Anima Sound System

electronic, dub - Hungary

pmw

mp3 256 kbps
Стать
чол
Адреса
Ужгород/Виноградов
Повідомлення
112

Репутація
137

animasoundsystem3.jpg

AnimaSoundSystemanimasoundsytem.jpg

Гурт заснований в місті Сомбатхей (Szombathely) в Угорщині у 1993 році. Їх музика - це суміш електронної музики з етнічною музикою східного регіону Європи.Крім того, музиканти ще вказують на вплив реггі, ромської народної музики. Засновниками були Прігер Жолт(Prieger Zsolt) і Соболч(Prieger Szabolcs). Вони назвали групу просто Anima. Через рік-півтора до них приєднався Неймет Гергель(Németh Gergely) і гурт переіменували в Anima Sound System. Перше демо Anima001 записали у 1994 році. Перший їх альбом Shalom вийшов у 1995 році. Відомими у своїй країні стали завдяки реміксу на угорськй національний гімн у 2000 році.
На протязі років склад гурту постійно мінявся.
Гурт виступав на багатьох міжнародних фестивалях Європи з живими виступами та дж-сетами.
У 2009 році з основного складу залишились Прігер Жолт(Prieger Zsolt) і Неймет Гергель(Németh Gergely). Крім роботи у Anima Sound System , вони інколи виступають з дж-сетами під назвою Punk Goes То Disco.

Дискографія:

* Anima001 (1994)
* Shalom (1995)
* Hungarian Astronaut (1996) on Ko Records
* Anima (1997)
* Közel a Szerelemhez (1999)
* Mariguána Cha-Cha-Cha EP (1999)
* Bujdosó EP (2000)
* Gipsy Sound Clash part1 part2(2000)
* Aquanistan (2003)
* We Strike (2006)
Ссилки взяті з FunkySouls.com Пароль до всіх - attiv

MySpace

Last.Fm

Інформація про гурт на угорській мові тут і тут

Опис
electronic, dub - Hungary
Країна
Угорщина
Слушать можно))):agree:

Очень даже можно! Хотя я и не любитель электронной музыки (точнее раньше я был предубеждённо-скептичен в отношении музыки без гитар,рифов и протеста) , но я очарован! И даже несмотря на преобладание мажорности в звучании.Увлекательная музычка:applause:

Назад
Зверху