valmakar
vinyl 10"
- Ім'я
- Ігор
- Стать
- чол
- Адреса
- Вінниця
- Повідомлення
- 4 466
- Репутація
- 2 992
- Мої гурти
- Mashala Doza, Biñgöz
VA - Not the Same Old Blues Crap
Fat Possum Records, Mississippi, USA
Я сьогодні знайшов ці три збірки, і не зміг ними не поділитися. І аби вони не загубилися в безодні - залишаю це все тут.
До вашої уваги записи, видані чудовою незалежною компанією - Fat Possum Records, головною відмінною рисою якої є акцент на пошуку і виданні маловідомих блюзменів, переважно із сіл штату Міссісіпі. Тому в доробку, представленому нижче можна почути зразки найдушевнішого сільського блюзу. Але не тільки - у достатній кількості компанія записує й блюз-рок. Тож я думаю, що всім небайдужим до блюзових мотивів ці збірки припадуть до смаку.
V.A. - Not the Same Old Blues Crap, Vol.01
V.A. - Not the Same Old Blues Crap, Vol.02
V.A. - Not the Same Old Blues Crap, Vol.03
всі посилання і зображення стягнуто мною з блогу http://doom-grinder.blogspot.com/
п.с. остання обкладинка вітає всіх з Днем святого Валентина
Fat Possum Records, Mississippi, USA

Я сьогодні знайшов ці три збірки, і не зміг ними не поділитися. І аби вони не загубилися в безодні - залишаю це все тут.
До вашої уваги записи, видані чудовою незалежною компанією - Fat Possum Records, головною відмінною рисою якої є акцент на пошуку і виданні маловідомих блюзменів, переважно із сіл штату Міссісіпі. Тому в доробку, представленому нижче можна почути зразки найдушевнішого сільського блюзу. Але не тільки - у достатній кількості компанія записує й блюз-рок. Тож я думаю, що всім небайдужим до блюзових мотивів ці збірки припадуть до смаку.
V.A. - Not the Same Old Blues Crap, Vol.01

V.A. - Not the Same Old Blues Crap, Vol.02

V.A. - Not the Same Old Blues Crap, Vol.03

всі посилання і зображення стягнуто мною з блогу http://doom-grinder.blogspot.com/
п.с. остання обкладинка вітає всіх з Днем святого Валентина

- Опис
- blues, blues rock - Fat Possum Rec.
Останнє редагування: