The Witcher

Original Netflix show по всем известной франшизе
  • Автор теми Автор теми Юэ
  • Дата створення Дата створення

Юэ

Старый Перун
Ім'я
Макс
Стать
чол
Адреса
Киев-Дублин
Повідомлення
5 371

Репутація
1 041

Мої гурти
O'Hamsters, ex-Watch my Fall, -Paddyguns, -Juggernaut

attachment.php

«Ведьмак» (англ. The Witcher) — американо-польский фэнтезийный телесериал, основанный на одноименной серии романов Анджея Сапковского. Премьера сериала состоялась 20 декабря 2019 года на стриминг-сервисе Netflix. 13 ноября 2019 года был официально анонсирован второй сезон.

Опис
Original Netflix show по всем известной франшизе

Вкладення

• first-look-at-the-witcher.jpg
    first-look-at-the-witcher.jpg
    25.4 КБ · Перегляди: 590
В мене і з першого досі дупа горить, навіть проьувати не буду

вот прям :agree:
хотя у меня не то шобы прям подгорело с первого, просто по итогу было такое ощущение жалостливой брезгливости "немного жаль, что не взлетело и уже не взлетит, но в целом похуй"

В мене згоріло від того, як вони погано передали оригінальні історії і не змогли створити свою на основі книжок Сапковського. Всякі ліві персонажі, передісторії, які нафіг нікому не потрібні, купа пройобаних нюансів. Типу в хуй мені вперлась якась сільська дурочка, що мріє про пригоди, але патріархія їй не дає сісти на коня і пиздити палкою утопців, якщо її мені показуть за рахунок хронометражу Ренфрі, на якій мав би бути фокус першої історії. Нащо мені передісторія Єніфер, якщо в пана Анджея її життя в кілька фраз було ідеально передано? Яке, блядь, 'знайди Геральда із Рівії', якого в вас в серіалі Цирі не знає хто то, а Каланті на кліторі вертіла? Ой всьо

Назад
Зверху