www.neformat.com.ua


Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud
Переключить в мобильный режим
Вернуться   Форум www.neformat.com.ua > Main > Video-Art

Video-Art Раздел о кинематографе и анимации

Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Непрочитано 21.09.2010, 21:49   #1
White Russian Protestant Antiracist
+/- Информация
Репутация: 2252
Киевский МКФ во Львое!

Не то чтобы очень вовремя получил сегодня информацию о том, что 21-го-23-го сентбря во Львове, в "Копернеике" будут показаны три фильма этого мероприятия- http://www.neformat.com.ua/forum/vid...ml#post1168098

Покажут три фильма: победителя фестиваля, турецкого "Бабая", который в принципе симпатичен, и две вещи, которые я не смотрел- польский криминальный фильм "Реверс" и анимационный сборник "Моя країна- Україна", его все очень хвалили. Вход, как я понимаю, свободный!

Подробней:

"СВІТЛОМРІЙ" організував безкоштовний показ фільмів-учасників КМКФ-2010

Фонд Василя Даниліва "СВІТЛОМРІЙ" при підтримці дирекції Київського міжнародного кінофестивалю (КМКФ) організував безкоштовний показ у Львові фільмів, які демонструвалися у рамках КМКФ-2010, що проходив у столиці з 25 травня по 1 червня.
Завдяки зусиллям фонду львів'яни матимуть можливість переглянути художній фільм "Бабай" (англ. – The Bogeyman) турецького режисера Аталая Ташдікена (Atalay Tasdiken), що отримав Гран-прі КМКФ-2010, стрічку "Реверс" (англ. – Revers) польського режисера Бориса Ланкоша (Borys Lankosz) та серіал анімаційних фільмів "МОЯ КРАЇНА – УКРАЇНА", створений молодими українськими режисерами, аніматорами та художниками.
Стрічки будуть демонструватися у кінопалаці "Копернік" 21-22 вересня 2010 року.
Засновник та голова правління "СВІТЛОМРІЙ" Василь Данилів: "Ціль цього заходу – надати можливість, насамперед молоді, познайомитися з сучасним та насправді якісним світовими і національними кінематографічними творами".
Президент КМКФ, народний артист України Богдан Ступка: "Ми хочемо поділитися радістю пізнання з тими, хто не мав змоги приїхати на кінофестиваль у травні. Ці картини дійсно гідні уваги усіх і кожного".
Генеральний продюсер КМКФ Федір Крат: "Нам приємно, що наша робота приносить користь людям. Кінофестиваль – це праця не одного дня, та не зважаючи на те що, кінофорум минув вже кілька місяців тому, ми маємо змогу і бажання знов і знов до нього звертатися, і цього разу – у м. Львові".


Довідково
"Бабай" (Гран-прі КМКФ-2010, вир. Туреччина, реж. Аталай Ташдікен)

Чи може бути дев’ятилітній хлопчик старшим братом, батьком, матір’ю та натхненником для інших водночас? Для юної Айше відповідь – "так". Справді, наскільки вона знає, її старший брат Ахмед не боїться взагалі нічого. Але, насправді, Ахмед теж дитина, зі своїми страхами. Так само, він не може знати всього. Їхній батько Казім поїхав одружитися з іншою жінкою і кинув двох дітей напризволяще з Хасаном, їхнім старим та напівскаліченим дідом. Але, незважаючи ні на що, брат і сестра не втрачають надії. Ця проста історія стосунків між братом і сестрою у селі зображує суворі реалії життя в Анатолії.
"Реверс" (позаконкурсний фільм, вир. Польща, реж. Борис Ланкош)

1952 рік. У центрі столиці закладається фундамент Палацу культури. Сабіні виповнилося тридцять, і мати намагається підшукати їй чоловіка. Бабуся оцінює кандидатів, але дівчину не цікавить жоден з них ... Одного дня, за драматичних обставин, вона зустрічає Броніслава, молодого чоловіка зі зовнішністю провінційного актора. Він чоловік примітивний, але Сабіна запалюється пристрастю… Його присутність спричиняє низку дивних подій, котрі змінять життя трьох жінок.

"МОЯ КРАЇНА – УКРАЇНА" (позаконкурсний фільм, вир. Україна, укр. режисери)

Проект "МОЯ КРАЇНА – УКРАЇНА" – це серіал анімаційних фільмів, створених молодими режисерами, аніматорами, художниками. Серіал створює студія "Новаторфільм" при підтримці Державної служби кінематографії. Кожна серія тривалістю 3 хвилини розповідає відому або забуту казку, історію, легенду з конкретного міста України, будь то велике місто або маленьке село, поле або море.

Фонд "СВІТЛОМРІЙ" засновано у 2009 році Василем Данилівим – українським бізнесменом, основним акціонером міжнародної групи компаній Korlea Invest, з метою створення сприятливих умов для всебічного розвитку українських дітей-сиріт, підтримки соціально значимих проектів в сфері культури і спорту, а також формування позитивного іміджу України за кордоном.

КМКФ у 2010 році проводився вже вдруге. Основні цілі заходу: підтримка кіно, формування його високого соціально-культурного статусу, розвиток творчих контактів, обмін досвідом і ідеями між кінематографістами України і зарубіжними країнами, сприяння творчій молоді у сфері кінематографії, зміцнення культурних зв'язків між країнами-учасницями, а також популяризація досягнень національного кінематографу.

Детальніша інформація на сайтах фонду "СВІТЛОМРІЙ" (www.svitlomriy.com) та КМКФ (www.kievfilmfest.com).
Doerty вне форума   Ответить с цитированием
Ответ
Форум www.neformat.com.ua > Main > Video-Art

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Киевский Киноклуб jkir Video-Art 0 04.10.2013 17:22
Третий Киевский Международный Кинофестиваль Doerty Video-Art 77 16.10.2011 20:57
II Киевский международный блюз фестиваль John Doe Events Archive 2 13.11.2010 10:49
Киевский Балканский Клуб arheologiya kino Video-Art 3 28.12.2009 16:50
Киевский Отборочный Тур GBOB'a Nook Events Archive 15 12.11.2005 13:50

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.


   
 
Текущее время: 18:07. Часовой пояс GMT +3.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot
НовостиСтатьиРецензии
ИвентыКонтактыФорум


Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud

Designed by LaBIZz
Все материалы, размещенные на этом сайте, распространяются на условиях
Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.


© 2004-2024 Neformat Ukraine