Fast Melodic і триольна басбочка

Стать
чол
Повідомлення
2 245

Репутація
477

Fast Melodic і триольна басбочка

Правила тру-фестмелодік-панкрокера примусили мене в черговий раз задуматися - а що воно таке - триольна ударка? Ну солірующі ріфи це ще зрозуміло - октава і нічого більше, але скільки я не слухав фаст-мелоідку ніяк не міг почути там триольну басбочку. Я чую тум-бац-тум-тум-бац, а не тум-бац-тум-тум-тум-бац, де виділене жирним - триоль(1/16). Хоча можливо я неправильно трактую цей термін в контексті фастмелодіку.

Триоль по визначенню - це довжина ноти яка отримується діленням долі на три замість двох.

Що ж ми маємо? В прикріпленому файлі(Guitar Pro Tab) є стандартний для фаст-мелодіка біт спіжжений у Strung Out(To Close To See). Як ми можемо наочно і навушно переконатися це дійсно фастмелодіковий біт, і там дійсно немає триолей. Якщо хтось зможе переробити або заново написати біт в якому будуть триолі і дасть трек з яким можна порівняти - питаннь немає.
Якщо таких не знайдеться, надалі забуваємо про триольну басбочку/ударку і перестаємо пудрити мозги народу.

Вкладення

Останнє редагування:
Re: Fast Melodic і триольна басбочка

Нє, ну ти вже загнув. Фаст мелодік д-біт.) В д-біті і в ритмі де використовуютьяс "триольні басбочки" інтервали між ударами бочок різні. І д-біт одною ногою грається, а цей "триольний" ритм двома (ну при наявності дабл-педалі).

З.І.: А що якщо замість "триольних" бочок використовувати термін "синкоповані"? Я в тому не дуже шарю, але кажись так грамотніше. :dontknow:

фаст мелодик дибит )))) пизданога

да в фестне пизда всему, и ногам, и рукам и позвоночнику.

и моску

Нє, ну ти вже загнув. Фаст мелодік д-біт.) В д-біті і в ритмі де використовуютьяс "триольні басбочки" інтервали між ударами бочок різні. І д-біт одною ногою грається, а цей "триольний" ритм двома (ну при наявності дабл-педалі).

Бля, послухай гуд ріденс(і любий фест) і послухай будь-який д-біт(хоч той що на педовікії є).

Тільки глухий не почує що там одне й те саме)))
Як правило фест трошки швидше тому там й "чуються" три бочки)

Добавлено через 2 минуты

Перечитай всю тему спочатку. Хід який юзається в фаст-мелодіку це й є д-біт.

З.І.: А що якщо замість "триольних" бочок використовувати термін "синкоповані"? Я в тому не дуже шарю, але кажись так грамотніше.

Це ваще не то. Синкопи(удари на слабку долю) ти можеш в ска послухати а не в фастмелоідку.

Останнє редагування:

Це ваще не то. Синкопи(удари на слабку долю) ти можеш в ска послухати а не в фастмелоідку.

Ну не то, та не то. Я ж сказав шо не розбираюсь.))

А на рахунок д-біту, ну ніколи д-біт в мене не буде асоціюватись із фаст-мелодіком.

З.І.: А шо тобі так цей фаст-мелодік із триолями спокою не дає?

А на рахунок д-біту, ну ніколи д-біт в мене не буде асоціюватись із фаст-мелодіком.

А в мене буде;)

З.І.: А шо тобі так цей фаст-мелодік із триолями спокою не дає?

Та не, просто сьогодні була розмова з барабанером, не знали як назвати той біт фастмелодіковий, бо якщо говоритимемо триолі то будемо плутати зі справжніми. Тут я і згадав про д-біт.

Эта тема полностью сожрала мне мозг, поэтому я провел маленькое исследование.
Начнем.
Триольная бочка - миф или реальность?
Прописав простые панк барабаны (далее обычные) (первый вариант дибита на википедии, но его использует весь мир)
ordinarydrums.jpg

*для четкости я не писал хэт восьмыми, а заменил его на крэш(первые 8 тактов) и райд (вторые 8 тактов) четвертыми.
и заменив две шестнадатые триолью придем к этому:
tripletdrums.jpg

а не к этой хуйне которую напесал Копро
true-triol.jpg

Вкладываю архив в котором все три варианта и они же но с риффом прописаны в МИДИ и можно услышать что эти барабаны нехуйшо катируюцца и по звучанию ничем не уступают обычным
Не знаю играют ли так в реале, но в теории все окей и звучит пучком. ИМХО при педали которая хуярит в обе стороны (нажатие-отжатие) возможно занехуй.
И вот дибит который щщетаю клоссическим (второй вариант в википедии, который действительно дибит и за его пределами используется редко(я не слышал тоесть :stupid:))
dbeat.jpg

Бля, вот архив

Вкладення

• drums.rar
    drums.rar
    97.8 КБ · Перегляди: 127

а не к этой хуйне которую напесал Копро

В мене те саме, тільки треба поміняти місцями два куска.

Добавлено через 5 минут
Короче один хуй, я це все затіяв тільки щоб довести що в типовому фастмелоідку немає триольної бочки. Все.

Останнє редагування:

Тоже самое тока у тебя рабочий вперед идет )))))
Не факт что ее там нет, она там МОЖЕТ быть, только выкупить это сложно. Ты заслушал миди? палишь что классика от тех триолей по звучанию слабо отличается, на большой скорости это шо три, шо два удара всеравно звучит "тр-т-т"

только выкупить это сложно.

Ніхуя не складно, в будь-якому плєері заповільнити швидкість програвання і все дуже добре чути.

Ось порівняння звичайної і триольної.

fast-triple.jpg

Різницю охуєнно чути.

Мідішка:

Вкладення

Питання ось в чому: чи можна назвати те що на картинці підписано "Фастмелодікова бочка" д-бітом? double-bit - це імхо якраз воно і є, і на педовікії те саме написано.

Ты заслушал миди? палишь что классика от тех триолей по звучанию слабо отличается, на большой скорости это шо три, шо два удара всеравно звучит "тр-т-т"

Палю, але якщо довго вслухатися(і не заповільняти) то різницю все-таки чути.

Хуй там, как нога у барабанщика отскочит так и сыграет )))

Добавлено через 5 минут
CoproGrinder сказав(ла):
Палю, але якщо довго вслухатися(і не заповільняти) то різницю все-таки чути.
Кончено слышно разницу, но она минимальна. если слушать подряд оба типа барабанов то палицца

Останнє редагування:

d-beat1-2-tripple.jpg

Короче вот два варіанта д-біта(перший варіант і юзається в фасті) і триольна бочка. Слухаемо, просвіщаємося.

Вкладення

ебать колотить, че ты добиваешся? Это все было в моем посту, зачем повторять?

Добавлено через 27 секунд
Даже мою манеру тарелок четвертыми спиздил

Останнє редагування:

Все шо ти написав було в моїх попередніх постах :)
Крім тарілок. :stupid:
В тебе в архіві якісь ліві файли і теми до речі. А в мене одно і в купі. Зразу чути де шо.

шо Максим теория триольных бочек 220 развалилась?)

мивина родео! сказав(ла):
помоему наоборот, новая веха, так как я доказал что оно может быть, и не звучит как гавно, хз, это спорный вопрос ка там стучат, надо спецом спалить

Добавлено через 1 минуту
CoproGrinder сказав(ла):
Все шо ти написав було в моїх попередніх постах :)
Крім тарілок.
В тебе в архіві якісь ліві файли і теми до речі. А в мене одно і в купі. Зразу чути де шо.
ебать, тока рабочий ты вперед пишешь, хаха, это ниче бывает )))
а темы там не левые это просто чтоб выкупить как оно с мзыкой звучит, там и голые барабаны в архиве

Добавлено через 5 минут
CoproGrinder сказав(ла):
В тебе в архіві якісь ліві файли і теми до речі
Шо там левого?

Останнє редагування:

Темки без драмів. Принаймі в мене в гітар про вони так відкрилися.

ебать, тока рабочий ты вперед пишешь, хаха, это ниче бывает )))

Це я перший різ сів писати ударку:))

помоему наоборот, новая веха, так как я доказал что оно может быть, и не звучит как гавно, хз, это спорный вопрос ка там стучат, надо спецом спалить

Ну те що я палив в типових фестмелодік - це дібіт першого типу.

В ріфрафа і так з драмерами галімо. Такий біток небагато народу може зіграти, а ще менше захоче єбашити фастмелодік.

Дибит первоготипа с вики -настолькоже дибит насколько самый обыкновенный панкрок
CoproGrinder сказав(ла):
Це я перший різ сів писати ударку:))
Я заметил )))
CoproGrinder сказав(ла):
Темки без драмів. Принаймі в мене в гітар про вони так відкрилися.
Это просто миди, слушай плэером, нахуй его обратно конвертироавть, у меня все пучком

Дибит первоготипа с вики -настолькоже дибит насколько самый обыкновенный панкрок

Значить фестова бочка - сама звичайна бочка)))

Это просто миди, слушай плэером, нахуй его обратно конвертироавть, у меня все пучком

фубар міді не хаває)
Або в мене плагінів немає.

CoproGrinder сказав(ла):
фубар міді не хаває)
Або в мене плагінів немає.
у меня тоже, виндоусмедиа остаеццо )))

Віндовсмедія сука вимагає щоб я зарегав свою копію вінди;)

Отепер хет нормальний і не пижжений в тебе:

d-beat1-2-tripple-hat.jpg

Тру-фастмелодік-панк барабаси, хоч зараз юзай)

Вкладення

хет можешь не продлевать. в ГТП железо и так звучит

Кстати да, лиги там ни в пизду ни в красную армию

не, Саня, нихуя, скорее наоборот.
Как говорит Маслов, лохи играют 1-2-2,нормальные пацаны 1-3-3-3. Во всяком случае у нас Иржик всегда ебашил 3 бочки, а когда мы ему показали вариант 1-2-2, он вообще смеялся. Как показывает практика на скорости 220 что 1-2-2 что 1-3-3-3 звучат довольно схоже, как бы это не было парадоксально с точки зрения математики. А вообще хуёво что у меня сейчас гтп нет. И я нихуя не могу прослушать из того что вы тут понаприводили в пример.

Как показывает практика на скорости 220 что 1-2-2 что 1-3-3-3 звучат довольно схоже, как бы это не было парадоксально с точки зрения математики.

Факт. Різниця невелика але можна запаритися і запаліти гавнюків і нормальних пацанів.

А вообще хуёво что у меня сейчас гтп нет. И я нихуя не могу прослушать из того что вы тут понаприводили в пример.

Дик мідюки можеш послухати.

хет можешь не продлевать. в ГТП железо и так звучит

Кстати да, лиги там ни в пизду ни в красную армию

Я єбу, зато звучить як треба.

Добавлено через 1 минуту
Как говорит Маслов, лохи играют 1-2-2

Ну не думаю шо гуд ріденс лохи ;)

Останнє редагування:
Назад
Зверху