Drudkh

atmospheric black/folk metal - Ukraine

Atompunk

double gatefold vinyl
Повідомлення
10 605

Репутація
19 880

c2139ab66345.jpg

Drudkh - одна из лучших групп современного украинского андеграунда. Во-первых, это группа мирового уровня. Среди других команд Drudkh отличаются своим профессионализмом и производительностью. 3а 4 года своего существования были созданы 5 полноформатных альбомов, каждый из которых является эволюционным продолжением предыдущего. Но и это еще не всё. Drudkh играют не просто блэк с фолковым влиянием, а четко и методично разрабатывают собственный стиль - ukrainian folk black metal. Характер харьковчан показывает не только качественная украиноязычная лирика, но и неповторимый украинский мелодизм их музыки. Лирику большинства композиций Drudkh составляют стихи классических украинских поэтов, среди них Тарас Шевченко, Александр Олесь, Лина Костенко. В частности, альбом "Лебединий Шлях" целиком построен на тексте поэмы Тараса Шевченка "Гайдамаки". В качестве интродукций на альбомах "Кров у Наших Криницях" и «Відчуженість» в звучание песен вовлечены фрагменты звуковых дорожек из украинских фильмов "Мамай" и "Атентат". В оформлении дисков используются преимущественно картины украинских художников XIX в. Словом, эту группу должен хотя бы раз услышать каждый, кто хоть немного интересуется блэком. А их предпоследний акустический альбом придется по вкусу не только металлистам, но и приверженцам менее экстремальной музыки. "Drudkh" в переводе с санскрита означает "дерево". (c) last.fm

Состав:
Roman Saenko - гитара, бас (Hate Forest, Blood of Kingu, Dark Ages)
Thurios - вокал, клавишные (Astrofaes, Blood of Kingu, Hate Forest, Kladovest)
Krechet - бас, клавишные (Astrofaes, Blood of Kingu)
Vlad - ударные, клавишные

Дискография:
1259b075bcec.jpg

2003 - Forgotten Legends
To view the content, you need to Sign In or Register.

8e2526b9756b.jpg

2004 - Autumn Aurora

65103be20c98.jpg

2005 - Лебединий Шлях

695a82df308f.jpg

2006 - Кров у Наших Криницях

145ff8d225fd.jpg

2006 - Songs of Grief and Solitude

260c4f2b6414.jpg

2007 - Anti-Urban

9df16a07854f.jpg

2007 - Estrangement

23e768a0aa93.jpg

2009 - Microcosmos

2010 - Handful of Stars (320)

2010 - Slavonic Chronicles (Ep)
Mediafire (V2 BERC)
04843f5a9590.jpg

2012 - Eternal Turn Of The Wheel (320)

майспейс

Ахуенная и самая сильная украинская блэк-метал группа. Играют воистину потрясающе. Цените.

Опис
atmospheric black/folk metal - Ukraine
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Таке враження шо штучному інтелекту дали послухати той Drudkh і весь новий матеріал написаний ним.
Це так про любу майже групу зі своїм впізнаваним стилем та великою дискографією можна сказати. Ти лірику читав , чи так, краями прослухав ? Мені теж зразу здалося, що це Капіж зараз буде, але коли втикнув поглибше - просто накрило . І ще, як казав Денвер вище , сьогодення теж добавляє вражень.

Добавлено в 23:46 / Предыдущее сообщение было написано в 23:35

10 років я робив кілька спроб в'їхати в Drudkh, і не заходить
Кілька - це десь по разу на два роки ? ) То нічого, ми вісім років донбілі бамбас , так що все ще попереду :idea:

Соромно зізнатись, але за останні майже 10 років я робив кілька спроб в'їхати в Drudkh, і не заходить (за невеликими виключеннями).

А чому б не замовити напряму з Season of Mist?
Така ж сама фігня, але мені не соромно) до речі з новим альбомом спроби відновив, навіть два рази послухав. Наче ок. Треба не в навушниках ще, а на колонках нормальних переслухати.

Кілька - це десь по разу на два роки ? ) То нічого, ми вісім років донбілі бамбас , так що все ще попереду :idea:

Да, десь так, треба по ластіку чекнути. Мені іноді спотіфай шафл підкидає Drudkh, то може частіше.

Brutallo, та це ж таке діло, що не йде то не йде. Смаки - дуже тонка річ, зараз от буває, що подобається якась річ, що років 15 назад рахував лайном :spooked: та навіть не міг себе примусити слухати. Зараз включаю щось таке - і о, бля...це офігінно - як я міг це пропускати :hz:

Добавлено в 09:24 / Предыдущее сообщение было написано в 09:20

спотіфай шафл підкидає
У мене до речі така впертісь - що не підкидує мені в неті - я не слухаю майже ніколи :stupid: Але Намагаюсь сам поальбомно розібратись, хоча можу запам"ятати якесь посилання і через місяць все одно послухаю, з понтом шо сам знайшов :stupid:

Brutallo, та це ж таке діло, що не йде то не йде. Смаки - дуже тонка річ, зараз от буває, що подобається якась річ, що років 15 назад рахував лайном :spooked: та навіть не міг себе примусити слухати. Зараз включаю щось таке - і о, бля...це офігінно - як я міг це пропускати :hz:

Сто відсотків, смаки постійно еволюціонують. В мене таких випадків було безліч, від WITTR до Mutiilation (у випадку з Mutiilation, це мабуть вже не еволюція, а деградація), а Urfaust, який я терпіти не міг, став улюбленим гуртом.

Треба не в навушниках ще
Вимушений не погодитися. Та сама епічна Autumn Aurora просто має бути прослухана у навушниках. Причому, в ідеалі це краще робити десь у лісі. Але враховуючи обставини, згодиться і якийсь лісопарк типу Дубки або ВДНГ.
Мені взагалі здавалося, що Роман писав цей альбом для погоди листопада - коли на деревах листя вже майже не лишилося, все воло опало і ти йдеш по цьому жовтогарячому килиму і прослуховуєш цей альбом, десь троки накрапує дощ.

Це так про любу майже групу зі своїм впізнаваним стилем та великою дискографією можна сказати. Ти лірику читав , чи так, краями прослухав ? Мені теж зразу здалося, що це Капіж зараз буде, але коли втикнув поглибше - просто накрило . І ще, як казав Денвер вище , сьогодення теж добавляє вражень.

Очікував цей аргумент ) Але ж ніт, пойнт в тому шо ну взагалі не відчувається життя в них, нажаль. І так, завжди спримаю комплексно, а тільки за рахунок лірики не виїдеш.
Щодо сьогодення, вже ні, схожі думки були коли вийшов Борозна Обірвалася, здалось тоді шо нарешті їм знову є шо сказати, якась злість там відчувалась.

На противагу останні релізи Svrm дуже чоткі, наприклад. Там теж не те шо б сильний розвиток якийсь є, але відчувається шо він це робить бо йому є шо сказати, а не тому шо треба.

Очікував цей аргумент ) Але ж ніт, пойнт в тому шо ну взагалі не відчувається життя в них, нажаль. І так, завжди спримаю комплексно, а тільки за рахунок лірики не виїдеш.
Як для тебе все очікувано , то вже міг би і не відповідати, якщо знаєш наперед аргументи) Для бм взагалі то притаманно , що мало відчувається життя, інакше це вже не бм. За рахунок лірики - не одна лірика , а ще й музика + сьогодення ( повторююсь ) всі ці складові створюють позитивне враження від нового альбому.

На противагу останні релізи Svrm дуже чоткі, наприклад. Там теж не те шо б сильний розвиток якийсь є, але відчувається шо він це робить бо йому є шо сказати, а не тому шо треба

Чим вони саме чоткі ? От для мене якраз релізи svrm це написане штучним інтелектом після прослуховування перших двох альбомім svrm. І до речі, що йому є такого сказати , і що він такого каже ? ( бо виходить що Саєнко - це галімий двіж і суцільна залежність від вказівок лейблу ? :no: )

Як для тебе все очікувано , то вже міг би і не відповідати, якщо знаєш наперед аргументи) Для бм взагалі то притаманно , що мало відчувається життя, інакше це вже не бм. За рахунок лірики - не одна лірика , а ще й музика + сьогодення ( повторююсь ) всі ці складові створюють позитивне враження від нового альбому.
Життя не в тому сенсі ж, ну. Я добре розумію що таке бм )))
Я зрозумів про що ти, але для мене це не спрацювало чомусь, в 2015 ще спрацювало, а зараз вже ніт.
Ну я радий шо комусь воно відгукається. Для себе взагалі не можу зрозуміти шо там окрім імені і продакшену є зараз (

Чим вони саме чоткі ? От для мене якраз релізи svrm це написане штучним інтелектом після прослуховування перших двох альбомім svrm. І до речі, що йому є такого сказати , і що він такого каже ? ( бо виходить що Саєнко - це галімий двіж і суцільна залежність від вказівок лейблу ? :no: )

Ну це складна і мабуть трохи суб'єктивна річ. От я при прослуховуванні відчуваю якийсь політ думки, невимушеність. А в нових Drudkh нє.
Про лейбл якось дуже товсто ) В Саєнко є усталений шаблон по якому він все робить. Може я просто недостатньо фанат, але це ж правда, об'ктивно перші альбоми на голову кращі. :dontknow:

але це ж правда, об'ктивно перші альбоми на голову кращі.
Перші - це найкращі, для мене принаймі так точно. Тут ніхто як би і не сперечається, у мене топ то це перших три, причому в такому ж порядку як вони і вийшли. Потім аж йде 2016 — Зраджені сонцем . Далеко не всі , знову ж таки, як для мене, релізи беззаперечні, є самоповтори, та інше, що для більш чим обширної дискографіїї це норм. Але всі якісні, що не може не викликати поваги, а також ще я не можу бути об'єктивним , бо це наш, український гурт, ну ще той факт, що це наш, український гурт, ще й з доволі чіткою позицією, не дає мені бути занадто об'єктивним , і піхуй на якісь там косяки.

Ну я радий шо комусь воно відгукається
Добре, що порадів, якби ти ще це робив без оцього свого зверхнього тону - то було б набагато радісніше ( для тебе самого :hi: ) але теж, це можна пережити :happy:

Ну це складна і мабуть трохи суб'єктивна річ. От я при прослуховуванні відчуваю якийсь політ думки, невимушеність. А в нових Drudkh нє.
Про політ думки якось дуже товсто )

Добре, що порадів, якби ти ще це робив без оцього свого зверхнього тону - то було б набагато радісніше ( для тебе самого :hi: ) але теж, це можна пережити :happy:

Дивно шо ти там це побачив ) Нічого такого, правда правда :beer:

Стосовно позиції, шо Друдх - пустишка, пригадав оце відео :puke:

tenebræferis;2844540 сказав(ла):
Стосовно позиції, шо Друдх - пустишка, пригадав оце відео :puke:

Так, в російських імперців ще з 2005 року палає дупа з Друдх, коли вони почали підіймати теми українського націоналізму. При чому духу не стає сказати про це прямо от і маємо таку хуйню )

tenebræferis;2844550 сказав(ла):
Тобто? От до кого ця претензія була б актуальною, але щоб до Друдх?.. Я хз

Шось я не зрозумів ) Мова про Мотлох і їм подібних якщо що, а не про Друдх.

майже щодня слухаю "всі належать ночі". дуже крутий альбом:up:

Короче, як виявилось, це pre-Windswept

вчора вперше вонзив "Всі належать ночі", і як же він мені зайшов, прям зрезонував

Так, в російських імперців ще з 2005 року палає дупа з Друдх
Тільки Льовкін (М8л8тх) це не російський імперець, а ще в 2014 року воює в Україні, зараз командир мінометного підрозділу в РДК.

В мене немає претензій до Саєнко але як то кажуть «put one's money where one's mouth is».

rip друже ...

Добавлено в 22:20 / Предыдущее сообщение было написано в 21:02

Вічна пам'ять

Назад
Зверху