Ужгород. In The Flesh! Тріб’ют-шоу до творчості Роджера Уотерса (Pink Floyd)

Удійство повністю присвячене "уотерському" Пінк Флойду
  • Автор теми Автор теми вільний
  • Дата створення Дата створення
Дата івенту
20.07.12

вільний

lossless
Адреса
Ужгород
Повідомлення
316

Репутація
84

Ужгород. In The Flesh! Тріб’ют-шоу до творчості Роджера Уотерса (Pink Floyd)

20 липня в ужгородському амфітеатрі відбудеться грандіозне шоу присвячене не стільки самому Роджеру Уотерсу, скільки його творчості саме у Пінк Флойді.

Особливістю цього тріб’ют-шоу є участь не лише музикантів, а й акторів театру, атлетів, військових із вантажівками, лікарів із каретами швидкої допомоги, байкерів із мотоциклами, майстрів із вогняним/лазерним/візуальним шоу і т.д.
Коротше кажучи, люди готують велике психоделічне дійство, деякі з них займаються підготовкою вже півтора роки, і вкладають у цю подію ледве не весь свій вільний час і сили. Живу по сусідству із головним автором і натхненником ідеї, при кожній зустрічі десь на вулиці, він розповідає все нові і нові нюанси в підготовці. Мені здається, що ідея такого концерту - принаймні здалеку - розкривається цілком і повністю, тому особисто я багато чого очікую від події. Окрім того, ці всі люди вже робили подібні тріб’юти, і справу свою знають.

Навіть попередній сетлист оголосили.
01 - INTRO
02 - IN THE FLESH! ϟ
03 - ANOTHER BRICK IN THE WALL (PART TWO)
04 - HEY YOU
05 - ONE OF THESE DAY'S
06 - ON THE RUN
07 - TIME/BREATHE REPRIZE
08 - WELCOME TO THE MACHINE
09 - AMUSED TO DEATH
10 - COMFORTABLY NUMB
Словом, поціновувачі мають зацінити:smile:

Час: 20/07/2012 21:00
Місце: Ужгород. Амфітеатр, вул. Орлина 13
Ціна: попередньо - 30 грн, на вході - 50 грн.
івент: http://vk.com/event39831419

а ось промо-відео, в яке, очевидно, теж вкладено багато старань:

Приїжджайте, буде грандіозно :oh-yeah:

Опис
Удійство повністю присвячене "уотерському" Пінк Флойду
Re: Ужгород. In The Flesh! Тріб’ют-шоу до творчості Роджера Уотерса (Pink Floyd)

перенесите на недельку, я к вам в командировочку как раз поеду)

Re: Ужгород. In The Flesh! Тріб’ют-шоу до творчості Роджера Уотерса (Pink Floyd)

plow, оп оп оп :beer:

перенесите на недельку, я к вам в командировочку как раз поеду)
на жаль... :dontknow:

DSC_4344.jpg

а так воно виглядало 3 роки тому. Тоді був просто Пінк Флойд-тріб’ют, без особливо великого шоу, спецефектів і декорацій

RAIDER, ага ага:oh-yeah:
правда возможно я поселюсь в Мукачево, но все равно постараюсь на вечерок в Ужгород заглянуть:beer:

plow, ты 27-го прибываешь, ориентировочно?

23-28 я буду катать по региону в принципе. Но это пока неутвержденные даты

Заезжай и маякуй, желательно заранее :oh-yeah:

Назад
Зверху