Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Бинго"

• Автор теми Автор теми Vlad Vladoff
  • Дата створення Дата створення

Vlad Vladoff

Світла пам’ять 1969-2023
Адреса
kiev.ua
Повідомлення
499

Репутація
103

Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Бинго"

Розпочалася реєстрація на сайті www.gbob.comкоманд-учасниць сезону 2007 (вже четвертого за ліком в свiтi та в Україні).
[FONT=Arial, sans-serif]В проекті [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]«[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]The[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Global[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Battle[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Of[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]The[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Bands[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]»[/FONT][FONT=Arial, sans-serif] приймають участь гурти, що грають наживо, виконують музичні твори, які іншими виконавцями ніколи не використовувалися, на будь-яких мовах світу, гурти, що налічують у складі від 2 до 10 учасників, належним чином склали заяву на участь в Українському національному турі та сплатили реєстраційні внески. Реєстраційні внески складають [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]25 доларів США з кожного учасника гурту.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Відбіркові тури пройдуть у вересні-жовтнi на концертних майданчиках Києва, Одеси, Харкова, Ужгорода, Симферополя та Чернівців. Вже відомо, що в Києвi 26-27 вересня вони вiдбудуться в клубi «Бiнго», а розпочнуться 22-23 вересня в Одесi, клуб «ХХІ век». Інші дати будуть оголошені найближчим часом.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]В цьому сезоні у чотирьох містах (Київ, Одеса, Харків, Ужгород) проводяться окремі відкриті тури для команд з інших міст (окрім міста проведення), які дають змогу прийняти участь тим гуртам, в чиїх містах відбіркові тури не проводяться.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Порядок виступів буде визначатися жеребкуванням. Хронометраж виступів – не більше 15 хвилин. Журі складається з 5-7 осіб. До роботи в журі Національною дирекцією та регіональними представниками запрошуються відомі діячі вітчизняного шоу-бізнесу, продюсери, музиканти, журналісти, музичні критики. У відбіркових турах право голоса мають також і глядачі, які можуть вплинути на їх результати. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]У Національний фінал до боротьби за путівку до Світового фіналу запрошуються 5 найкращих гуртів попереднього сезону (з 2-го по 6-те місце) та переможці відбіркових турів. Кількість запрошених переможців буде залежати від кількості гуртів, які приймають участь у відборі. Орієнтовна кількість всіх фіналістів – 15.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]28 жовтня столичний концертний зал «Бiнго» прийме Національний фінал. Хронометраж виступів учасників фіналу – не більше 8 хвилин. Крім переможця фіналу, буде визначено переможців в номінаціях, які започатковуються партнерами фестивалю. Всі номінації будуть оголошені ближче до дати Національного фіналу.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Обраний професійним журі переможець Національного фіналу („Кращий новий гурт України-2007”) візьме участь у Всесвітньому фіналі в Лондоні. 4-6 грудня 37 національних переможців зустрінуться у боротьбі за головний приз в найкращих клубах британської столиці. Перші два дні в клубіUnderworldвизначать по шість учасників, які зійдуться в боротьбі за головний приз на концертному майданчикуElectricBallroom”. Там і буде обраний кращій новий гурт світу, який отримає грошову винагороду ($100 000) та всесвітній концертний тур по країнам-учасницям цього проекту.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]В попередні роки три українських гурти представляли нашу країну в Лондоні:[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2004 – Оркестр Янки Козир[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2005 – ТОЛ (найвищий результат для України – 4 місце)[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2006 – EtwasUnders [/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Бажаємо всім гуртам гідної участі та перемог![/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Подробиці та умови участі на сайтах www.gbob.com.ua та www.gbob.com [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Українська дирекція «TheGlobal Battle Of the Bands».[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Цена на каждый из дней 25 гривень.[/FONT]

25-09.jpg

Останнє редагування модератором:
Re: Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 26-27 сентября, "Бинго"

Я пойду

Re: Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 26-27 сентября, "Бинго"

тоже пойду!:smile:

ебанулись чтоли?

никто не ебанулся, это осознаный шаг...
там будет уровень звучания и это нормально, а то что там играют вопрос второстепенный ( главное что не попс )

Добавлено через 2 минуты
если успею, то и заявку подам на участие

Останнє редагування:

посмотрю на список групп, а там посмотрим

Я щиро вірю в те, що завдяки гбобу, кількість факи на один квадратний метр української естради зростатиме й надалі.

а когда опубликуют список ?

Я щиро вірю в те, що завдяки гбобу, кількість факи на один квадратний метр української естради зростатиме й надалі.

ГГГГЫЫЫЫЫ:stupid:

это тупо, парни. третий год я наблюдаю за этим фестом, и постоянно одно и тоже. все гонят, что там мейнстрим один, но ведь никто не запрещает какой-нить грайндкоровой группе там выступить! было бы желание. а если группы сами не хотят, то что ж поделаешь.

никто не запрещает какой-нить грайндкоровой группе там выступить
Ну, во-первых, грайндкоровой-то может и никто не запретит, а вот запрет на использование фонограмм там обыгрывают очень двояко - игрец на самплере-мутанте вызовет массу подозрений. Да и "две песни по четыре минуты", "не больше 3 песен суммой не более 15 минут" - тоже приличные ограничения...

Хотя - в следующем году не пожалею сто баксей, дам говна, смеху ради. Если там, конечно, не рассматривают группы на предмет "а что играете", а пускают всех.

грайндкор прекрасно играется вживую))) и да, там пускают абсолютно всех, никого предварительно не прослушивая

Кот сказав(ла):
а когда опубликуют список ?
наверное уже когда афиши появятся))

Nook сказав(ла):
было бы желание. а если группы сами не хотят, то что ж поделаешь.
я думаю тут психологическое - нормальной группе не хочется переступить через себя и играть рядом с убогими... боязнь попасть под всеобщий засер.

та чего бояться - надо доносить... я бы вот играл. та и блин, я например каждый год жду что-то интересное и оригинальное... (

Я пойду.

на отбор 27-го в Бинго регистрация уже закрыта по причине достаточного количества заявок
в списках на украинском сайте команды будут появляться только после оплаты взносов

Национальная дирекция думает об открытии регистрации на еще один день в Бинго
решение будет на днях

грайндкор прекрасно играется вживую)))
А пост-нойз?

впервые слышу о пост-нойзе

не знаю на что там смотреть

это тупо, парни. третий год я наблюдаю за этим фестом, и постоянно одно и тоже. все гонят, что там мейнстрим один, но ведь никто не запрещает какой-нить грайндкоровой группе там выступить! было бы желание. а если группы сами не хотят, то что ж поделаешь.

Абсолютно согласен !!!
Такое впечатление складываеться, что подобные мероприятие проходят по 3 р. за день
и они всех изрядно подзаебали !!!
Кричат: "фака, фака" !!! Так подавайте заявки, да лобайте пиздатый музон, покажите уровень на деле, а не на беспонтовом вое

Добавлено через 15 минут
я думаю тут психологическое - нормальной группе не хочется переступить через себя и играть рядом с убогими... боязнь попасть под всеобщий засер.

Это наоборот фора - показать уровень на фоне ...
Вока бояться - в лес не ходить

Останнє редагування:

впервые слышу о пост-нойзе
Ну, должен же он когда-нибудь появиться...

Kaerf сказав(ла):
Ну, должен же он когда-нибудь появиться...

это наверное будет после нойза)

А кого бы вы хотели видеть на Глобале в качестве участника ?

В Бинго добавилось 25 сентября.

Nook, добавь, пожалуйста, в название темы.

Re: Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Бинго"

3 дня будет?

Re: Киевские отборочные туры «The Global Battle Of the Bands», 25-26-27 сентября, "Бинго"

Nook сказав(ла):

3 песни. 15 минут. это формат. и как принято формат факи. а если допустим у нас трек идёт 30 минут? да хотя б 12 даже. о чём ты говоришь, чел))

А кого бы вы хотели видеть на Глобале в качестве участника ?
Блэк Энжелз.

yozh сказав(ла):
3 песни. 15 минут. это формат. и как принято формат факи. а если допустим у нас трек идёт 30 минут? да хотя б 12 даже. о чём ты говоришь, чел))
в прошлом году выступала группа Атмасфера и играла один трек минут на 12-13. и были восприняты отлично. так что...

Назад
Зверху