Neformat Forum Update 2025

still alive
  • Автор теми Автор теми Nook
  • Дата створення Дата створення

Nook

Star - reign down
On you
Команда форуму
Ім'я
Anatolii
Стать
чол
Адреса
Kyiv
Повідомлення
16 750

Репутація
22 710

Буває і таке. Дуже давно хотілось це зробити, і зараз накінець виникла реальна можливість для цього. Причин є багато:
- хотілось зберегти це все, а простіше це робити на сучасному движку, а не на коді 15-ти річної давнини
- потреба в українізації
- адаптація під мобільні пристрої
- синхронізація з головною сторінкою
- кращий анти-спам
- можливість мати перспективу кудись це все рухати і інтегрувати.

Я старався лишити максимум фішок форуму, при цьому максимально все осучаснити. Апгрейд грандіозний, якщо ззовні так і не скажеш. Тому коли помітите будь які проблеми чи неточності - пишіть, я буду час від часу займатись покращеннями.

З того що ще заплановано, але я не встиг на реліз:
- фікс української мови, перекладів деяких фраз не вистачає
- повернення іконок країн в музичні теми
- статистика на головній форуму
- фікс темної теми дизайну (та і основної теж)
- фікс поштового серверу

Поки все, радий усім хто сюди заглядає.

Опис
still alive
Останнє редагування:
Очень здорово выглядит! Рад, что форум не просто продолжает жить, а даже развивается.

Спасибо всем причастным!

• Like
Реакції: Nook
Ого! Нефігове таке оновлення! =))

• Like
Нічосі =)

• Like
Інтегровані гіфки - топ!
Excited Come On GIF by Jomboy Media

Класний апдейт! :up:

• Like
все круто 😍

• Like
куда делась зеленая тема?)

Где наши рейтинги ?

тепер лайки замість репутації і спасібок

цифри по ним були об'єднані

А шо по модерах? Я не бачу можливості редагувати теми в Psychedelic Experience.
тут теж все рефрешнув і повертаю права тільки тим кому вони треба)

повернув тобі, перевіряй. з системою прав на цьому движку я ще не дуже дружу

тут теж все рефрешнув і повертаю права тільки тим кому вони треба)

повернув тобі, перевіряй. з системою прав на цьому движку я ще не дуже дружу
тепер все гаразд, дякую!

• Like
новый движок немного напоминает форум стонер-рокиров и как блин назывался форум где шарили краст/металкор/битдаун (???)
но это, конечно, мощно, что обновились.

рейтинг десь дівся, ну тут під аватаркою в кожного, є кількість лайків в повідомленнях, а є оця репутація, вірніше була. Це помилково видалили, чи спєцом? (чи я сліпий?)

рейтинг десь дівся, ну тут під аватаркою в кожного, є кількість лайків в повідомленнях, а є оця репутація, вірніше була. Це помилково видалили, чи спєцом? (чи я сліпий?)
Об'єднав репутацію і спасібкі в лайки, з відповідним перерахунком

кнопка Report з лівового боку - не дуже. Плутається безпосередньо біля інформації, ще й між контентом і полем де видно лайки. Може змістити вправо до тих кнопок що справа?

Вкладення

• Screenshot 2025-04-09 at 11.07.19.png
    Screenshot 2025-04-09 at 11.07.19.png
    673.1 КБ · Перегляди: 15
в мене форум тепер тільки із впном відкривається чомусь :\

і ще раніше у мене було налаштовано не показувати аватарки і підписи, в новому форумі такого функціонала нема?

кнопка Report з лівового боку - не дуже. Плутається безпосередньо біля інформації, ще й між контентом і полем де видно лайки. Може змістити вправо до тих кнопок що справа?
Ну це стандартний дизайн Ксенфоро, мені так навпаки більше подобається. Справа вона буде або біля лайка, або біля відповісти, а вони по суті дуже різні
в мене форум тепер тільки із впном відкривається чомусь :\
Хм, ну ми ще змінили сервер також. А в інкогніто відкривається? Це може бути просто кеш. Кинь ще скрін повної сторінки з помилкою і адресним рядком в браузері.
і ще раніше у мене було налаштовано не показувати аватарки і підписи, в новому форумі такого функціонала нема?
З коробки такого немає, але може додам при можливості.

Вкладення

• 123.jpg
    123.jpg
    62.9 КБ · Перегляди: 17
може в провайдера з dns записами шось накосячено

Отето, дааа. Заходжу, а тут таке. Дуже радий, що Форум живе та оновлюється)

Якщо включаю програвання відео і в цьому ж повідомленні де це відео опубліковане натискаю лайк, то відео зупиняється. (Трохи не зручно, але зовсім не критично звісно. Просто озвучив, може є варік пофіксити)
Ще цікаво що тепер можна дісейблити лайк

Якщо включаю програвання відео і в цьому ж повідомленні де це відео опубліковане натискаю лайк, то відео зупиняється.
Ну це чесно кажучи - зайобує. Я от врубив якийсь відос, сподобався. Поки він продовжує програватись - я рішаю натиснути "лайк". Натиснув - хуяк, відео перезагрузилось на початок.

Назад
Зверху