Кіно у Вінниці

анонси кінопоказів міста
  • Автор теми Автор теми valmakar
  • Дата створення Дата створення

valmakar

Світла пам’ять 1990-2026
Ім'я
Ігор
Стать
чол
Адреса
Вінниця
Повідомлення
4 588

Репутація
2 992

Мої гурти
Mashala Doza, Biñgöz

Кіно у Вінниці

Оскільки тут є кілька постійних користувачів із Вінниці, пропоную в цій темі залишати анонси всіх цікавих кінематографічних подій. Таким чином можна як прорекламувати заходи, так і просто знайти привід для розвіртуалення.

Почну з завтрашнього показу в рамках "Літніх кіновечорів" у книгарні "Є". Це буде стрічка "Фальшивомонетники" режисера Штефана Рузовіцкого.

910_big.jpg

Опис:
Берлін, 1936 рік. Соломон Соровіц — король фальшивомонетників. Якось на нього донесли і дуже скоро він опинився у концтаборі. Чоловік очікує найгіршого, але через вісім років доля дає йому ще один шанс. Іде 1944 рік, Третій Рейх уже приречений, а колишній донощик пропонує оборудку: в обмін на гарантію життя і прийнятні умови утримання Соровіц з групою таких, як і він сам, спеціалістів повинен попрацювати на нацистську Німеччину – налагодити промислове виробництво підробної валюти союзників.

Стрічка здобула нагороду Американської кіноакадемії за найкращий іноземний фільм у 2007 році.

Адреса: Книгарня "Є". Вінниця, проспект 50-річчя Перемоги, 26
Час: 18:30
Вхід вільний
Фільм демонструватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Опис
анонси кінопоказів міста
Re: Кіно у Вінниці

От всей души поддерживаю начинание :agree:

Какие всё-таки молодцы эти книгарщики из "Є".

це типу біля заксу?

От всей души поддерживаю начинание :agree:
:agree: дякую. хоча, насправді я більшість подій сам філоню
Какие всё-таки молодцы эти книгарщики из "Є".
ага. австріяки, які вкладають гроші в розвиток культурного дозвілля України:yeah:
до речі, субтитри до фільму робив мій товариш, який вінницькому відділі працює менеджером.
це типу біля заксу?
ага, якраз над трамвайною зупинкою. сусідні двері від ПриватБанку

ага. австріяки, які вкладають гроші в розвиток культурного дозвілля України
Мне всегда было немного жаль, что Австро-Венгрия развалилась.
Нужно было её склеивать и присоединяться к ней, а не тащить всё на восток.

до речі, субтитри до фільму робив мій товариш, який вінницькому відділі працює менеджером.
Друг-менеджер в книжном магазине, блин... Это ещё лучше, чем тётя в министерстве :up:

Doerty, дуже вдячний за закріплення теми! :agree: я навіть на таке не сподівався.
що ж до вчорашнього показу - я через форс-мажорні обставини не потрапив туди. страшне, як жалько. наступного понеділка таки планую потрапити. правда, ще не знаю, що показуватимуть)

А ще хочу сказати, що http://www.neformat.com.ua/forum/video-art/43511-zhenskij-stil-v-kieve.html насправді буде не тільки в Києві, а ще й у нашому кінотеатрі Родина. детальніше - тут. на жаль, на більшість фільмів не можу піти. в тому числі - через те, що 1-3 липня буду на фестивалі ФортМісія.

Добавлено через 4 минуты
Мне всегда было немного жаль, что Австро-Венгрия развалилась.
Нужно было её склеивать и присоединяться к ней, а не тащить всё на восток.
а моє антиімперіалістичне негативне ставлення до неї особливо посилилося після прочитання "Швейка". от якось зовсім не відчувається різниці з пост-совком у кращу сторону :yeah:
Друг-менеджер в книжном магазине, блин... Это ещё лучше, чем тётя в министерстве
ми вже з друзями користуємося його посадою. уже двоє з поезією виступали, післязавтра буде третій. а там іще моя черга колись надійде)

тим часом, Літні кіновечори продовжуються. в цю середу, 28.06.2011 буде черговий фільм:
У Книгарні «Є» відбудеться показ стрічки Яна Сверака «Коля», найкращого іноземного фільму 1996 року за версією Американської кіноакадемії.

KOLYA+UMA+LI%C3%87%C3%83O+DE+AMOR+-+KOLJA+-+1996+-+DIRE%C3%87%C3%83O+JAN+SVER%C3%81K+-+ZDENEK+SVER%C3%81K,+ANDREI+CHALIMON,+LIBUSE+SAFR%C3%81NKOVA+-+AVI+LEGENDADO.jpg

​

Чеський музикант, переконаний холостяк, з меркантильних міркувань вступає у фіктивний шлюб з росіянкою. Доля завдає йому несподіваний удар. «Дружина» зникає і герой змушений дбати про її п’ятирічного сина Колю. Коля не розуміє ні слова по-чеськи, а його вихователь не говорить по-російськи. Їх чекає важкий шлях до порозуміння, - шлях, повний забавних непорозумінь, веселих і сумних пригод, посмішок і любові...

Фільм демонструватиметься мовами оригіналу з українськими субтитрами.

а є сайт чи може контакт даної книгарні ?

Selkies, є сайт, вконтакт і фсбук

Добавлено через 1 минуту
до речі, до серпня жодних заходів не планується проводити там.

valmakar, :agree:

Назад
Зверху