Body Count

hardcore/crossover/rapcore, LA, California (Ice-T project)

олег в.

i'm a scatman!
Вік
37
Адреса
JetBar
Повідомлення
6 849

Репутація
3 202

Body_Count.jpg

Я слухаю цей гурт уже досить довгий час і досі вона є одною з моїх улюблених. Зовсім не впевнений, чи обрав правильний розділ, але запощу сюди.
Гурт створив в 90-му в сонячній Каліфорнії крутий пацан - Айс Ті. Грали і грають вони, як на мене, не характерну для того штату музику і мені завжди здавалось, що вони з брудних районів Ню Йорка. По музиці - це якась мішанина хардкору і металу з невеликими вкрапленнями речетативу ( хто б що не казав, а Айс Ті в БК більше викрикає і наспівує текст в ліпших традиціях всяких блек флегів і негатів апрочів ) і дуже хорошими політичними і соціальними текстами. Між треками деколи Айс Ті цитує досить цікаві факти про життя в США.
Думаю, що детальну історію гурту можна прочитати на вікіпедії і мені не обов'язково її сюди передруковувати.
Body_Count_Album_Cover.jpg

По дискографії я не можу ніяк розібратись, але вигляждає вона десь так:
Body Count(1992) * пароль the-sound-source
Born Dead (1994)
The Last Days (1997)
Murder 4 Hire CD (2006)

Склад гурту:

• Ice-T – вокал
  • Bendrix – ритм гітара
  • Ernie C – соло гітара
  • Vincent Price – бас
  • O.T. – барабани
Майспейс
Одна з найвідоміших пісень БК:

Качати раджу по порядку, хоча різниці то нема. Бай де вей, мені здається, що у цієї групи є щось спільне з роллінз бендом. А місцями з РАТМ
п.с. доставте хтось теги, бо я ніяк не можу придумати, що туди підійде.

Опис
hardcore/crossover/rapcore, LA, California (Ice-T project)
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
Лучшее , что выходило в черном за несколько последних лет:abbath:

Я хз, мне нравится. два раза.и третий на мушке.

Добавлено в 05:19 / Предыдущее сообщение было написано в 05:17

Тока сначала надо с Colour Haze разобраться

очень мощный альбом :super:

и завершается, надо сказать, просто максимально удачно, эти бриджи "woop-woop, that's the sound of the police" в Black Hoodie - прямая отсылка к одному из первых сольных хитов KRS-One, к неспокойному 1993 году, когда ещё были свежи воспоминания о лос-анжелесских бунтах и волне полицейского насилия, окружавшей то время. как бы намекает, что за столько лет мало что изменилось в отношении бедного цветного населения. вот этот момент вообще пробрал)

Кстати, оффтоп, сейчас слушаю нового KRS-One - альбом пушка.

С сабжем познакомился благодаря наводке D - KAY и Bloodlust пожалуй один из лучших релизов последних лет :up:

Вчера был на них и Powerflo в Будапеште. Явка на концерт 3000+ человек. В основном металисты, БК выступил очень круто, народ люто горел.

ЄБАТЬ АХУЄННО

Чёт Айс Т на пенсии включил молодого себя.
Прикольно получается у него.

Body Count -2020- Carnivore
To view the content, you need to Sign In or Register.

Добавлено в 22:56 / Предыдущее сообщение было написано в 22:52

Только вот (как по мне) к ХаКе сиё творение не имеет никакого отношения (как и все преЫдущие).
Кроссовер как он есть.

слабее чем Bloodlust, но слушать также интересно

чувак плодит четкие релизы, как на подбор:up:

Назад
Зверху