MoriTuri
rubber bullets
Як засновник сказав у інтерв"ю 1999 року, Nykt не був створений для фінансового успіху. "Це все заради музики, для того щоб знайти досконалий психологічний стиль життя",- казав він. Мабуть внаслідок цього, лише 150 копій EП "Narkotyka" були продані по всьому світу, інші EП та демо не поступали до продажу. Відповідно, Nykt розповсюджується безкоштовно через інтернет, а саме їх можна зкачати з майспейсу Nykt, але найвідданіші фани отримають шанс купити ЕП(гроші будуть використані на запис наступних дисків). (с) перекладав з їхнього майспейсу
Склад: Н. Нікт
Releases:
2000: Bybciulpys (EP)
1998: Abraz Shaitan (EP)
1995: Narkotyka (EP)
Ifolder
1994: Smaukymas (Demo)
Зараз, після восьми років тиші, Nykt записує новий ЕП, яка скоріш за все побачить світ наприкінці 2008.
www.last.fm/music/Nykt
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=359384849
знайомство з цим проектом розпочалося для мене із перегляду ласт.фм профілю одного німця із свого френд-листа. Там я побачив у топ-чарті за тиждень одну(!) групу із 750(!) заскробленими прослуховуваннями за тиждень.(якщо треба, пруфлінк можу надати). Власне, це і був Нікт)) Після цього важко було не зацікавитись -- ось я і послухав. Сподобалося))
- Опис
- dark ambient/drone/noise, Lithuania
- Країна
- Литва
Останнє редагування модератором:
Nykt
Ну вобщем, наконец-то делом занялся, вместо болтовни в анцензорде. Это я так типа хвалю.