Underneath The Gun

deathcore/death metal/christian, Corona, California, USA
Name
Беня
Sex
male
Адреса
pznk
Повідомлення
2 160

Репутація
2 066

Информация о группе:
Underneath the Gun – христианская metal/deathcore группа из Короны, Калифорния, что находится рядом с Inland Empire и Orange County, так же, как и с разными церквями.
Underneath The Gun выпустили два альбома: Demo 2005 и The Awakening. The Awakening – это полноформатный лонгплей, изданный This City is Burning Records, который включает треки с первого EP, и предыдущего, самостоятельно изданного CD. Underneath The Gun недавно сообщили о своем распаде, но после этого бывшие и новые участники группы собрались вновь и готовы снова выступать.
(c) взято с вики
MySpace

Состав:
Harrison - Vocals
Kyle - Bass
Trevor - Guitar
Isaac - Drums

Дискография:

Flesh and Blood Demo [2005]
You Prepare the Bodies, I'll Get the Ice EP [2006]
The Awakening [2006]

==========================================================================
Що першим впало в очі так це жанр, в якому грає група - Christian deathcore :super: :lol:
Потім той факт, що група складається із 16-річних підлітків...
Хлопці, певне, переслухали Джоб ФОр а Ковбой і натхнені цією музикою (і мабуть, не без Божої допомоги :oh-yeah: ) заграли те, що заграли.
Аллілуя браття! :prayer:

Description
deathcore/death metal/christian, Corona, California, USA
Останнє редагування модератором:
Re: Underneath the Gun

хороши неспорю, хотя у них звучаниэ больше походит на through the eyes of the dead

кстати да... или на The Black Acadia Mourning... хорошая группка...
пора бы уже привыкнуть что возраст не имеет значение)))

SKINNER сказав(ла):
кстати да... или на The Black Acadia Mourning... хорошая группка...
пора бы уже привыкнуть что возраст не имеет значение)))
ой ну не кажи))) Зараз буде великий за обсягом оффтоп, та простіть вже мене, не можу втриматися.

як зараз пам"ятаю, шкільні часи...

Значить була якась група, що складалася з учнів гімназії... Адміністрація люб"язно надала їм можливість виступити перед своїми коллєгами...
Коли нас запустили до актової зали, ті кросунчики настроювалися, а нас мали розважати пісеньки багато ким улюбленого гурту Аматорі... ну то таке, - подумав я і вирішив із цікавості залишитися хоча б до початку дійства.
Прочекавши ще із десяток-другий хвилин, на сцену вийшов якийсь мажорчик в білому піджаці і червоній краватці: "Шановна публіко! Зараз перед вами на сцені виступить група така-то [не пам"ятаю як називається], що грає в жанрі... жанрі, [ підглядає у папірець, що був у нього в руках ]... жанрі "хардкор"". Йобана в рот, пардоньте. Чувак жжот. І це ще не все...
Завіса з горем-пополам відкривається, на сцені видно 6 чи 7 дійових осіб. Про те, що вони там нічого окрім насмішок не викликають, вони, певне, подумали заздалегідь, тому, а може з інших, більш простих причин, вони вирішили натягнути на себе мілітарного стилю одяг і різноманітні маски аля Слєпнод... І тут почалося... оппа .. і одразу ж закінчилося... збилися хлопці... От і знову почали... І тут мені в око впав клавішник... Чувак, одразу видно нерівнодушний щодо "пожрать", із стабільністю - раз в секунду - хитався в зад вперед, при цьому роблячи вигляд, що грає на клавішах. Бо насправді клавіші були відключені, в чому після сього дійства мені зізнався один із учасників бенду. Також він мені сказав, що "жирного" (ну того, що був на клавішах) "взяли в групу, бо він намутив їм гітари і репбазу..."
Хлопці з горем-пополам зіграли ще пару пісень, після чого шкільні колонки не витримали чи то енергії, чи то хвилі звуку, чи то я їбу чого, і затихли. Чуваки намагалися поремонтувати за допомогою викруток та шаманських чарівних слів, та внаслідку не змогли зробити нічого іншого, окрім як попрощатися з публікою...
Це був їх перший виступ. Певне, що й останній. А так би була би достойна конкуренція "Локі")))

Анимосити свою ипиху тоже в 16 лет записали))

я вбив кеннеді сказав(ла):
ой ну не кажи))) Зараз буде великий за обсягом оффтоп, та простіть вже мене, не можу втриматися.

як зараз пам"ятаю, шкільні часи...

Значить була якась група, що складалася з учнів гімназії... Адміністрація люб"язно надала їм можливість виступити перед своїми коллєгами...
Коли нас запустили до актової зали, ті кросунчики настроювалися, а нас мали розважати пісеньки багато ким улюбленого гурту Аматорі... ну то таке, - подумав я і вирішив із цікавості залишитися хоча б до початку дійства.
Прочекавши ще із десяток-другий хвилин, на сцену вийшов якийсь мажорчик в білому піджаці і червоній краватці: "Шановна публіко! Зараз перед вами на сцені виступить група така-то [не пам"ятаю як називається], що грає в жанрі... жанрі, [ підглядає у папірець, що був у нього в руках ]... жанрі "хардкор"". Йобана в рот, пардоньте. Чувак жжот. І це ще не все...
Завіса з горем-пополам відкривається, на сцені видно 6 чи 7 дійових осіб. Про те, що вони там нічого окрім насмішок не викликають, вони, певне, подумали заздалегідь, тому, а може з інших, більш простих причин, вони вирішили натягнути на себе мілітарного стилю одяг і різноманітні маски аля Слєпнод... І тут почалося... оппа .. і одразу ж закінчилося... збилися хлопці... От і знову почали... І тут мені в око впав клавішник... Чувак, одразу видно нерівнодушний щодо "пожрать", із стабільністю - раз в секунду - хитався в зад вперед, при цьому роблячи вигляд, що грає на клавішах. Бо насправді клавіші були відключені, в чому після сього дійства мені зізнався один із учасників бенду. Також він мені сказав, що "жирного" (ну того, що був на клавішах) "взяли в групу, бо він намутив їм гітари і репбазу..."
Хлопці з горем-пополам зіграли ще пару пісень, після чого шкільні колонки не витримали чи то енергії, чи то хвилі звуку, чи то я їбу чого, і затихли. Чуваки намагалися поремонтувати за допомогою викруток та шаманських чарівних слів, та внаслідку не змогли зробити нічого іншого, окрім як попрощатися з публікою...
Це був їх перший виступ. Певне, що й останній. А так би була би достойна конкуренція "Локі")))

неосилил))) ты мне просто отвтеть, причем тут дэткор новой волны от 16 летних пацанов и твои мажорчики в белых портках?)))))

Это нормальный возраст абсолютно... Оно и The Taste Of Blood ненамного старше... У Скарз Оф Томорроу одно время 17 летний пацан играл...

Сравнили)) Нас и Америку.

SKINNER сказав(ла):
неосилил))) ты мне просто отвтеть, причем тут дэткор новой волны от 16 летних пацанов и твои мажорчики в белых портках?)))))

Это нормальный возраст абсолютно... Оно и The Taste Of Blood ненамного старше... У Скарз Оф Томорроу одно время 17 летний пацан играл...

це до того, що деякі роблять нормальну музику, в той час як більшість в такому віці вийопством займається. Типу, унікальність колективу, якому топ присвячений підтвердив. Для контрасту, так би мовити))

І покажіть, де я прямим текстом сказав, що не можна робити нормальну музику в такому віці?!)) Не було такого :no:

Просто у нас это сложнее сделать, чем в Америке.

Непонравились. Есть одна песня хорошая, а в целом... Пацаны надрочились метал играть и делают это довольно стандартно..

Вони будуть нестандартними, якби стандартно вони не грали - не забувай про їх вік. І взагалі від них не треба ще вимагати чогось надзвичайного. Поки.
ЗІ. Як на мене в них три дуже пристойні пісні: Discordant, Romanian With A Glass Eye, Prepare The Bodies.

Соглашусь с Бео... группка неплохая, но на этом все... Те же Анимосити на первой своей епихе, были интересней... Временами так вообще брутал дэт стандартный, медленный...

неочень....

Просто у нас это сложнее сделать, чем в Америке.

простите, что залез в вашу дискусию, но у нас нельзя не в коем случае ровнять и говорить сабж. я бы сказал, что ТАКУЮ музыку у нас не возможно играть по горе причин...начиная от менталитета и заканчивая баналом - мат. положение...

Нет ничего невозможного, Слэйд)
Чем такая музыка отличаеться от панк-рока по финансам?
Репетиции на тех же базах, концерты в тех же клубах.
Важно конечно купить хорошие инструменты, это да. Поэтому я и говорю что у нас купить к примеру Гибсон классик за 2 штуки баксов будет намного сложнее, по финансам. Мне богатый папочка не подарит такую гитару на Новый Год и не предоставит гараж с полным звуком для репетиций. Как это было предоставлено этим пацанам..

сомневаюсь что им вот так вот все на блюдце подарили ;)

єто точно! обычные американские подростки, причем тутп мажорные папы? у них просто изначально вся эта культура развита ,так что все вопросы отпадают

и Гибсон классик им за две штуки также нахуй не нужен...

Ты думаешь гитарист метал на Фендере играет?)

я пороюсь, найду их фотки на сцене, посмотришь...=)

Неаера все на Гибсонах например, да, но им статус позволяет...

В Америке круто. Можно ведь Гитарку крутую и бу взять.

бля зацените у них ебла украинские (кроме паца в футбе анимосити)

Бдя,групка зачетная,особенно пищание и хлопанье в ладоши после этого в песне Faceless!

Останнє редагування:

2Илья:

маякни, когда в аське будешь... пожалуйста...

мда. играть умеют немного. но блин то ,что вместо музыки - одни брейкдауны - меня разочаровало.

Nook сказав(ла):
мда. играть умеют немного. но блин то ,что вместо музыки - одни брейкдауны - меня разочаровало.

это же Круто, ты не шаришь) гггг г

А че, не плохо так. Хоть и не люблю дэт-кор, но их оставил только из-за возраста )).

Да сейчас школьничков в Англии и США развелось немеряно...)

Для красоты раздела оформил тему по-человечески

Назад
Зверху