Sun of a Beach
сдохни или умри
- Повідомлення
- 10 511
- Репутація
- 16 827
Ну штош, у Саші завал на роботі, тому я його підміню на цей раз як мінімум. Особисто для мене цей рік відзначився купою сіквелів. Бітлджус, Фуріоза (пріквел правда, але похуй), друга частина Дюни, третій Дедпул, другий Джокер і тд. А нашумівшу "Субстанцію" я так і не подивився. Але у вас, мабуть, все було цікавіше, так що давайте сюди свої топи.
Попередній дедлайн - 31 січня 2025
Нагадую правила:
Попередній дедлайн - 31 січня 2025
Нагадую правила:
- Свої голоси потрібно публікувати структурованим списком в одному повідомленні; при цьому бажано використовувати автонумерацію за допомогою кнопки .
- Рекомендований формат подання найменувань має такий самий вигляд, як і правила іменування тем на форумі: «Російська (або українська) назва / Оригінальна назва (рік виходу)». Приклад: Цегла / Brick (2005). Якщо ви хочете додатково вказати режисера, коментарі, враження - робіть це після найменування.
- Правити список до підрахунку голосів ви маєте право скільки завгодно. Що слід пам'ятати, - перші три позиції є «призовими» і отримують більше балів, ніж інші. Ваш головний фаворит, тобто фільм номер один, отримує 3 бали; другий і третій фільми у списку - по 2 бали. Решта фільмів - 1 бал.
- Також звертаємо вашу увагу, що голосувати можна не тільки за фільми 2024 року, а й за фільми 2023 року; при цьому абсолютно неважливо, чи згадувалися вони в попередньому кінотопі, чи ні - багато хто не встигає подивитися новинки в той самий рік через запізнілий розклад вітчизняних кінотеатрів, через обмежену доступність фільму або з іншої причини.
- Голоси приймаються в таких категоріях: «Найкращий художній фільм», «Найкращий документальний фільм», «Найкращий короткометражний фільм», «Найкращий серіал», «Найкращий анімаційний фільм», «Найкращий анімаційний серіал»; також віднедавна ми окремо виділяємо найкращі вітчизняні кінопродукти - «Найкращий український фільм», «Найкращий український документальний фільм», «Найкращий український короткометражний фільм». Усі охочі також можуть написати не лише список найкращих, а й найгірших, на їхній погляд, кіноновинок.