Hiroshima Will Burn

progressive deathcore, Melbourne, Australia
  • Автор теми Автор теми Хіміч
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    deathcore

Хіміч

tape
Стать
чол
Адреса
Сміла
Повідомлення
543

Репутація
221

Hiroshima%20Will%20Burn_0309_Ha.jpg

Hiroshima Will Burn - доволі молодий та преспективний колектив з Мельбурну(Австралія). Славні представники молодої хвилі австралійського дезкору. На данний момент в активі мають демо 2006 року та зовсім свіжий повноформатний альбом To The Weight Of All Things . Альбом писався на студії Skull and Bones records, де також писались THY ART IS MURDER, CROSS THE LIPS OF GRACE, COMA LIES та багато інших.
Взагалі, інформації про гурт не так вже і багато. Відомо, що вони ніякі не расисти і зовсім не япононенависники, незважаючи на те, що саме з такими зовсім неприємними речами асоціюється назва колективу.

Cклад:
Anthony Melbourne - вокал
Tyrone Burke - гітара
Armarin Saengsri - гітара
Anthony Mar - бас
Josh Reynolds - ударні

Myspace

Дискографія:
To The Weight Of All Things
Скачати тут(mediafire)

Hiroshima Will Burn Demo 2006
Cкачати тут(mediafire)
_________________________________________________________________________________________________
Скажу ще, що вони ахуєнні, даже не зважаючи на чолки....До того ж "прогресивні" і нехуйово технічні, як на мене. Також можу порадити зайти на майспейс їхнього лейбла Skull and Bones records. Майже кожен гурт на ньому, імхо, заслуговує окремої теми...

Опис
progressive deathcore, Melbourne, Australia
Країна
Австралія
Останнє редагування модератором:
если честно - они "такое", я оба альбома прослушал для ознакомления месяца два назад когда они только появились на тотал дезкоре и забыл :dontknow:

Останнє редагування:
слушал недавно альбом, довольно неплохая работа, я бы еще в теги техно дез добавил

помню дэмо 2006 года мне нравилось, а вот такого провала от альбома я не ожидал, извините)

Тьху, не розумію таких заяв:dontknow:

2й тип слева -жалок:down: завтра качну наверное

Да, пездачи постные у господ)

всех бы трахнул, но слушать неохота:yeah:

Очень прогрессирующий дэзкор

Альбом посрєдствєнний :yeah:
але місцями нагадуює The Faceless :smile:

довольно не напряжные - понравились :up:

это ж эмо типа bmth...

я ебало завалил с их майспейса:wow:

Назад
Зверху