Clash of Clans

• Автор теми Автор теми Cactoos
  • Дата створення Дата створення

Cactoos

vinyl 7"
Стать
чол
Повідомлення
3 954

Репутація
4 082

images
Clash of Clans — популярная игра для iPad, iPhone и Android, созданная компанией Supercell. Она стала доступна в iTunes с версии 1.7, которая появилась 2 августа 2012, а в Google Play — 8 октября 2013. Clash of Clans — игра-стратегия, где игроки создают и развивают свою деревню, открывают новых воинов, новые сооружения для защиты, могут нападать и разграбливать чужие деревни, создавать кланы и играть в команде, а также многое другое.
Clash of Clans — бесплатная игра. Однако внутриигровые валюты можно купить за настоящие деньги в App Store или Google Play. Тем не менее, игроки не обязаны платить, чтобы что-то открыть.
clash+of+clans.png
Я з лютого залип)
Створив клан: [Good Clan]
вступайте:hi:

Останнє редагування:
стрьомний в тебе поки ще клан

Zyklon, так день йому всього, що ти очікував?)

Добавлено в 15:49 / Предыдущее сообщение было написано в 15:44

вступай, будеш у топах. будемо кв тянути норм!

Добавлено в 15:54 / Предыдущее сообщение было написано в 15:49

один вже з форуму там є, якщо зі мною, то 2)

якщо виличу з того клану в якому зараз, то відразу двинусь до тебе. впринципі це може уже скоро статись

заходьте в клан, уже трохи роздуплився. далі краще)

скачал игру два часа назад. оденьте меня:stupid:

покікав сьогодні пів клану, тепер нас 10 чоловік)

що ніхто клан не шукає?:stupid:

начали рубить в сабж, потому что веселого фермера прикрыли?)

Ükrøp;1986803 сказав(ла):
начали рубить в сабж, потому что веселого фермера прикрыли?)

а який між ними зв’язок?) ти б ще написав, що на тетрісі батарейки сіли:rofl:

Зробили перерву в клані на 5 днів, щоб прокачати спел фекторі. Через 5 днів знову відновляємо кв. Якщо є бажаючі 2 рази норм атачити за 2 дні, то заходьте! До цього провели 30 кв: 26 перемог, 1 нічия, 3 програші.
:stupid:

хтось ще грає в сабж крім мене?)

Cactoos, как ни странно, но я :stupid:

Юэ, в клан не хочеш?:stupid:

Cactoos, уже состою с корешками в маленьком клане)

Юэ, ок. якщо надумаэш, то пиши. Можеш і разом з корєшками приходити, нас теж небагато).

я вот играю) уже тх8, 75 левел. может после кв зайду гляну что там у вас:smile:

ніхто так і не прийшов):hi:

40 перемог в кв!
:kill_all:

:hi: я с марта немного залип
Вы хоть реальное бабло туда не сливаете ? Как у вас по 5 рабов ? Я не могу на 3го накопить :stupid:

Вы хоть реальное бабло туда не сливаете ? Как у вас по 5 рабов ? Я не могу на 3го накопить
Я нє, є вагон чуваків, які донатять ок гроші. Я б свій акк продав за штуку баксів, було б непогано)

100 перемог в кв!
:kill_all:

На форумі взагалі є норм тіпи, не рукожопи, які валять в кв на 3 зірки або так, щоб за ними ніхто не добивав?

примите кто-то в клан :facepalm:

haithabu, я тебе кікнув з клану. приколу не дуже бачу тебе тримати. в нас кв клан, ти ще взагалі в кв не грав. тобі в нубоклан спочатку треба піти роздуплитися. трохи роздуплишся, приходь. качни драків до 3 лвла хоча б.

в клані вже 173 перемоги в кв і 7й лвл) якщо маєте драка2+ і бажання, то вступайте)

у клані 228 перемог)

Вкладення

• image.jpg
    image.jpg
    93.8 КБ · Перегляди: 247
бля ты до сих пор паяешься в эту херь?))

пиздата херь) я ще в клеш рояль паяю) десь тему забацаю може)

Назад
Зверху