Interstellar Overdriver
digipack
Шановні музиканти і не дуже!
У зв"язку з наближенням кінця місяця постає питання про купівлю нової гітари, бо на старій йолані сил нема грати)
Основні вимоги до гітарки:
1. H-H (для хайгейна) тому як буде рубатися м"ясо) - бидлокор і все таке. Зараз на зміну херовому стоковому датчику в мене заготовлений DiMarzio X2N
2. Фіксований бридж (Tune-O-Matic), ніякого тремоло - нахуй нада.
3. Вартість до 3000 грн.
4. Бажана форма SG, але не обов"язково.
5. Бажане місце виробницва - не Китай і не Індонезія. Крім Кореї більше нічого здається немає.
Відповідно до цих вимог, я відібрав наступних кандидатів (відразу з картинками і лінками на магазини):
Номер 1: LTD Viper200FM
Foto
Подобається форма, гриф з червоного дерева, звучання не чув:)
Зроблено в Індонезії, що не зовсім добре.
Ціна 2773.00 грн.
Номер 2: Dean Vendetta 4.0
Foto
Подобається все. Особливо дерево, сквозняк, інкрустація, Корея. Поки що це основний кандидат на прослуховування.
Ціна 3083.00 грн.
Номер 3: Dean Vendetta 3.0
Foto
Аналогічно попередньому кандидату :) Хіба що накладка на деку інакша і ціна менша.
Ціна 2697.00 грн.
Номер 4: Epiphone Gothic G-400 BS
Foto
Подобається форма(еталон!), але не дуже вірю червоному дереву грифа і деки;) , основний недолік - мейд ін чіна. Саунд чув, може бути;)
Ціна 1912.50 грн.
Номер 5: Ibanez SZ520FM-TKS
Foto
Характеристки аналогічні Вендетті, зроблено в Кореї, знято з виробництва, хороша форма.
Ціна 2988.6 грн.
Крім Епіфона я нічого не чув і не тримав у руках. Тому прошу знаючих людей допомогти мені зробити більш конкретний вибір, або порадити щось краще за ту саму ціну. Також було б добре почути відгуки людей які мали/юзали/чули ці гітари.
До вибору підходжу дуже серйозно, бо бабло як не крути не маленьке, тому буду просити ще й щоб хтось за літр соку пішов зі мною слухати те все добро, бо я на гітарі грати не вмію :) А тим більше навряд почую деякі тонкощі в саунді, бо маю мало досвіда.
Брати думаю через 2-3 тижні, сподіваюсь за цей час тут набереться достатньо відгуків.
PS: Заодно може хтось порадить який нековий датчик взяти для чистого саунда.
Найнижча - така як в мене тільки синього кольору.
Ктса, прочитав тут таке про цю серію:
У зв"язку з наближенням кінця місяця постає питання про купівлю нової гітари, бо на старій йолані сил нема грати)
Основні вимоги до гітарки:
1. H-H (для хайгейна) тому як буде рубатися м"ясо) - бидлокор і все таке. Зараз на зміну херовому стоковому датчику в мене заготовлений DiMarzio X2N
2. Фіксований бридж (Tune-O-Matic), ніякого тремоло - нахуй нада.
3. Вартість до 3000 грн.
4. Бажана форма SG, але не обов"язково.
5. Бажане місце виробницва - не Китай і не Індонезія. Крім Кореї більше нічого здається немає.
Відповідно до цих вимог, я відібрав наступних кандидатів (відразу з картинками і лінками на магазини):
Номер 1: LTD Viper200FM
Foto
Подобається форма, гриф з червоного дерева, звучання не чув:)
Зроблено в Індонезії, що не зовсім добре.
Ціна 2773.00 грн.
Номер 2: Dean Vendetta 4.0
Foto
Подобається все. Особливо дерево, сквозняк, інкрустація, Корея. Поки що це основний кандидат на прослуховування.
Ціна 3083.00 грн.
Номер 3: Dean Vendetta 3.0
Foto
Аналогічно попередньому кандидату :) Хіба що накладка на деку інакша і ціна менша.
Ціна 2697.00 грн.
Номер 4: Epiphone Gothic G-400 BS
Foto
Подобається форма(еталон!), але не дуже вірю червоному дереву грифа і деки;) , основний недолік - мейд ін чіна. Саунд чув, може бути;)
Ціна 1912.50 грн.
Номер 5: Ibanez SZ520FM-TKS
Foto
Характеристки аналогічні Вендетті, зроблено в Кореї, знято з виробництва, хороша форма.
Ціна 2988.6 грн.
Крім Епіфона я нічого не чув і не тримав у руках. Тому прошу знаючих людей допомогти мені зробити більш конкретний вибір, або порадити щось краще за ту саму ціну. Також було б добре почути відгуки людей які мали/юзали/чули ці гітари.
До вибору підходжу дуже серйозно, бо бабло як не крути не маленьке, тому буду просити ще й щоб хтось за літр соку пішов зі мною слухати те все добро, бо я на гітарі грати не вмію :) А тим більше навряд почую деякі тонкощі в саунді, бо маю мало досвіда.
Брати думаю через 2-3 тижні, сподіваюсь за цей час тут набереться достатньо відгуків.
PS: Заодно може хтось порадить який нековий датчик взяти для чистого саунда.
Найнижча - така як в мене тільки синього кольору.
Ктса, прочитав тут таке про цю серію:
Professional series
Данная серия считается самой высококачественной среди японских инструментов Jackson. Производились они с 1991 по 1998 год. Первые 4 года производства 1991-1995 являются особо ценными для фанатов фирмы Jackson, так как эти гитары производились на японских заводах с активным участием американских мастеров. На многих гитарах 1991-1992 ставился флойд Shaller, американские датчики Jackson и перламутровое Лого Jackson, что характерно для американских гитар. Отличительные черты: надпись на грифе –PROFESSIONAL (рис27), серийный номер на плате крепления грифа
Останнє редагування: