Triarii

martial industrial - Germany

олег в.

i'm a scatman!
Вік
37
Адреса
JetBar
Повідомлення
6 849

Репутація
3 202

Triarii​
24pfm6p.jpg

885508.jpg
Тріарі - одноосібний мартіальний проект з Німетчини Крістіана Ердмана ( Christian Erdmann ). Під час живих виступів до нього приєднуються Алекс Франк ( Axel Frank ) він же Werkraum і Волкер Нойманн ( Volker Neumann ) діджей і власник чудового лейблу Eternal Soul Records, де і зроблені усі записи тріаріїв.
Короткий історичний екскурс: в римській імперії тріаріями називали третю, найтяжчу, лінію піхоти в 6-2 столітті до нашої ери. Фактично, виконували роль резерву і включались в бій, коли решта сил ослабівала. Падіння тріаріїв означало розгром всього війська.
Музично ми маєм справу з чудовим мартіальним проектом, неймовірно легким до прослуховування і приємним для вух. Один з небагатьох вдалих проектів, що з"явились в цій сцені за останні роки. Трек victoria з picce heroique взагалі вважаю одним з кращих в мартіалі взагалі.
На релізах тріаріїв зачіпаються як теми другої світової, так і римської держави.
Дуже сподіваюсь на активність у цій темі, коли вона буде - продовжу створювати мартіальні теми у цьому розділі.
Має сподобатись усім, хто любить фон тхорнстааля, ром, чи ле джуіс де ля прінцессе

Дискографія:

2004 - Triumph (7", Single, Ltd, Gre)
2005 - Ars Militaria (CD, Album, Ltd)
To view the content, you need to Sign In or Register.

2005 - Imperivm (7", Single, Ltd)
2006 - Pièce Héroique (CD, Album, Ltd)

2008 - Muse In Arms (CD, Album, Ltd)

2008 - We Are One (7", Single, Ltd)

Опис
martial industrial - Germany
Країна
Німеччина
Останнє редагування модератором:
Сподобалось, подібна музика дуже пішла б до якоїсь стратегічної комп"ютерної гри, з епічним нахилом.:smile: В Age of Wonders навіть щось подібне було.

Я никогда не пробовал ром, но качаю :stupid:

Добавлено через 1 минуту
Ссылка на последний лонгплей размещена под семидюймовкой

Добавлено через 1 час 22 минуты
2008 крутой, правда, на Роум не похоже, я считаю

Kobold, уху, такого плану мартіал підійшов би

rage, ша виправлю. а про 2008 - таки-так там відійшов він від попередньої теми

Классный коллектив, играет можно сказать образцово-показательный мартиал, ориентированный вроде как римско-иперские и муссолиниевские победные традиции :oh-yeah:, все на месте, и пафос, и "неоклассика"в виде добавок, последний альбом безусловно стал одним из лучших дисков этого года в жанре, и только местами перегибание палки по колличеству этого самого пафоса, помешало альбому победить новинку от других "римлян" (на этот раз шведских) Arditi в моем личном топе, впрочем, думаю им все равно этого бы не удалось, ибо "Omne Ensis Impera", ну просто очень хороша

Має сподобатись усім, хто любить фон тхорнстааля, ром, чи ле джуіс де ля прінцессе
имхо конечно, но не лучшие сравнения, особливо с проектом Эрика Нофаля, у ЛЖДЛП совсем другой саунд:dontknow: вот с Ардити сравнивать вполне можно

2008 крутой, правда, на Роум не похоже, я считаю
:agree:

Ketzalkoatl, я просто назвав найвідоміші, як на мене, мартіал групи і сподівався, що хтось на це купиться.
а ардіті дууууууже крутий альбом того року видали. треба в топи занести

Ketzalkoatl, я просто назвав найвідоміші, як на мене, мартіал групи і сподівався, що хтось на це купиться.
Ясненько :agree::oh-yeah:

а ардіті дууууууже крутий альбом того року видали. треба в топи занести
:agree:однозначно!!!

я проникся, слушаю 2006-2008

2008 - We Are One (7", Single, Ltd)
А ось це добро хто викладе, з мене величезна подяка.

Вийшла у вересні цього року колоборація сабжу з ордо розаріо TriORE - Three Hours. В принципі, можу залити, але тим, кому це цікаво, думаю, буде легше з сусліка стягнути. Там дуже багато неофольку, цілком слухабельний альбом, але тріаріі більше мені подобається

Вийшла у вересні цього року колоборація сабжу з ордо розаріо TriORE - Three Hours. В принципі, можу залити, але тим, кому це цікаво, думаю, буде легше з сусліка стягнути. Там дуже багато неофольку, цілком слухабельний альбом, але тріаріі більше мені подобається
Ну ее уже обсуждали в теме про ОРЭ, и честно говоря от Триарии там там мало что осталось - ОРЭ, как оно есть. Если честно, то средней паршивости работа, и новый номерной альбом самих ОРЭ, звучит лучше. На мой естественно вкус.

Cyclophosphamide,аха, я пропустив. давно вже не слідкував за мартіальною сценою, а тут захотілось взнати, що там з тріаріі. з тобою згоден, але тріаріі там все ж проскакує, в кращих треках альбому.

Muse in Arms - самый любимый у Триарии

по поводу Triore - имхо работа просто отличная. один из лучших релизов 2009

R-3229875-1321455713.jpeg
R-3229875-1321455723.jpeg

Triarii - We Are One (2008)

Label: Eternal Soul Records
Catalog#: CD 08/7
Format: Vinyl, 7", Limited Edition, 45 RPM
Country: Germany
Released: 01 Dec 2008
Bitrate: MP3 CBR 320 kBps
Size: 15 MB

Tracklist:

A We Are One 3:01
B Muse In Arms III 3:52

VK

Останнє редагування:
Очень крутые, свастиказ райзин!

легионеры зигуют тебе цезарь.
очень мощно.:pray:

Безумная музыка. \0 АВЕ ЦЕЗАРЬ :stupid::stupid::stupid:

Этот год радует маршиал-релизами. Вслед за Arditi, Dernière Volonté и Rome, новый альбом анонсируют и Triarii

• Like
Реакції: rage
Зигачной год выходит %) Роме сам жду-не дождусь

Новый альбом вышел, можно качнуть с фанкисоулс в унылом качестве, лень переливать, а можно дождаться илитности через пару недель.

http://zet-molotov.ifolder.ru/27953659

альбом высочайшего уровня, местами просто дыхание перехватывает.

единственное, в чём минус - самоповторы. Иногда слушаешь некоторые треки - и не ясно - это свежий материал или просто новая обработка старых вещей.

Эти бравые войны Рима никогда не сойду с моего пьедестала почёта!

Великолепный Exile дополняет не менее великолепный сингл: 2011 - W.A.R. (CBR 320) - mediafire

единственное, в чём минус - самоповторы. Иногда слушаешь некоторые треки - и не ясно - это свежий материал или просто новая обработка старых вещей.
Очень согласен, поэтому у меня достаточно прохладное отношение к последнему лонгплею. Там тексты если послушать - тоже попурри из двух последних альбомов. Только "диклайн" не хватает)

Похоже на инструментальные треки с последнего Rome. Довольно неожиданно.

Назад
Зверху