Sunrise.Sunset

screamo/experimental~Massachusetts, USA

Drake de Vendeur

Noir Sect
Ім'я
Дмитрий Юрьевич
Стать
чол
Вік
36
Повідомлення
3 620

Репутація
15 762

Мої гурти
Заводь

446625.jpg

Keith (Keith Martin Orzech) і Paul (Paul M Orzech) - це два брати з Садбері, штат Массачусетс. були вокалістом/гітаристом і басистом гурту відповідно. Ґреґ грав на ударних.
на знімку зверху - Кейт, учасник не одного місцевого гурту, вчився у Нью Джерсі на режисурі. разом і з братом і друзями заснував MSD (Makeshift Suicide Device) Records - DIY звукозаписувальну компанію, де видавали шумну і більш, чи менш експериментальну музику - емо, нойз, ембіент. пізніше назва була змінена на KMO (Keith Martin Orzech) Records.
Кіт був учасником місцевих колективів - Sunrise.Sunset, Kage Bunshin, Paperbag Writer, записав кілька сольних альбомів. 1го липня 2005го року він загинув унаслідок нещасного випадку. йому виповнилося 21 рік. світла пам'ять

Все (?) два релиза группы выложены в инет для бесплатной скачки, но ребята "не против если кто-то решит приобрести их альбом на виниле" =)

Sunrise.Sunset - Is This Progress!
Sunrise.Sunset - I Am The Ghost That Haunts You
============================================================================
Очень понравилась группа. Инфы по нулям, но послушать определенно стОит. запись по diy, соответствующее качество, но музыка охуенна! конечно, это мои личные впечатления, поэтому слушайте и составляйте своё собственное мнение =)

Опис
screamo/experimental~Massachusetts, USA
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
Ответ: Sunrise.Sunset

Drake-4310588, и где ты их только достал! Записи действительно ужастного качества, но группа интересная, синтезатор (Миди?) добавляет песням своеобразности. Скрим хороший у вокалиста. А инфы сколько не искал не смог найти вообще.

Ответ: Sunrise.Sunset

Drake-4310588, и где ты их только достал! Записи действительно ужастного качества, но группа интересная, синтезатор (Миди?) добавляет песням своеобразности. Скрим хороший у вокалиста. А инфы сколько не искал не смог найти вообще.

как-то получилось раздобыть) на фанки тема была помоему
пытаюсь найти инфу о еще одной группе играющей в схожем ключе, надеюсь, скоро будет тема)

я їх роки 2 тому скачав, прослухав - сподобалися. потім через деякий час вирішив повернутися - і Sunrise.Sunset здалися мені чимось страшенно аматорським і порожнім.
тепер я знову прослухав - і зловив чимало кайфу. так, жахливо записано, розладнано зіграно - але страшенно атмосферно. плюс ці навмисні неспівпадіння ритмів і нойзові дисонанси добряче впливають на психіку.

щодо інформації про гурт: Keith (Keith Martin Orzech) і Paul (Paul M Orzech) - це два брати з Садбері, штат Массачусетс. були вокалістом/гітаристом і басистом гурту відповідно. Ґреґ грав на ударних.
на знімку зверху - Кейт, учасник не одного місцевого гурту, вчився у Нью Джерсі на режисурі. разом і з братом і друзями заснував MSD (Makeshift Suicide Device) Records - DIY звукозаписувальну компанію, де видавали шумну і більш, чи менш експериментальну музику - емо, нойз, ембіент. пізніше назва була змінена на KMO (Keith Martin Orzech) Records.
Кіт був учасником місцевих колективів - Sunrise.Sunset, Kage Bunshin, Paperbag Writer, записав кілька сольних альбомів. 1го липня 2005го року він загинув унаслідок нещасного випадку. йому виповнилося 21 рік. світла пам'ять

Добавлено через 38 минут
а, так, все, що можна знайти в мережі, записане людьми, причетними до KMO Records знаходиться тут: http://dk.toastednet.org/KMO/
n553120042_5124926_3695.jpg
n553120042_5124945_5713.jpg
n553120042_5124924_2993.jpg

Назад
Зверху