A strangely compelling and wholly original melding of Eastern European folk, traditional gospel, country and baroque jazz...
Стиль: Indie Folk /Country
is a profoundly eccentric mixture of Eastern European folk music, marching band, cabaret and Elvis-style gospel, with a hint of eighties pop thrown in for...
Пишуть все, що можна, окрім основного.
Таки-так.
The Denver Gentlemen - дарк кабаре.
Хоча фолку там багато. Як це часто буває.
Чому в статтях такий акцент на кантрі? Тому що Jeffrey-Paul Norlander колись грав/співав у 16 Horsepower.
І я рада, що він звідти пішов.
Тому що його вокал вартий особливої уваги. Він не просто тремтить. Це справжнє вібрато.
Звісно, ті, кому джентльмени не сподобаються, обізвуть такий вокал козлиним. А мене він зачаровує.
Тим паче, що саме вібрато було популярним у німецьких кабаре (тоді це була Веймарська республіка) на початку моїх улюблених 30-х.
Однак серед джентельменів є і дама. І вона співає хоч і звичайно, але не менш приємно. Її можна почути у пісні-діалозі Vulture girl. Ну і ще багато де.
Інструменти також не можуть не радувати кабаре поціновувачів. Тут вам і акордеон, і фортепіано, і духові.
Ладно, щось я розійшлася.
Краще самі послухайте.
Качайте альбом. Мені хочеться думати, що вам він сподобається так само, як і мені.
Склад:
Jeffrey-Paul Norlander - vocals, piano, glockenspiel
Mark McCoin - drums
David Willey - accordion
Valerie Terry - vocals, contrabass
Jon Stubbs - trombone
Jeffrey-Paul Norlander - vocals, piano, glockenspiel
Mark McCoin - drums
David Willey - accordion
Valerie Terry - vocals, contrabass
Jon Stubbs - trombone
- Опис
- чи знаєте ви, що таке вібрато?
- Країна
- Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
The Denver Gentlemen
Меня попросили их взять в раздел как немного относящихся к дезроку, так как Азер и так очень, если не сказать слишком, разнопланов
И я совсем не холиворил с Вами, дорогая Александра, достаточно было попросить меня и я бы все отдал назад, впрочем я так и сделал впоследствии