Розділ "Industrial"

чому б і ні?
  • Автор теми Автор теми Marlo Stanfield
  • Дата створення Дата створення

Marlo Stanfield

vinyl 7"
Повідомлення
3 428

Репутація
7 626

Розділ "Industrial"

Глянув на співвідношення тем/коментарів у підрозділі "Dark Electronics" і вирішив запропонувати винести його окремим розділом, змінивши попередньо назву на "Industrial" або "Industrial/Noise", оскільки не всяка індустріально-шумова музика є електронною. Також можна доповнити опис. Наприклад: industrial, post-industrial, noise, power electronics, dark ambient, etc.

Що думаєте?

Опис
чому б і ні?
  • Like
Реакції: Foma
Re: Розділ "Industrial"

было бы круто

только я б назвал его Post-industrial, а так да, давно пора

Nico, "Industrial", як мені здається, найбільш підходящий термін у якості загальної назви, оскільки він включає в себе і власне ранній індастріал в класичному розумінні, і нойз, і павер-електроніку, і всякі пост-індустріальні речі. "Post-Industrial" же не охоплює ці всі моменти.

Marlo Stanfield, якшо слідувати термінології Жені Вівсянки, то індастріал - це тільки то шо було спочатку, перша хвиля, а всьо шо далі - пост-індастріал. тобто 90% всього розділу - пост-індастріал, а вьасне індсстріалу зовсім трохи.

якшо слідувати термінології Жені Вівсянки, то індастріал - це тільки то шо було спочатку, перша хвиля, а всьо шо далі - пост-індастріал
Я не поняла: то, что в альтернативе томится, тоже скинем или как?)))

Эрис, :stupid::hare::stupid::hare::stupid:

Ребзя, ничего не отстреливаю в индастриале, но настолько охота попиздеть (а в других темах мне никто не отвечает), что я решил отписаться здесь.

ты имеешь ввиду Статик Икс?)

bc_ranger, :super:
Давайте, ребзя, больше жизни!!! :stupid:

та не надо) все что есть индастриалом сейчас лежит в дарк электрониксе, СоН озаботился в свое время.

За :up:

Nico, у Жені Вівсянки там взагалі якийсь дико концептуальний підхід, мало зрозумілий для простих людей. Якщо не помиляюся, то він вважав, що індастріал почався з ТГ і на ТГ і закінчився, причому навіть вказує чітку дату закінчення - 1981 рік. До індустріальних груп відповідно відносилися виконавці з лейблу "Industrial Records", які записувалися по 1981 рік.

Для мене, зізнаюсь, це все виглядає трохи дивним, оскільки індастріал був, по суті, як до ТГ (просто без такого концептуального обгрунтування), так і після ТГ. Єдина думка, яку я згоден розділити, - це те, що пост-індастріал - індастріал із вкрапленнями інших, більш "музичних" стилів. Тобто те, що грали, наприклад, "Psychic TV" або "Coil".

А якщо взяти, приміром, більш сучасний перкусійний індастріал на зразок "ZGA" або "Das Synthetische Mischgewebe". Невже його не можна називати індастріалом тільки через те, що він виходив після 1981 року і не на "Industrial Records"? Я схиляюся до того, що все ж світ індустріальної музики не зійшовся клином на баченні одного єдиного Вівсянки.

Я не поняла: то, что в альтернативе томится, тоже скинем или как?)))
Зовсім забув, що буває ще й такий індастріал :stupid:

Не забудьте Мэрилина Мэнсона перекинуть :clever:

Там вже й так є НІН і Міністрі :abbath:

Marlo Stanfield, насправді мені просто подобаються приколи які не всі викупають, а назвати розділ просто "Індастріал" це надто очевидно.

Nico, може тоді й інші розділи поперейменовувати? А то теж дуже банально: Rock, Electronic, Hip-Hop, Dist... wait oh shi~

Добавлено в 18:51 / Предыдущее сообщение было написано в 18:50

:stupid:

Marlo Stanfield, я ж тільки за. І замість алтернативи розділ Muthafucka)

Добавлено в 19:27 / Предыдущее сообщение было написано в 19:23

Замість розділу рок можна зробити два - Modern Naphtaline і Hipstercore.

Modern Naphtaline круто звучить :up:

Ну, если пост-панк отделили и хуже не стало, то можно и индастриал.
Назвать именно "Industrial", только индустриальные роки и металы туда не пихать, а сделать для них наконец-то теги и оставить по своим разделам.

только индустриальные роки и металы туда не пихать
Само собою.
сделать для них наконец-то теги и оставить по своим разделам
Підтримую.

Добавлено в 21:00 / Предыдущее сообщение было написано в 20:58

До речі, Міністрі вже давно пора в Метал перенести, а НІН та How to Destroy Angels в загальну Електроніку.

#темаживи

Назад
Зверху