Camera Obscura

post-hardcore/post-punk/emo~San Diego, CA, USA

valmakar

Світла пам’ять 1990-2026
Ім'я
Ігор
Стать
чол
Адреса
Вінниця
Повідомлення
4 588

Репутація
2 992

Мої гурти
Mashala Doza, Biñgöz

Camera Obscura
San Diego, CA, USA

camera3-600x420-resize_460x212.jpg

Michelle Maskovich - клавіші
Duane Pitre - гітара
William Lamb - ударні
Russell White - вокал

Біографія:
Camera Obscura виникли у 1998 році у Сан-Дієго, штат Каліфорнія, США. До цього учасники грали у таких колективах, як The Shortwave Channel, The Interstate Ten і Spanakorzo. У жовтні цього ж року група самостійно видала першу сімку на дві пісні - Writing Kodak/We Talked MIDI (її після того ще 4 рази перевидавали на Three One G Records). У січні 1999-го група поїхала в свій перший тур по США. Наступних півтора роки хлопці активно виступають і пишуть матеріал - результатом є вихід у 2000-му повноформатника Change the Shape of an Envelope компанією Troubleman Unlimited. Однак, невдовзі група розпадається, а музиканти переходять до інших колективів: Champagne Kiss (вокаліст), The Dropscience (гітарист), тощо. У 2001-му році виходять останні 2 пісні колективу - Three One G "посмертно" видають сімку To Paint The Kettle Black / ...Something About A Nightmare: Curtain 2.​

Дискографія:

[URL="http://www.mediafire.com/?redtrld3rt6s4qq"]1998 - Writing Kodak, We Talked MIDI 7''[/URL]

images

2000 - To Change the Shape of an Envelope

e13897zhy8t.jpg

2001 - To Paint The Kettle Black 7''

folder.JPG

Власне враження:

Колись давно знайшов цю групу на блозі lyrics will not reach the audience. З перших же нот подумав - що за дурацькі гуділки і пілікалки в пост-хардкорі? Але коли переслухав - зрозумів, щоу цьому якраз і весь кайф. Їх пісні гіпнотизують, дратують, дражнять, витягують з тебе все навиворіт. Якщо Вам подобається шизоїдна атмосфера сандієгівських груп, нойз-рок і пост-панк нової хвилі - цю групу пропускати категорично не раджу.​

Опис
post-hardcore/post-punk/emo~San Diego, CA, USA
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування:
100 лет назад слушал To Change the Shape of an Envelope, остальное никак не мог тогда найти из-за шотландской ебатни.

думал кто-то создал тему о шотландской одноименной группе - испугался, а то ведь сам хочу ее создать :stupid:

а сабж оригинальный, нравится пока что

100 лет назад слушал To Change the Shape of an Envelope, остальное никак не мог тогда найти из-за шотландской ебатни.
аналогічно. але недавно черговий раз вирішив пошукати - і знайшов усе, що є. причому качав, по-моєму якраз із сайту 31G - за що їм узагалі великий ришпект :pray:. плюс, там же, здається, бачив підбірку афіш із концертів Камери. зараз сайт лежить - немає можливості перевірити.
у групи ще виходили пісні на збірці Insound Tour Support 13, але її хер роздобудеш. усе, що знайшов - це тільки пісні від Обскури на pukekos.

Добавлено через 1 минуту
думал кто-то создал тему о шотландской одноименной группе - испугался, а то ведь сам хочу ее создать :stupid:
:stupid:
створи - я хоч послухаю, шо це за такий популярний індірок, який мені псує ласт своїм зображенням :mad::stupid:

Добавлено через 24 минуты
а сабж оригинальный, нравится пока что
до речі, з подібного можу порадити http://www.neformat.com.ua/forum/emo/26535-spanakorzo.html і Die Kosmo Gesellschaft. не те, щоб зовсім те саме, але за духом - схоже

остальное никак не мог тогда найти из-за шотландской ебатни.
думал кто-то создал тему о шотландской одноименной группе - испугался, а то ведь сам хочу ее создать
Не стоит, у них и так в интернете слишком много записей.

Добавлено через 13 секунд
остальное никак не мог тогда найти из-за шотландской ебатни.
думал кто-то создал тему о шотландской одноименной группе - испугался, а то ведь сам хочу ее создать
Не стоит, у них и так в интернете слишком много записей.

странноватая, но очень крутая музыка..:in_love::in_love:

Сделал табы на Sound, свободное распространение приветствуется :lol:
http://vk.cc/1GxMSd

valmakar, исправил :smile:

Нужно сделать себе постоянную рубрику, в которой я буду рассказывать о нелегкой судьбе музыкантов из рок-коллективов. Пока Marco Serrato из сладжеров http://www.neformat.com.ua/forum/distorted-unit/8618-orthodox-3.html#post1950042 записывает на басу дырявый импров-альбом, Duane Pitre из сабжа занимается гитарным эмбиентом

Добавлено в 23:52 / Предыдущее сообщение было написано в 23:52

типа ап

Назад
Зверху