Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Бинго"

• Автор теми Автор теми Vlad Vladoff
  • Дата створення Дата створення

Vlad Vladoff

Світла пам’ять 1969-2023
Адреса
kiev.ua
Повідомлення
499

Репутація
103

Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Бинго"

Розпочалася реєстрація на сайті www.gbob.comкоманд-учасниць сезону 2007 (вже четвертого за ліком в свiтi та в Україні).
[FONT=Arial, sans-serif]В проекті [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]«[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]The[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Global[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Battle[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Of[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]The[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Bands[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]»[/FONT][FONT=Arial, sans-serif] приймають участь гурти, що грають наживо, виконують музичні твори, які іншими виконавцями ніколи не використовувалися, на будь-яких мовах світу, гурти, що налічують у складі від 2 до 10 учасників, належним чином склали заяву на участь в Українському національному турі та сплатили реєстраційні внески. Реєстраційні внески складають [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]25 доларів США з кожного учасника гурту.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Відбіркові тури пройдуть у вересні-жовтнi на концертних майданчиках Києва, Одеси, Харкова, Ужгорода, Симферополя та Чернівців. Вже відомо, що в Києвi 26-27 вересня вони вiдбудуться в клубi «Бiнго», а розпочнуться 22-23 вересня в Одесi, клуб «ХХІ век». Інші дати будуть оголошені найближчим часом.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]В цьому сезоні у чотирьох містах (Київ, Одеса, Харків, Ужгород) проводяться окремі відкриті тури для команд з інших міст (окрім міста проведення), які дають змогу прийняти участь тим гуртам, в чиїх містах відбіркові тури не проводяться.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Порядок виступів буде визначатися жеребкуванням. Хронометраж виступів – не більше 15 хвилин. Журі складається з 5-7 осіб. До роботи в журі Національною дирекцією та регіональними представниками запрошуються відомі діячі вітчизняного шоу-бізнесу, продюсери, музиканти, журналісти, музичні критики. У відбіркових турах право голоса мають також і глядачі, які можуть вплинути на їх результати. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]У Національний фінал до боротьби за путівку до Світового фіналу запрошуються 5 найкращих гуртів попереднього сезону (з 2-го по 6-те місце) та переможці відбіркових турів. Кількість запрошених переможців буде залежати від кількості гуртів, які приймають участь у відборі. Орієнтовна кількість всіх фіналістів – 15.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]28 жовтня столичний концертний зал «Бiнго» прийме Національний фінал. Хронометраж виступів учасників фіналу – не більше 8 хвилин. Крім переможця фіналу, буде визначено переможців в номінаціях, які започатковуються партнерами фестивалю. Всі номінації будуть оголошені ближче до дати Національного фіналу.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Обраний професійним журі переможець Національного фіналу („Кращий новий гурт України-2007”) візьме участь у Всесвітньому фіналі в Лондоні. 4-6 грудня 37 національних переможців зустрінуться у боротьбі за головний приз в найкращих клубах британської столиці. Перші два дні в клубіUnderworldвизначать по шість учасників, які зійдуться в боротьбі за головний приз на концертному майданчикуElectricBallroom”. Там і буде обраний кращій новий гурт світу, який отримає грошову винагороду ($100 000) та всесвітній концертний тур по країнам-учасницям цього проекту.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]В попередні роки три українських гурти представляли нашу країну в Лондоні:[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2004 – Оркестр Янки Козир[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2005 – ТОЛ (найвищий результат для України – 4 місце)[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2006 – EtwasUnders [/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Бажаємо всім гуртам гідної участі та перемог![/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Подробиці та умови участі на сайтах www.gbob.com.ua та www.gbob.com [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Українська дирекція «TheGlobal Battle Of the Bands».[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Цена на каждый из дней 25 гривень.[/FONT]

25-09.jpg

Останнє редагування модератором:
Re: Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Бинго"

а у контрабанды.ком.уа. кстати вокал супер)))

Re: Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Бинго"

ну ответили пиздато)
в следующем году штурмуем гбоб депресивным дрон-дум-блэком)

Я из группы MONKEY DEAD..мы там 27-го шпилим....приходите....послушайте, может кому-то понравиццо...:)

так. я видимо шота пропустил, но... это 25 грн ЗА ДЕНЬ?!

мивина родео! сказав(ла):
ну ответили пиздато)
в следующем году штурмуем гбоб депресивным дрон-дум-блэком)
и хк-мк-дк)))

да заходите 27го крута будет.

появилась нормальная афиша

чсетно говоря, не вижу смыслу идти...

Списки груп указаны в их последовательности выступления, или как?

нет прядок выступлений другой.жеребьевка сегодня только была

Супер пупер, буду фотать все 3 дня.

2 Кноп - ты буш? =)

А в Одессе уже прошол отбор? Почему нету списков победителей? Или у нас как в ВЭРХОВНИЙ РАДЕ невкладываемся в план голосов к кандидату?

Победители появились на официальном сайте через пол часа - час после объявления их таковыми.

Всю информацию по выступлению и по победителям смотреть тут - http://www.gbob.com.ua/region.htm

Что играли победители?

на жеребевке сказали POP-ALT

А отчоты дето можно почитать? И скока поставили балов участникам?

З.Ы. Походу в первый день в Киеве самые рульные группы будут. Но как сказал Антон "Грузовиков" самы реальные команды рождаются на переферии! Так что может и есть смысл во втором дне. По крайней мере (небудим тыкать пальцами) но в третий я наврятли пойду, большенство из них меня непорадовали покачто. Так что ждите дорогие оргинизаторы или сегодня или завтра! Цэлую....

дааааа опасный первый день :kill_all:
я большего ожыдал:hz:
понравИлИсь -27 День и Інкунабула....:yeah:

А кто прошел?Народ был хоть?

Вопрос непосредственно к организаторам. Ребят, а зачем вы лупите стоко бабла с команд? Я поясню, не дюже корректно, но просто о том, что победит контрабанда я знал вчера утром. Возможно это просто совпадение. Я понимаю, что после драки кулаками не машут, и вопрос риторический, но все-таки...

Просто мне от теперь, как участнику сего действа, с такими мыслями "когда все уже куплено, и живое выступление, просто формальность", не очень интересно играть...

Жду Вашего ответа.

Останнє редагування:

уже тама

Re: Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Б

Просто мне от теперь, как участнику сего действа, с такими мыслями "когда все уже куплено, и живое выступление, просто формальность", не очень интересно играть...

Жду Вашего ответа.

Опа) Понеслась старая история))) Ну я сегодня увижу куплено ли что, или нет:idea:

О кста расскажи прогнозы :) Интересно, заодно и проверим.

Кста я не утверждаю, это может просто совпадение :)

О!!! Можно тотализатор устроить =)))))))))

Re: Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Б

О кста расскажи прогнозы :) Интересно, заодно и проверим.

Кста я не утверждаю, это может просто совпадение :)

She Cries - 1 место
Jim James - 2 место

Возможно наоборот) Но сильнее этих групп сегодня никто играть не будет - это объективно. Т.е. если результат будет другой - я для себя выводы сделаю)

Хммм, интересно...Посмотрим...Я ща еще попробую справочки навести...

Kirk (the Seeker) сказав(ла):
Хммм, интересно...Посмотрим...Я ща еще попробую справочки навести...
наводи. я буду 27-го в жюри, тогда же ,когда и будет выступать твой бенд)
ну что я тебе хочу сказать, последние 2 года никто никогда не указывал жюри как и за кого нужно голосовать. вот вообще, даже намеков не было. так что все эти разговоры - пустой звук. сложно конечно будет, потому что жюри всего 7 человек, а процес оценки заключается в том ,чтобы из всех коллективов выбрать всего 5 лучших и расставить их по шкале.
я например буду оценивать каждую группу по разным критериям, за каждый из них ставя балы, потом суммировать баллы и выбирать ту пятерку лучших...

нужно меньше выискивать всякие слухи и сплетны и больше работать и следить за теми командами, которые занимают высокие места. потому что есть группы ,которые обращают на себя внимания прямо таки с первого прослушивания, а есть те, которые слушать просто невозможно и приходиться сидеть и считать минуты к концу их выступления.

Согласен, просто слух пошел от тех людей, которые непосредственно связаны с музыкой, а именно студиями и командами, поэтому и заставляет задуматься...

Первый день - полное гамно.Звук ацтой, вечно пищащий микрофон - это вообще смех. Групы тоже... правда пару было очень даже инетересных... в общем седня забью, последний день пафотаю и нафиг

Я представляю, тада в каком мы неформате будем...

понеслась пизда по скалам))))

Назад
Зверху