alyona alyona

пушка українського хіп-хопу
  • Автор теми Автор теми usyara
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    hip-hop ua

usyara

double gatefold vinyl
Ім'я
Сергій
Стать
чол
Вік
38
Повідомлення
10 543

Репутація
8 650

maxresdefault.jpg

facebook | instagram | soundcloud | youtube

Біографія:
Народилася в смт Капітанівка Новомиргородського району Кіровоградської області. Має дві вищі освіти. Закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. До початку захоплення репом працювала вихователькою в дитсадку «Теремок» в селі Баришівка на Київщині, також працювала завідувачкою дитсадка в селі Дернівка під Києвом. В дитсадках пропрацювала 4 роки. Згодом кинула роботу в дитячому садку через брак часу.

Реп-тексти пише вже 15 років. Робила кілька спроб виходити на широку публіку. Зокрема, до останньої появи під псевдонімом alyona alyona, створювала композиції під іменем Альона Al.kaida. Але успіху досягла тільки у віці 27-ми років, створюючи у жовтні 2018 року перший відеокліп «Рибки».

12 листопада виходить кліп на пісню «Голови». За 1 місяц відео набрало 1 млн. переглядів на Youtube. 30 листопада Alyona Alyona випускає кліп на пісню «Відчиняй». В грудні вийшов ще один кліп — на пісню «Залишаю свій дім», в якому артистка їде з Баришівки.

На фоні скандалу з форумом «Від Крут до Брюсселя» Альона випускає ще одну пісню — «Обіцянки».

alyona alyona - Пушка (2019)
190408111110804752_f0_0.jpg

Genre: Rap | Hip-Hop
Tracklist:
01. Голови
02. Пушка
03. Як би я була не я
04. Мамо
05. Рибки 3
06. Дихає вулиця
07. Відчиняй
08. Падло (за уч. Alina Pash)
09. Викину
10. Велика й смiшна
11. Брехунець
12. Залишаю свій дім
13. Лiтак
itunes | google play | toloka

Опис
пушка українського хіп-хопу
Країна
Україна
Тю, правду ж написала)

Ну блин, мне больше 25 лет, мне нравится её флоу, но от её текстов мне хочется пойти и немного поблевать (хотя сценический образ, вне сомнений, няшен). Хотя хз, может, я тоже уже разлагаюсь и не шарю, ггг.

Падшая, чтобы слушать хеп-хап, нужно очень сильно опустить планку эстетического, чтоб не блевануть. Альона в этом смысле терпимая: такой тупизны как у Алины Паш хоть нету, и на том спасибо.

Паш вообще не нужна.
Я вообще жду, когда в украинском ебигосподи хеп-хапе появится кто-то, у кого и от текстов не будет идти кровь из глаз, и флоу будет вызывать прям громкое "ВАУ!"

Я вообще жду, когда в украинском ебигосподи хеп-хапе появится кто-то, у кого и от текстов не будет идти кровь из глаз, и флоу будет вызывать прям громкое "ВАУ!"
ну на форумі нема, наприклад, львівських Глава 94:up:

ну на форумі нема, наприклад, львівських Глава 94:up:

Не прислали Ярмака - и на том спасибо.
Но если серьёзно, мне ближе нуарщина типа "Ереси" Ка-тета или (что угодно) Пост Мортема. Вот прям очень-очень хочу такое. Здесь всё же больше от "пацанчиков с района". Эх.

Когда тебе нужно снимать клип, но ты хочешь снять 4 сезон Twin Peaks :stupid:

alyona alyona - В хаті МА [EP] (2019)
500x500bb.jpg

Tracklist:
1. Не перегоріти
2. В хаті МА
3. Сіє віє
4. Сніг розталий
5. Завтра
6. Мамин суп
7. Дикі танці
8. Казка
apple music | google play | deezer

Написали ей музыку, или дальще ебут мертвую лошадь?

окончательно стерла все границы между "пышка" и "пушка"

Класс, наконец-то алёна алёна выдала что-то остроактуальное, а не просто сельский рэпчик про сложную житуху. Хотя её "Буллинг" тоже довольно няшен. Думаю, у этой пышки-пушки хорошее будущее.

Назад
Зверху