за пісню «Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop)». Як він сам висловився, це був процес «обернення моєї найбільшої проблеми в найбільше надбання». За свої альбоми та сингли він отримав 14 золотих та 18 платинових нагород. Він також здобув нагороду Енні Ґлен за свій неабиякий вклад в допомогу заїкам. В 57-річному віці він помер у своєму домі в Лос-Анджелесі, від раку легенів.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Скетмен_Джон

він став відомим в 52 роки.

ну ещё есть вот эта харошая песня:"Щоб в вас і в нас все було гаразд, щоб ви і ми щасливі були", а дальше там "многая літа, многаая літаа":stupid: название не помню но песня хорошая душевная:stupid:

ну есть народная "многая літ, благая літ", её у нас на всех днях рождениях поют)

Подобається пісенька там де в приспіві "Нам не повезло всім,ми не Віталік па-пам-пам" ) і про "ходять туда-сюда молоді мами о_О". Не в плані музики, а в плані стьоба)

Люблю Ms. Dynamite, Natalie Imbruglia и песню The Cardigans из Гран Туризмо)

NYL?

песня с Гран Туризмо, инструментал такой, чем и запомнился

Кто-нибудь будет качать компиляцию топовых хитов 90-х, если я выложу? :thinking: Естессна, на свое усмотрение подборку мутить буду.

sal, давай, с треклистом

вспомнил охуенную песню группы the Bangles, потом перепетую Atomic Kitten - Eternal Flame. Тупо песня пиздатая:in_love:
Close your eyes, give me your hand, darlin`
Do you feel my heart beating
Do you understand
Do you feel the same
Or am I only dreaming
Is this burning
An eternal flame
ну и снова скажу что Дасти Спрингфилд и Милен Фармер тупо делают всех:fuck:

ех...а мені Роксет подобається, особливо їхня milk and tost and honey, Кренберріз, місцями Аврілка і Скутер, а ше Тік в купі з їх оленями:thinking:

Мне на днях Tanita Tikaram вспомнилась, например
:pray::pray::pray:

половина моего топа за этот год - поп-музыка. отличный жанр

Між інді-попом і альт-роком іноді доволі важко провести межу
ну...не соглашусь

по теме:

Michael Jackson
Ryan Adams - Heartbreaker, альбом из разряда "вы должны услышать это перед тем как умрете" хотя это и альт-кантри, я все равно внесу в список.
Travis (окончательно влюбился в них когда пол года назад увидел по энтермюзик их лайв на котором был сыгран кавер на Wham! - Last Christmas:pray:)
Roxette

на а из последней и надеюсь что длительной любви это конечно же
:scream:

Останнє редагування:

не знаю почему но в последнее время мне дико нравится эта песня, особенно припев :stupid:
возможно это связано с тем что сейчас у меня не совсем легкий период жизни...

Стинг нравится. Белинда Зетлиц или как её. Роксет, полюбому.

Добавлено через 2 минуты
Мне на днях Tanita Tikaram вспомнилась, например
Да.

А еще были нормас сборники в 90-х, ну типа Романтик Коллекшен. Там ок песни были.

Ах да, ну и Мадонна, времён эдак Рэй Оф Лайт.

:up:

Міша Джексон рішає :pray:
частково подобаються Kylie Minogue, Madonna (трек "Get Together" дуже подобався :in_love:), Natasha Bedingfield, Jennifer Paige, Sandra. Деякі пісні Джастіна Тімберлейка.

Jamiroquai :pray: :pray: :pray: хоча це не чиста поп-музика, але в цьому списку він так нічо дивиться :stupid:
Піздєц люблю діско та поп 70-80х. Ну і сінтіпопи, фючепопи катірую. Літом зависав на Solar Fake, Assemblage 23, DeVision, Depeche Mode, Minerve.

З електропопу/електроклешу дуже люблю The Knife, Pet Shop Boys і Zeigeist.

Ну і ше вибіркові треки Дженіфер Лопес, Тату, Sonique.
А ше недавно переслухав героїв дитинства Eiffel 65 )

О я про вот эту норвежку или кто она там

Добавлено через 16 секунд
Саня.:stupid:

Добавлено через 1 минуту
О блять группа Молоко ништяк.:up:

о да, Бертін - крута :up:

Добавлено через 47 секунд
та їх крутих - тисячі :stupid: взагалі музика - це круто :pray: :super: :clever:

Добавлено через 21 секунду
:stupid:

О я про вот эту норвежку или кто она там

Добавлено через 16 секунд
Саня.:stupid:

Добавлено через 1 минуту
О блять группа Молоко ништяк.:up:
тю, и шо ты в ней нашел...:thinking:

тю, и шо ты в ней нашел...
Ничего, но мне нравится. :)

Добавлено через 50 секунд
Это очень ок. Я ваще Джей Кея катирую, норм мужик талантливый. И шапки пиздатые)

я роксет люблю, другу рику первый альбом
леди гага
и неангелы и киркоров
и стинг тоже мне нравится

Назад
Зверху