Dioramic

metalcore/post-hardcore/art rock/progressive, Kaiserslautern, Germany

Leg0

nicely nicely
Ім'я
Артур
Стать
чол
Адреса
Вінниця
Повідомлення
2 214

Репутація
1 482

Мої гурти
TSAARS

Dioramic+dio2.jpg

MYSPACE

Склад:
Arkadi Zaslavski - гітара, вокал
Jochen Müller - бас, вокал
Anton Zaslavski - барабани

Інфо:
Це - ціль, котрої Anton, Jochen і Arkadi хотіли досягти з моменту створення гурту в 2002 році. Після довгої і виснажливої мандрівки вони вибрали Kurt`а Ebelhäuser`а (Blackmail, Donots) бути їхнім продюсером і зробити все можливе з потенціалу гурту. Заключно сформована команда була Stefan`ом Lüdicke з Lifeforce Records.

Дуже крутий альбом, по музиці відчувається те, що її писали як хотіли, а не якимось канонам композицій. Неможливо описати суміш стилів пісень, тут і металкор , і пост-хк, і якийсь прог рок. Мені дуже тяжко охарактеризувати їх музику. Взиваю в тему прог-джестера для адекватної оцінки тегів :stupid:
А поки кинув у Emo, на мою думку, то тут найбільше людей будуть зацікавлені у цьому гурті.
Всім раджу ознайомитись :up:

Дискографія:

technicolor_80.jpg

Technicolor 2010
To view the content, you need to Sign In or Register.

Опис
metalcore/post-hardcore/art rock/progressive, Kaiserslautern, Germany
Країна
Німеччина
Останнє редагування модератором:
охуенные:super:
песня Debris вообще до мурашек...

я вже думав, що ніхто не відпишеться :smile:
вони неймовірно круті :scream:

ніштяк )))

Неможливо описати суміш стилів пісень, тут і металкор
и все, кажется:stupid:
прог-металкор типа поздних Битвин зэ Бёриед энд Ми. Вместо существующих тегов нормально пошли бы metalcore и progressive metal:up:

Добавлено через 1 минуту
А поки кинув у Emo, на мою думку, то тут найбільше людей будуть зацікавлені у цьому гурті
:nope: лучше в Металкор или даже Метал, ибо прог-метала с металкором тут как раз пополам

Ну реально один метал жеж. Даже косвенной связи сразделом не вижу :thinking:

post-hardcore/art rock/progressive
такое описание да и еще в разделе имо меня не могло не привлечь. оказалась совсем не то чего ожидал. просьба в дальнейшем не вводить в заблуждение :agree:

Добавлено через 1 минуту
:nope: лучше в Металкор или даже Метал, ибо прог-метала с металкором тут как раз пополам

ех.
а по-моєму, пост-хардкору в них достатньо.
ну раз так, то перенесіть в металкор, але не думаю, що їх там зацінять. :smile:

Добавлено через 1 минуту
я все-таки переніс їх в металкор.

Нашел их по треку Derbis. Поискал, послушал остальное - не зашло. А Derbis ахуенен.

Назад
Зверху