VA - Vorwärts, Soldat! (2007)

dark ambient, martial industrial, neofolk

SoN

vinyl 12"
Ім'я
Серёжа
Стать
чол
Вік
42
Адреса
Neubautenlovka
Повідомлення
5 567

Репутація
6 950

Мої гурти
ashawa

08f4078fa746608f2cf5b150f84eb6dd_full.jpg

Style: Industrial, Neo-Folk
Year: 2007
Quality: MP3, CBR 192 kb/s

Tracklist:
1. Dernière Volonté - En Avant!
2. A Challenge Of Honour - Stirb und Werde
3. Wappenbund - Fremde Fahnen
4. Hekate - Burning Terror
5. Von Thronstahl - Turn The Centuries
6. Der Blutharsch - Kampf, Sieg oder Tod
7. Dernière Volonté - Ma vie s’éteind
8. Apoptose - Abschied von der Sonne
9. Hekate - Barbarossa
10. Wappenbund - Neues Leben
11. Heiliges Europa - II
12. Der Blutharsch - Sieg des Lichtes II
13. Der Blutharsch - Gold gab ich für Eisen
14. Coph Nia - Prime Mower
15. Wappenbund - Fremde Fahnen II

[Bootleg Compilation by Peter Savelkoul of A Challenge Of Honour, Materialschlacht, and Un Défi d'Honneur.]

RapidShare.com

Опис
dark ambient, martial industrial, neofolk
Країна
Інтернаціональний гурт
Останнє редагування модератором:
Ого, це цікаво. Скачаю.

Останнє редагування модератором:
Если нужно - залью.

Kobold, есть
To view the content, you need to Sign In or Register.

:hi:

Добавлено через 12 часов 34 минуты
Kobold, ну как - комменть. :deal:

А ти закоментиш тему про МЛХБАК?:stupid: Це перший проект лідера Блютхарш, неофолк-мартіал якраз. Якщо серйозно, то компіляції я так швидко не коменчу, бо там здебільшого одні хіти і треба описувати кожен. Поки що скажу, що сподобався Hekate, бо я зараз сприймаю більше музику з багатою і акцентованою перкусією, а там з цим усе дуже добре. І вокальні партії цікаві, можу сказати. Але це більше неофолк. Блютхарш сподобався і Троншталь, але їх я не провідчував іще достатньо. З мартіалом я досі був майже не знайомий, вказана мною вище група - єдине, що я з нього раніше чув. Тому я так і кинувся качати сбірку.

А ти закоментиш тему про МЛХБАК? Це перший проект лідера Блютхарш, неофолк-мартіал якраз. А якщо серйозно, то компіляції я так швидко не коменчу, бо там здебільшого одні хіти і треба описувати кожен. Поки що скажу, що сподобався Hekate, бо я зараз сприймаю більше музику з багатою і акцентованою перкусією, а там з цим усе дуже добре. І вокальні партії цікаві, можу сказати. Але це більше неофолк. Блютхарш сподобався і Троншталь, але їх я не провідчував іще достатньо. З мартіалом я досі був майже не знайомий, вказана мною вище група - єдине, що я з нього раніше чув. Тому я так і кинувся качати сбірку
Про Хекате собираюсь создать тему - но вот с разделом не уверен. Вроде как в электронику пихать не правильно. :dontknow:

Все таки реквестую теми про Хекейт і Блютхарш. Дуже атмосферні обидва.

Назад
Зверху