usyara
double gatefold vinyl
Біографія:
Народилася в смт Капітанівка Новомиргородського району Кіровоградської області. Має дві вищі освіти. Закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. До початку захоплення репом працювала вихователькою в дитсадку «Теремок» в селі Баришівка на Київщині, також працювала завідувачкою дитсадка в селі Дернівка під Києвом. В дитсадках пропрацювала 4 роки. Згодом кинула роботу в дитячому садку через брак часу.
Реп-тексти пише вже 15 років. Робила кілька спроб виходити на широку публіку. Зокрема, до останньої появи під псевдонімом alyona alyona, створювала композиції під іменем Альона Al.kaida. Але успіху досягла тільки у віці 27-ми років, створюючи у жовтні 2018 року перший відеокліп «Рибки».
12 листопада виходить кліп на пісню «Голови». За 1 місяц відео набрало 1 млн. переглядів на Youtube. 30 листопада Alyona Alyona випускає кліп на пісню «Відчиняй». В грудні вийшов ще один кліп — на пісню «Залишаю свій дім», в якому артистка їде з Баришівки.
На фоні скандалу з форумом «Від Крут до Брюсселя» Альона випускає ще одну пісню — «Обіцянки».
alyona alyona - Пушка (2019)
Genre: Rap | Hip-Hop
Tracklist:
01. Голови
02. Пушка
03. Як би я була не я
04. Мамо
05. Рибки 3
06. Дихає вулиця
07. Відчиняй
08. Падло (за уч. Alina Pash)
09. Викину