Trelldom

black metal - Norway

GogolGrind

Gloom'n'Sadness
Стать
чол
Адреса
Р.Татарстан, РФ
Повідомлення
907

Репутація
530

Trelldom+_tur+for+faen+380.jpg

Cостав:
Valgard - Guitars
Gaahl - Vocals
О Бэнде:
Trelldom существует с 1992 года, с этого момента было выпушенно три полноформата.Valgard и Gaahl являются единственными постоянными участникоми Trelldom, альбомы записывались с помощью сессионных музыкантов.
Альбомы:

Опис
black metal - Norway
Країна
Норвегія
Останнє редагування:
Til Evighet в 90-е котировался в блэк метал тусовке сильно и был обязательным к заценке.:clever:

Trelldom - [1994] Disappearing Of The Burning Moon
вот это волшебная демка! :pray: а альбомы я как-то не полюбил.

оо уже есть. что это за мода пошла выкладывать обложки альбомов без подписи?:cranky:

с подписью dark-world.ru еще лучше
Ах, романтика эмпэтри-эпохи, я вспомнил, как ржал над постом одного штриха, что его любимый альбом:
Horn - "Der Forst im Fruehjahr-by Svar"

Добавлено через 7 минут
И, кстати, помечать Трельдом как сайд-проект Гаала - явное уничижение уровня проекта.

Ах, романтика эмпэтри-эпохи, я вспомнил, как ржал над постом одного штриха, что его любимый альбом:
Цитата:

Horn - "Der Forst im Fruehjahr-by Svar"
ну может ему нравилось именно это конкретное МП3, а скачай из другого места уже не торт?:dontknow:

ЗЫ: у меня на аве тоже сначало kinopoisk в нижнем углу было:rofl:

Цього року чекаємо новий альбом (серед тих, хто доживе)

Шановні шанувальники металу! Сьогодні я хочу поділитися з вами своїми враженнями від слухання дискографії Trelldom, проекту, який заснувався ще у далекому 1992 році та став домом для моїх музичних експериментів.

Перші враження від "Til Minne..." (1998), першого повноформатного альбому, залишились настільки сильними, що я не міг не зануритися глибше в їхній світ. Альбом відзначається глибокими текстами, які відображають скандинавську міфологію і темну атмосферу, яку створюють гітари Valgard.

Далі, "Til Et Annet..." (2007), в якому ми відчуваємо зрілість і розвиток гурту. Інтенсивність вокалу Gaahl переважає, а гітари Valgard стають ще більш динамічними, створюючи глибокі і виразні музичні пейзажі.

Завершуючий альбом, "Til Evighet..." (2009), підкреслює потужність колективу Trelldom. Композиції наповнені містичними образами і мелодіями, які відзначаються технічною вправністю і віртуозністю, які властиві справжнім майстрам метал-сцени.

Загалом, Trelldom — це колектив, який вдало змішує агресивність і містичність у своїх творіннях. Вони не просто створюють музику, вони створюють атмосферу, яка захоплює своєю силою і емоційністю. Як поціновувач справжнього металу, я не можу не рекомендувати їхні альбоми для всіх шанувальників цього жанру.

Нехай ваші вуха відчують потужність і містику Trelldom!

Keep it metal!

Якщо хтось дожив, то ось і новий альбом - перший за 17 років

Назад
Зверху