Friends Unseen

emo/indie rock/90's/female vocal~Sweden

Vegan

vinyl 5"
Стать
чол
Адреса
топь
Повідомлення
2 562

Репутація
8 839

Friends%252BUnseen%252B001.jpg

Группа из шведского города Умео, известного своей панк-сценой, существовала в период с 1997 по 1998. Выпустила единственный релиз вышел в 1998 году на шеффилдском анархо-diy лейбле Subjugation Records. На семерке всего две песни, но тепла, душевности и меланхоличного настроения в них хватает с головой. Ну и, само собой, приятнейший и проникновенный женский вокал в лучших традициях жанра. Гитарист группы Lars Strömberg позже стал участником группы Дениса Ликсзена из http://www.neformat.com.ua/forum/hardcore/6039-refused.html http://www.neformat.com.ua/forum/rock/24949-the-international-noise-conspiracy.html

Дискография:

1998 - Self-Titled 7"
16fa7952682b.jpg

To view the content, you need to Sign In or Register.

Опис
emo/indie rock/90's/female vocal~Sweden
Країна
Швеція
Останнє редагування модератором:
Приятная музыка. Очень мягкая и нежная. И качество записи отличное, жаль что только 2 песни

блин, у меня уже который раз из сервака не тянет :mad:

мне понравилось. действительно жаль, что так мало

Волшебная группа:smile:

я бы хотел играть такую музыку :sad:

за текст drowning act смогу убить
помогитеее

сьогодні передали 7ку їхню - радий, як слон, хоч і мій програвач безбожно хрипить. думав, може тексти там будуть у вкладці, а там тільки фото, імена і мило, яке скоріш за все вже років 10 ніхто не перевіряв)
до речі, виявилося, шо самі вони шеди, з Умеа - вже другий крутий андеґраундний гурт із цього міста, який я знаю (перший - Final Exit).

до речі, виявилося, шо самі вони шеди, з Умеа - вже другий крутий андеґраундний гурт із цього міста, який я знаю (перший - Final Exit).
Вообще каток. Музыканты из Умеа или сама группа?

умеа плодородна шото как поля полтавщины с черноземом

Вообще каток. Музыканты из Умеа или сама группа?
група з Умеа, там навіть адреса дана для контактів. і ше вказано, коли, де, і ким записано. можу засканувати все і викласти, якшо цікаво.
до речі, цікава штука - на платівці написано, шо у Subjugation Records - це 16 випуск, а на обкладинці - уже цифра 17. видно, за час між відтиском вінілів і остаточним виданням хтось ше встиг випуститися в них)

очень охуеть, благодаря Vegun повыкупал подобное.:up: на усладу (с)

valmakar, кхм, прости, но по ссылке тобой указанной у тебя "Прологъ Мечтец Вирь - split.rar"

Слушаю и не нарадуюсь - такая приятная музыка, как раз в тон наступающей осени :up:

Добавлено через 28 минут
Блин, а посоветуйте еще подобного красивого эмца с женским вокалом

xbroodax, послушай Early Grace, думаю понравится

xbroodax, Eldritch Anisette, The Pennikurvers, Nuzzle, Ribbon fix, Crash And Britany, Roosevelt's Inaugural Parade, The Brightest Comet, Lumber и 125, Rue Montmartre

Shroomunion, но они позлее, острее играют

а так то - если еще кто знает эмо-группы, с красивым женским вокалом - пишите :hi:

благодаря бруде и я ими проникся

очень хорошие две песни. очень

Ох и классная. Больше бы такой музыки. Намного больше!!!

Потрясающая группа

Така душевна музика :crying:
:up:

до речі, щодо схожих гуртів - іще не назвали прекрасну команду з американського Баффало - Lemuria, http://www.myspace.com/lemuria
теж такий приємний інді-поп з жіночим вокалом)

а щодо теми - так шкода, шо в них більше нічого немає крім цих 2х пісень..:sad:

хлопці та дівчата, в мене є гарні новини. я на фаєсбуці списався з вокалісткою (:idea:) гурту. вона сказала, шо без проблем відповість на мої запитання. от уже задав їх, тепер дуже сподіваюся, шо вона зможе написати тексти :joy:
до речі. наскільки я зрозумів, Lars Strömberg, який грав у Friends Unseen - це той самий, який дотепер грає в досить відомому колективі The (International) Noise Conspiracy.
але все буде відомо точно, коли Анна відповість.. я вже не можу дочекатися)

valmakar, які новини :in_love:

А есть у кого-то тексты обоих песен с семерки?

нєа, вони не ґуґляться, на вкладці до 7ки їх немає, Анна не хоче відповідати (я її просив також, щоб тексти написала). для Drowning Act я б на слух написав текст - але в кількох місцях не можу розібрати слів

замечательная штука. по поводу похожего послушайте Everyone asked about you

Назад
Зверху