Я слухаю цей гурт уже досить довгий час і досі вона є одною з моїх улюблених. Зовсім не впевнений, чи обрав правильний розділ, але запощу сюди.
Гурт створив в 90-му в сонячній Каліфорнії крутий пацан - Айс Ті. Грали і грають вони, як на мене, не характерну для того штату музику і мені завжди здавалось, що вони з брудних районів Ню Йорка. По музиці - це якась мішанина хардкору і металу з невеликими вкрапленнями речетативу ( хто б що не казав, а Айс Ті в БК більше викрикає і наспівує текст в ліпших традиціях всяких блек флегів і негатів апрочів ) і дуже хорошими політичними і соціальними текстами. Між треками деколи Айс Ті цитує досить цікаві факти про життя в США.
Думаю, що детальну історію гурту можна прочитати на вікіпедії і мені не обов'язково її сюди передруковувати.
Гурт створив в 90-му в сонячній Каліфорнії крутий пацан - Айс Ті. Грали і грають вони, як на мене, не характерну для того штату музику і мені завжди здавалось, що вони з брудних районів Ню Йорка. По музиці - це якась мішанина хардкору і металу з невеликими вкрапленнями речетативу ( хто б що не казав, а Айс Ті в БК більше викрикає і наспівує текст в ліпших традиціях всяких блек флегів і негатів апрочів ) і дуже хорошими політичними і соціальними текстами. Між треками деколи Айс Ті цитує досить цікаві факти про життя в США.
Думаю, що детальну історію гурту можна прочитати на вікіпедії і мені не обов'язково її сюди передруковувати.
По дискографії я не можу ніяк розібратись, але вигляждає вона десь так:
Body Count(1992) * пароль the-sound-source
Born Dead (1994)
The Last Days (1997)
Murder 4 Hire CD (2006)
Склад гурту:
Майспейс
Одна з найвідоміших пісень БК:
Качати раджу по порядку, хоча різниці то нема. Бай де вей, мені здається, що у цієї групи є щось спільне з роллінз бендом. А місцями з РАТМ
п.с. доставте хтось теги, бо я ніяк не можу придумати, що туди підійде.
Body Count(1992) * пароль the-sound-source
Born Dead (1994)
The Last Days (1997)
Murder 4 Hire CD (2006)
Склад гурту:
Майспейс
Одна з найвідоміших пісень БК:
Качати раджу по порядку, хоча різниці то нема. Бай де вей, мені здається, що у цієї групи є щось спільне з роллінз бендом. А місцями з РАТМ
п.с. доставте хтось теги, бо я ніяк не можу придумати, що туди підійде.
- Опис
- hardcore/crossover/rapcore, LA, California (Ice-T project)
- Країна
- Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
Body Count