Ответ: Ignite, Deviant, Humble Opinion, Bread'n'Battery
ВЕЛИЧЕЗНА подяка оргам за концерт! Вчора ввечері я почував себе просто ацьки щасливим, спостерігаючи за тим, що відбувалось і беручи у цьому всьому участь!
Щодо стейждайвінгу - думаю його було так багато тому, що у нас народ голодний на канцики, де можна нормально подайвитись і просто всі "дорвались" до дайвінгу )) Одразу хочу вибачитись перед тими, кого я можливо напрягав своїм дайвінгом(а подайвився я від душі) Пацани, від щерого серця вибачаюсь, але зрозумійте мене, при моїх 80 з фігом кг. рідко на яких концертах є можливість подайвитись, а вчора така можливість була і я нею скористався по повній ))
Трохи не зрозумів, чому всі втикали на першій команді. Імхо, вони досить непогано грали.
Девіант і ХО сподобалися. Кожна команда сподобалась по-своєму. Девіант - глибокими брейкдаунами і швидкісними моментами, ХО - мелодійністю
Ну а Ігнайт були просто на мега-висоті! Офігєнно відіграли, не дивлячись на те, що звук залишав бажання бути кращим... Засмутила низька активність в сьокл-пітах під них, хоча коли вокаліст попросив сьокл - сьокл був ацьки крутим) Спостерігав пару моментів нанесення легких травм в моші ) Мому другу якийсь чувак з вертака зарядив в груди - сьогодні зранку в нього була нефігова гематомка така, але чувак не париться і достатньо позитивно сприймає цей прикрий момент )) Ну тіпа мош є мош, що ж поробиш ;)
Коротше кажучи, ще раз подяка всім гуртам, за те, що грали і викладались для нас, людям, які прийшли за те, що створили ту неповторну атмосферу єдності і взаєморозуміння, і оргам за те, що зробили все це можливим! Чекаємо на наступні канцики, сподіваюсь активність відвідування зростатиме!