Sun of a Beach
сдохни или умри
- Повідомлення
- 10 930
- Репутація
- 16 825
Артем Чех
Артем Чех (справжнє ім'я — Артем Чередник, 13 червня 1985, Черкаси) — сучасний український письменник. Народився у Черкасах. З 2002 року мешкав у Києві. З грудня 2008 року - у с. Мрин Чернігівської області. За освітою соціолог. Починав як російськомовний поет, але незабаром поезію змінила російськомовна проза. Результату це не принесло, але дало добрий поштовх до написання більш габаритних речей українською мовою. У 2007 році став переможцем другого конкурсу від видавництва «Фоліо» - «Міський молодіжний роман».
Жежешка письменника
Книги
* Цього ви не знайдете в Яндексі (Харків, «Фоліо», вересень 2007)
* Киня (Київ, «Факт» (серія «Поза фокусом»), вересень 2007)
* Анатомічний Атлас. Важко бути жабою (Харків, «Фоліо», квітень 2008)
* Пластик (Харків, «Фоліо», травень 2008)
* Doc 1 (Харків, «Фоліо», квітень 2009)
* Сині двері зліва (Харків, «Фоліо», 2009)
Єдиний письменник, чию бібліографію я сам повністю придбав у виді книг) Пише в дуже живому ключі, перша книжка написана в формі біографії, друга залізає в магічний реалізм, передостання про не дуже щасливе кохання, а остання - відверта кафківщина. Особисто я більше всього ціную його за стиль і мовні прийоми, які надають його прозі іронічно-саркастичний тон.
Артем Чех (справжнє ім'я — Артем Чередник, 13 червня 1985, Черкаси) — сучасний український письменник. Народився у Черкасах. З 2002 року мешкав у Києві. З грудня 2008 року - у с. Мрин Чернігівської області. За освітою соціолог. Починав як російськомовний поет, але незабаром поезію змінила російськомовна проза. Результату це не принесло, але дало добрий поштовх до написання більш габаритних речей українською мовою. У 2007 році став переможцем другого конкурсу від видавництва «Фоліо» - «Міський молодіжний роман».
Жежешка письменника
Книги
* Цього ви не знайдете в Яндексі (Харків, «Фоліо», вересень 2007)
* Киня (Київ, «Факт» (серія «Поза фокусом»), вересень 2007)
* Анатомічний Атлас. Важко бути жабою (Харків, «Фоліо», квітень 2008)
* Пластик (Харків, «Фоліо», травень 2008)
* Doc 1 (Харків, «Фоліо», квітень 2009)
* Сині двері зліва (Харків, «Фоліо», 2009)
Єдиний письменник, чию бібліографію я сам повністю придбав у виді книг) Пише в дуже живому ключі, перша книжка написана в формі біографії, друга залізає в магічний реалізм, передостання про не дуже щасливе кохання, а остання - відверта кафківщина. Особисто я більше всього ціную його за стиль і мовні прийоми, які надають його прозі іронічно-саркастичний тон.
- Опис
- сучасний український автор (нар. 1985)
) и в то же время который уникален, это язык именно Чеха. Эта книга - маленький шедевр, я ее пропиарил всем своим знакомым и даже сагитировал прочесть родителей, чтоб они меня лучше понимали) Если вы ее не читали - прочтите же скорее!
в любой книжной лавочке, как сам помню