Jinjer

тєхнарі-пахарі (с)

usyara

double gatefold vinyl
Ім'я
Сергій
Стать
чол
Вік
38
Повідомлення
10 543

Репутація
8 650

Band_mobile_2-2.png

facebook | bandcamp

Инфо:
Jinjer — украинская метал-группа, основанная в 2009 году в городе Горловка, Донецкой области. В их музыке сочетаются грув-метал с элементами прогрессивного металкора. Татьяна Шмайлюк исполняет гроул и чистый вокал, при этом группе не нравятся сравнения с другими метал-группами с женским вокалом. В 2013 году коллективу была вручена премия «Лучшая украинская метал-группа».

Текущий состав:
Татьяна Шмайлюк — вокал
Роман Ибрамхалилов — гитара
Евгений Абдюханов — бас-гитара
Владислав Уласевич — ударные

Дискография: rutracker
2009 — O.I.M.A.C.T.T.A [EP]
2012 — Inhale. Do Not Breathe [EP]
2014 — Cloud Factory
2016 — King of Everything
2019 — Micro [EP]
2019 — Macro

Jinjer: Ігор Сидоренко розкриває секрет їхнього успіху

Jinjer - Micro [EP] (2019)
6077bd4c1a470956b72589e9a412441f.jpg

Genre: Metalcore
Tracklist:
01. Ape
02. Dreadful Moments
03. Teacher, Teacher!
04. Perennial
05. Micro
rutracker
рецензия

Jinjer - Macro (2019)
8f75ef78e75f08fea5177a62ba5b6f73.jpg

Genre: Metalcore
Tracklist:
01. On the Top
02. Pit of Consciousness
03. Judgement (& Punishment)
04. Retrospection
05. Pausing Death
06. Noah
07. Home Back
08. The Prophecy
09. lainnereP
rutracker
рецензия

Их уже сто раз обсуждали в разных темах и чатиках, все знают мем "технарі-пахарі" и т.д.
Но кто то должен был наконец создать эту тему :stupid: Тем более скоро будут крутейшие фото с недавнего киевского концерта. а он кстати был очень даже охеренным

Опис
тєхнарі-пахарі (с)
Країна
Україна
denver, это у тебя взгляд типично из 2007; очень малый процент покупателей волнует трушность групп из бей эрии и нетрушноть мазафаки из донбаса. Более того, у меня ечть подозркние, что если какому-нибудь финну макенти показать этот лайнап, он вероятно скажет что джинджер - здесь единственный лучик света на празднике некрофилии;)
Кто впихнулся тот и играет, кто собирает - тот и молодец.

Омг, причем здесь трушность вообще?

Я смотрю на данный ивент не с точки зрения организатора, а с точки зрения любителя музыки, меломана. Меня ебет исключительно музыка, эмоция, а не вектор, за который уцепилась группа Жинжер и продолжает ебашить свое дждждж. И да, меня не ебет, окупится этот фестиваль или нет. Сомневаюсь, что кого-то кроме организаторов вообще ебет окупаемость любого фестиваля или концерта. Я прекрасно понимаю, что в лайн-ап Атлас Уикэнда ставили Валеру Меладзе из-за кассы, а не из-за жанровой предрасположенности.

Добавлено в 16:48 / Предыдущее сообщение было написано в 16:48

А кто такой этот ваш финну макенти я вообще не в зуб ногой

Добавлено в 16:51 / Предыдущее сообщение было написано в 16:48

здесь единственный лучик света на празднике некрофилии;)
Ну че, можно скинуться и попросить Тревиса Баркера записать барабаны для нового альбома какой-то одной из этой некрофилии, че, будет вполне молодежненько)

denver, посмотри на число просмотров и каменты под видосами жинжер. европейцам и америкосам очень нравится)

Добавлено в 17:19 / Предыдущее сообщение было написано в 17:17

меня тоже это удивляет, но факты есть фактами

Добавлено в 17:19 / Предыдущее сообщение было написано в 17:19

видео 20 мин назад вышло, теперь значит у нее украинский паспорт, понятненько)

denver, посмотри на число просмотров и каменты под видосами жинжер. европейцам и америкосам очень нравится)
Так и есть. Я и не задаюсь вопросом, как такое может кому-то нравиться. Я лишь ставлю под сомнение, что, как выше выразились, любители некрофелии аля BBB, The Legacy или Ultra-Violence оценят талант Жинжер по заслугам.

если какому-нибудь финну макенти показать этот лайнап, он вероятно скажет что джинджер - здесь единственный лучик света на празднике некрофилии;)
Кто впихнулся тот и играет, кто собирает - тот и молодец.
Но это пожалуй будет правдой :stupid: У него как раз видос был, шо на всех этих фестивалях лайнапы хедлайнеров тупо ничем не отличаются от того шо было 20 лет назад.

Потому что это правда. Все это одна ретро вечеринка, где слипнот - молодая перспективная группа :yeah: Из моих бурных надежд - эмансипация метала, что наступила уже во многих жанрах

Добавлено в 18:46 / Предыдущее сообщение было написано в 18:46

Но верится в нее с трудом

Мы тут еще в чате неформата (да да, есть такое), обсуждаем клип - нормально там ватного подтекста навалили, в купе с режиссером Прозоровым :stupid:

punkbooster, ну да, ватненький клип, не новость: украина ведь ужасное ментовское фашистское государство куда уж:rofl:

Там тонко проглядывается контекст со скандалом с их интервьюшкой Револьверу, после чего им хуев напихали :stupid:

Та кто их бля трогает. У нас максимально толерантное общество. То ж діти дурні. Палил интервью у Иванова - захотелось их от жалости советским мороженным накормить чтоли

Палил интервью у Иванова - захотелось их от жалости советским мороженным накормить чтоли
Ага.
Иванов их именно раскрыл.
Я именно врубился что они глубоко травмированы этим домбасом с детства и не отстреливают.

Клип, кстати, снимал Переверзев

denver, он тоже давно поехал кукухой, да

punkbooster, не то, чтобы меня это особо волновало, но в чем это заключается?

Ебнулся в православие, просвещался на Байкале, сейчас активно топит за антиваксерство, дальше уже впадло продолжать :stupid:

в завязке парень очевидно:stupid:

Ну да, когда пил и употреблял, то просто мразью был :stupid: Он однажды в 2011 приезжал с АННА в Ужгород, просто повисеть. Один местный факер, который его обожал, подошел попросить сфоткаться и взять автограф - был успешно послан нахуй своим кумиром :stupid:

не слухав їх, не збирався і не збираюся. холівори наші не читав.
але це ахуй повний. нахуя вони тут?:mad::puke:

Блін, я думав шо до цього всього вже тільки глухий не чув про їх зашквари :stupid:

Ого, гурт змінив свою точку зору, та як вони посміли

я помню как у вокалистки на фб было все во флагах днр

Ну вони не їздять з туром по Придністров'ю, Сирії і Росії зі збором коштів на підтримку "ЛДНР". Судячи з дій + того, що вони пишуть у соц мережах, можу зробити висновок, що фаза "всьо нє так однозначно" вже позаду.

Стосовно інших питань, котрі вони обговорювали у інтерв'ю - не можу сказати.

ладно я промолчу, типы гуманитарку приобретают все-таки
но мне кажется нельзя пиздеть такую чушь всю дорогу и резко очехлиться

пиздеть такую чушь всю
Згоден. Але є такі, що пизділи всяку хуйню і досі пиздять (привіт, Юра Бардаш, як твій руснявий паспорт, готовий?), а є такі, що пизділи і більше начебто не пиздять + допомагають/намагаються допомагати.

Я подивився відео Стерненко і він і сам погодився, що добре, що чуваки вписалися. Але каже, що хуйово, що не вибачилися і поїхали за підтримки МКУ допомогати. Бля, ну таке. То що, якщо не записали ще одне в'ю з Івановим і не сказали, що зараз ми думаємо навпаки, сорі, то допомагати не треба? Сорі, але я так не думаю.

+ не вважаю, що наразі нам самим вигідно хуїсосити тих, хто не називав речі звоїми іменами тощо, а зараз ці люди допомагають.

+ доїбатися можна за будь що і до будь кого

Ого, гурт змінив свою точку зору, та як вони посміли
начебто і так, але джинжер це одна з тих тисяч шляп, впливова підкреслю, завядки яким розквітла версія русні "вежливьіе люди" тут в Україні, роками. через таких опзж та інші колаборанти мали електорат, силу і робили фундамент для окупації.

а є такі, що пизділи і більше начебто не пиздять + допомагають/намагаються допомагати
Заебись, прикинь если б все такие были - адепты панкрокера , опзж, ещё какие-то жмыхи. Сначала пиздят а потом не пиздят. Ебать всё просто получается.

Добавлено в 01:47 / Предыдущее сообщение было написано в 01:45

Интересно что в новом интервью наговорят

Заебись, прикинь если б все такие были - адепты панкрокера , опзж, ещё какие-то жмыхи. Сначала пиздят а потом не пиздят.
Саме цікаве, що так і є. 10 років тому одним із самих популярних розділів був хардкор. Теми кліпали щодня, купа слухачів, концерти, атифашизм, енімал ліберейшн, фуд нат бомбс, веган джихад, а ще можна було на концерті отримати в єбало за футболку "я на своїй богом даній землі". І повір, щось я не пам'ятаю, що хтось позитивно висловлювався стосовно українського націоналізму, патріотизму і т.д Навпаки, були доволі тісні і дружні зв'язки між сценами укр рос і рб. Я не ототожнюю зараз всіх, але це реально було, я навіть по собі пам'ятаю. Я з другом приїхав додому до батьків, ми зайшли у його кімнату і він знайшов у себе книжку "Антифашизм" Піта з Провєрочной Лінєйкі. Викинув її к хуям, але ще якісь 9-10 років тому він би такого не зробив.

Це я про те, що так, іноді самі радикалізовані погляди змінюються. Блядь, я повірити не можу, що, наприклад, Ківа взагалі десь на Полтавщині очолював Правий Сектор, а десь давно у 2000х Порошенко був одним із засновників партії Регіонів. Так, це політика і там весь час дохуя перебіжників. Але те, що я писав вище - це вже не про політику, це про світогляд.

Так, все змінюється, іноді по-порізному. Але так весь час. Та головний мій меседж був у іншому:

+ не вважаю, що наразі нам самим вигідно хуїсосити тих, хто не називав речі звоїми іменами тощо, а зараз ці люди допомагають.

Добавлено в 10:24 / Предыдущее сообщение было написано в 10:11

начебто і так, але джинжер це одна з тих тисяч шляп, впливова підкреслю, завядки яким розквітла версія русні "вежливьіе люди" тут в Україні, роками.
І так, і ні. От мій батько зі своєю дружиною з 2010х щільно сидять на рос ТБ. А ще він ніколи не чув про гурт Джинджер, але дуже полюбляє ПФ та ДП. Нажаль, я вже не пригадаю, хто там з якого гурту зашкварився на ватну тему (Роджерс чи ні, хз). Так ось цю всю хуйню про "ета всьо палітікі" він набрав саме звідти. Він і досі вважає, що всєй правди ми нє узнаєм. Але у нього, як і сабжа, проблема у іншому - вони щільно сиділи на руснявій хуйні. А різниця між моїм батьком і сабжем у даному контексті тільки у тому, що Джинджер це висловлював у інтерв'ю.

Електорат вся ця руснява хуйня мала завдяки впливу рашки на внутрішні українські процеси протягом десятиліть і сабж - це результат цього впливу, а не інструмент.

Те, що чуваки говорили у своїх інтерв'ю- це мрак і жах, я це розумію і це пизда, звісно. Але ж воно вже сказано, кінець-кінцем.

У мене питання до вас. А от сам факт, що такий зашквар як ДЖДЖ зараз активно і відкрито допомагає країні - це добре, чи ні? Ну, тобто, ми здатні на якийсь період часу забути ту всю хуйню про яку йдеться мова, або будемо мусолити її навіть зараз? Навіть Стерненка відпустило.

PS. Всі ті інтерв'ю старі з сабжем нікуди не дінуться, тому не переживайте, ніхто нічого не забуде.

• Like
Реакції: Bort
чувак, навіщо ці риторичні питання. позиція повинна бути однозначною і крапка. тим більш зараз.

Назад
Зверху