The Deadfly Ensemble

dark cabaret

Яся

Джазя
Стать
жін
Адреса
Harlem
Повідомлення
3 282

Репутація
2 974

rsz_deadflypromo07big.jpg

Давно вже руки свербіли створити про них тему.
The Deadfly Ensemble, надзвичайно атмосферне емм...дарк кабаре. Чому так невпевнено? Надто вже засіло в голові, як вони протегані на майспейсі. Зазвичай там пишуть дурниці, але у їхньому випадку попадання прямісінько в точку. Canción popular melodramática. Не музика, а справжня драма. Чи то трагедія. Чи навіть трагікомедія. Один хрін, але від їхньої музики у мене мурашки по шкірі.

Склад:
Lucas Lanthier - primary composer/author, project founder, guitars and voices
James Powell - bass/guitar
Marzia Rangel - cello
Dizhan Blu - percussion
Steven James - guitar
Yi-Hsiuan Lee - erhu (Chinese violin)

Дискографія:

2006 - "An Entire Wardrobe of Doubt and Uncertainty"

000a40fa_medium.jpeg

To view the content, you need to Sign In or Register.

Складається із типу як двох частин: власне альбома і балаканини на 50 хвилин Patented Deadfly Ensemble Double Album Commentary)))

Але почати пропоную із другого. Як на мене, він цікавіший. І там багато скрипки)

2008 - "A Seed Catalog For Extinct Annuals"

000a4110_medium.jpeg

To view the content, you need to Sign In or Register.

Енжой.

The+Deadfly+Ensemble+002.jpg

Опис
dark cabaret
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
спасибо, Яся, группа просто потрясающая. действительно: драматично-мистические они. завораживают.

На мой взгляд, Лантьер пытается создать "идеальный больной театр-в-голове". К этому он неуклонно стремился в Cinema Strange, но ему пришлось создать Deadfly Ensemble, чтобы достичь этого.
Cinema Strange уже сами по себе были артистичным шагом вперёд по отношению к остальному дезроку (многие дезрокеры считают Cinema Strange не более, чем "продолжателями" Sex Gang Children и Virgin Prunes, мне такое мнение совершенно не нравится). В свою очередь, Deadfly Ensemble не вписывается в рамки "дарк кабаре" (кстати, никто не знает, что это такое; термин был введён в употребление составителями одноимённой компиляции, дарк кабаре не существует ни как сцена, ни как стиль). Повторюсь, оба творения Лантьера можно считать "больным театром в голове". То, что он делает, как ни что другое в дезроке, приоткрывает завесу странных миров, в которых больное и странное выступает как предельно прекрасное, опьяняет и источает волшебство. И пусть снобы считают это постмодернистской пустышкой, меня торкает шопездец, а это главное.

Кстати, ставлю три с половиной пенни, что альбомов Синема Стрейндж больше не будет. Они прекратились с момента создания Дедфлай.

ЗЫ. Мне кажется, что темы можно слить в одну )

термин был введён в употребление составителями одноимённой компиляции, дарк кабаре не существует ни как сцена, ни как стиль)
то, что термин был искусственно введён составителями компиляции - факт общеизвестный. Тем не менее, он существенно облегчает поиск именно такой музыки, как сабж или другие исполнители, объединённые этим тегом. Лично я считаю это очень удобным и полезным. То, что понятие
dark cabaret прижилось и вовсю используется не только великими тегателями ласт.эфема, а и самими исполнителями - только подтверждает всё вышесказанное.

Яся, не пиши російською, ти мене лякаєш.:wow:

Так а що робити? Стараюся, пишу, а потім бац - і виявляється, що співрозмовник з Московії і нічого не зрозумів. Перестраховуюсь))

Ну Соулмастер то з Києва)

Так а що робити? Стараюся, пишу, а потім бац - і виявляється, що співрозмовник з Московії і нічого не зрозумів. Перестраховуюсь))

:stupid::stupid:

лекция Лантьера о дометрической денежной системе Великобритании - это очень серьёзно :up: честное слово, один звук его голоса уже как бальзам на душу - вовсе не обязательно понимать хоть слово из сказанного)

да в общем, можно и не слышать даже - хватит и одного взгляда, чтобы быть очарованным им :in_love:

l_fdd2263232ac30f705ae4946cc5f7689.jpg

Kobold, а я звідки знаю? Я в графу під аватаркою дивлюсь)
Менше з тим, інші ж теж читають.
І взагалі, припиняйте вже з цим підколюванням щодо мови))

Так а що робити? Стараюся, пишу, а потім бац - і виявляється, що співрозмовник з Московії і нічого не зрозумів. Перестраховуюсь
Не, на самом деле, одна из немногих реально удручающих вещей на неформате - твои объёмные посты на украинском, в которые я вникаю с черепашьей скоростью. :stupid:

missionair, он вообще такой сладенький :in_love:

Добавлено через 1 минуту
Не, на самом деле, одна из немногих реально удручающих вещей на неформате - твои объёмные посты на украинском, в которые я вникаю с черепашьей скоростью :stupid:
ну вот, что и требовалось доказать :stupid:

Добавлено через 1 минуту
Хотя фраза как-то нехорошо прозвучала, удручающая Яся прямо :hitrost:

ну вот, что и требовалось доказать
І що ж тепер ми довели?.. Ні, є в цьому щось надривне і навіть трохи сумне. І сам себе часто питаю - чому ж я, провінційний хлопець, що від народження і до 16 років спілкувався взагалі виключно українською мовою, пишу тут російською? От, наприклад, мені важко пригадати чи зустрічав я російськомовних українців із комплексом незнання української, проте скільки тих україномовних українців, які, потрапляючи у столицю, вмить вже говорять усі ті "нєма", "почєму?", "єсть". Або коли чуєш як два співрозмовника у маршрутці говорять чудовою українською, а потім вигукують водієві (водієві!..): "Останавітє на слєдующей, пажалуста".. Ні, я думаю, у нас є чимала проблема. Навіть не звертаючись до всіх тих голосних "націоналізмів", "шовінізмів" і пр., у яких я мало що розумію, просто: чи потрібна нам "жива" українська мова? Чи можна сказати, що вона розвивається і еволюціонує зараз чи навпаки? І чи має взагалі значення, якою мовою спілкуватись, чи головне, щоб ми могли порозумітись і чи не краще тоді, щоб у світі лишилась одна мова? Нерідко я шкодую, що народився у двомовній країні. Але хулі.. врешті-врешт ми ж тут ні про що таке не балакаємо, просто про музику.
"Кстати, пока пишу эти строки, я слушаю замечательный альбом одного из пионеров электронной музыки - легендарного Клауса Шульца.."
Уф, ні, в мені щось перевертається від такого.. Де справжній "я"?:dontknow:

Сорри, за "небольшой" оффтоп:disgust: Ну, зато теперь-то я просто обязан познакомиться с сабжем и поделиться своими впечатлениями о прослушанном:oh-yeah:

Що це було? о_О

Накипіло щось, що й виразити толком важко.. Вирішив написати прямо і тупо, по шкільному навіть якось:stupid:

drop2305748, а я чомусь думав, що ти з РФ.

drop2305748, ого, взагалі чудово):agree:

:wow:

жах :sad:

чому у нас російськомовний форум?!

І не кажи

Це все кляті москалі. Вони в усьому винні.

Ви задовбали вже, чесно. Краще би музику качали.

Добавлено через 25 минут
:mad:

Яся, А кстаті, я скачав!:hi: І послухав.. І видалив..:hz: Нажаль розгорнутого відпису зробити не можу, бо така музика мені просто не подобається. Зауважив би, що запис якийсь такий "замурзаний" на альбомі 2008-го року, але це мабуть такий задум.. І скрипка.. Скрипка.. А не хоч послухати дійсно класну скрипку? ..Так, це "тупо" піар:smile:

Есть пару хороших песен, но в целом маловыразительно. Почему так - без понятия, первое впечатление до прослушивание было более чем обнадеживающим. Не за что уху зацепиться. :dontknow:

як на мене, то дуже емоційно
в усіх групах де є дівчата відчувається їхній вплив, а саме сильне емоційне забарвлення, буває навіть це забарвлення нехтує самою музикою, а от хочеться музики (і поскладніше)
це така невелика критика
кому подобається хай слухає

тут на днях новый альбом вышел - An Instructional Guide For Aspiring Arsonists
ждём ссылок, а пока видео:

Назад
Зверху