[help]LTD vs. Ibanez vs. Epiphone vs. Dean up to 600$

Стать
чол
Повідомлення
2 245

Репутація
477

Шановні музиканти і не дуже!
У зв"язку з наближенням кінця місяця постає питання про купівлю нової гітари, бо на старій йолані сил нема грати)

Основні вимоги до гітарки:

1. H-H (для хайгейна) тому як буде рубатися м"ясо) - бидлокор і все таке. Зараз на зміну херовому стоковому датчику в мене заготовлений DiMarzio X2N
2. Фіксований бридж (Tune-O-Matic), ніякого тремоло - нахуй нада.
3. Вартість до 3000 грн.
4. Бажана форма SG, але не обов"язково.
5. Бажане місце виробницва - не Китай і не Індонезія. Крім Кореї більше нічого здається немає.

Відповідно до цих вимог, я відібрав наступних кандидатів (відразу з картинками і лінками на магазини):

Номер 1: LTD Viper200FM

Foto

Подобається форма, гриф з червоного дерева, звучання не чув:)
Зроблено в Індонезії, що не зовсім добре.

Ціна 2773.00 грн.

Номер 2: Dean Vendetta 4.0

Foto

Подобається все. Особливо дерево, сквозняк, інкрустація, Корея. Поки що це основний кандидат на прослуховування.

Ціна 3083.00 грн.

Номер 3: Dean Vendetta 3.0

Foto

Аналогічно попередньому кандидату :) Хіба що накладка на деку інакша і ціна менша.

Ціна 2697.00 грн.

Номер 4: Epiphone Gothic G-400 BS

Foto

Подобається форма(еталон!), але не дуже вірю червоному дереву грифа і деки;) , основний недолік - мейд ін чіна. Саунд чув, може бути;)

Ціна 1912.50 грн.

Номер 5: Ibanez SZ520FM-TKS

Foto

Характеристки аналогічні Вендетті, зроблено в Кореї, знято з виробництва, хороша форма.

Ціна 2988.6 грн.

Крім Епіфона я нічого не чув і не тримав у руках. Тому прошу знаючих людей допомогти мені зробити більш конкретний вибір, або порадити щось краще за ту саму ціну. Також було б добре почути відгуки людей які мали/юзали/чули ці гітари.

До вибору підходжу дуже серйозно, бо бабло як не крути не маленьке, тому буду просити ще й щоб хтось за літр соку пішов зі мною слухати те все добро, бо я на гітарі грати не вмію :) А тим більше навряд почую деякі тонкощі в саунді, бо маю мало досвіда.
Брати думаю через 2-3 тижні, сподіваюсь за цей час тут набереться достатньо відгуків.

PS: Заодно може хтось порадить який нековий датчик взяти для чистого саунда.

:super: :super: :super:

JC1992Page13.jpg

zadrot.gif

Найнижча - така як в мене тільки синього кольору.

Ктса, прочитав тут таке про цю серію:

Останнє редагування:
флойд охуенная вещь, я уже давно к нему придрочился, никаких проблем, так шо согласен в этом плане с Воффкой

Флойд пиздатый. Его можна не признавать, но боятся его - это глупое детство. На самом деле эта пиздатейшая хуйня, я могу не подстраивать гитару неделями - и хуй оно расстроится более 5-ти центов.

Я взял год назад 4ю вендетту и до сих пор счастлив.

Копро, так какой финал у эпопеи с флойдом?

Тю, так в той самий день коли написав про проблему звернувся до Кості за допомогою і все відстроїв годнки так за 4. Строй не пливе, за весь час що пройшов тільки мікропідстройки трошки крутив, а так - все заєбісь, гітарою і флойдом дуже задоволений.

поцаны научите красиво струны на колки наматывать, а то у меня всегда как из жопы)))

EXPLICIT_NOISE сказав(ла):
мне Костя наматывает
всегда рад, мне намотать новые струны - сродни сексуальному удовольствию :stupid:

Может все-таки дефлоратор? Типа новые, никем не игранные струнки, проходят через твои потные ручонки. ТЫ первый их наматываешь, бьешь первый аккорд, который отзывается в их теле буйством не испытанных доселе чувств и вибраций, гоняешь их идеальную пока форму грубым медиатором, прикасаешься к их гладкой блестящей поверхности, которая не знала пока грязи и пыли

Это больше похоже не на дефлорацию, а на осквернение

Сублімація - пенренос сексуальних почуттів на неживі об"єкти :)

В принципі і те і те :)

CoproGrinder сказав(ла):
Сублімація - пенренос сексуальних почуттів на неживі об"єкти :)

В принципі і те і те :)
я думаю что народ знает )))
xAVISx сказав(ла):
Это больше похоже не на дефлорацию, а на осквернение
ну почему, струны для того и созданы :oh-yeah:

сублимация эт не только перенос сексуальной энергии в работу например. есть еще физический смысл: эт переход их газообразного состояния в твердое минуя жидкое и наоборот :clever:

ми в курсі, але я думаю що психологічне трактування терміну "сублімація" більш коректне в даному контексті

та я ж просто для дополнения, вдруг кто не знал)

педовікія рулить.

а ваще, ми від теми відволіклись:)

Назад
Зверху