Я як би не є фанаткою джазу імпровізаційного і експериментального, мені подавайте бруднуватий свінг, ага. Але альбом цього єврейчика під відповідний настрій навіть для мене -саме те. Можливо, того, що я люблю контрабас, а Авішаі його буквально гвалтує, особливо на концертах. У нього обличчя маньяка, я серйозно)
Відомо про Коена мені небагато. На сцену його витягнув і прославив такий собі дядько Чік Коріа (http://www.neformat.com.ua/forum/jazz-blues/22765-chick-corea.html) (піаніст), коли взяв у своє тріо "Origin" . Але єврейчик трапився амбітний, йому хотілося бути бенд-лідером, а не просто музикантом. Тому він створив власний проект- «AVISHAI COHEN TRIO». Грає разом з америкоським барабанщиком Марком Джуліана і ізраїльським піаністом Шаі Маестро.
Чим Коен крутий, так це тим, що працює, мов заведений. Пише музику, грає, гастролює, записується беззупинно. Альбомів є штук 6, я все ніяк хорошу інфу знайти не можу, всюди лише ссилки на його концерт у Києві, що пройшов у листопаді (а я була, ага)). Вам залила єдиний, що в мене є. Із скромною назвою "Вдома". Послухайте, коротше, самі, що там і до чого.
Дискография
Скачать
1998 - Adama (320 kbps)

Mediafire.com part 1
Mediafire.com part 2
2000 - Colors (320 kbps)

Mediafire.com part 1
Mediafire.com part 2
2003 - Lyla (320 kbps)

Mediafire.com part 1
Mediafire.com part 2
Avishai Cohen Trio - 2008 - Gently Disturbed (320 kbps)

________________________________________________________________________________________
- Опис
- modern jazz
- Країна
- Ізраїль
Останнє редагування модератором:
Avishai Cohen

интересный альбомчик на Blue Note вышел. Больше претензиозности стало,зато звук покошерней. И тут Авишайка поёт. Местами очень уныло,но слушать надо больше чем 1 раз. И да, музыка восточная

мне нравится