Les Corte

emo/hardcore - Rīga, Latvia

narleysi

lossless
Стать
чол
Повідомлення
355

Репутація
180

Les+Corte.jpg

Інформація

Група утворилася в Ризі у 2002 році. Померла за 3 роки, в 2005. Встигли записати дещо плюс EP (в 2004 році, яке не було офіційно випущене). Члени вже неіснуючої групи грають в латвійських метал групах як-то 9horizon, Tesa, Mona De Bo, Bigband.

Учасники

Mikus Mekšs - vocals;
Aigars Brauns - guitar;
Dāvis Burmeisters - guitar;
Ilmārs Zeps - bass guitar;
Anrijs Korps - drums.

Дискографія

Demo (2003)

Untitled EP (2004)
To view the content, you need to Sign In or Register.

Посилання

Last.fm
Сайт групи

-----------------------------------------------------------------------
Можете мене бити за те, що утворюю подібні темки і кидаю на ваш розсуд лише декілька пісень, які знайшов, але вони чимось зачепили же, хоча начебто нічого нового і немає :oh-yeah:

Опис
emo/hardcore - Rīga, Latvia
Країна
Латвія
Что-то латышская диаспора не отписывается)

Эрис, мовчать поки :dontknow:
А самому як? Сподобалося чи так собі?

Kotzyk, ты знаешь, так мало материала, и тем не менее все три трека достаточно разные, что мне сложно что-то сказать. Но отвращения не вызвали))) Я на самом деле почему про латышей с форума вспомнила, мне кажется, что такие команды в живую другое впечатление оставляют ,чем на записи.

Эрис, не можу не погодитися з тобою

"Сilvēkam nav jabaidas" люблю. Вообще банда из разряда культовых у нас тут. Жаль, в живую не застал их.
Четыре музыканта из пяти потом 9Horizon образовали - этот бэнд мне лично ближе, всё-таки

Дякуючи люб'язній допомозі, залив 4 пісні гурту (3 ті, що були, але 2 з них в кращій якості + 1 новий).

Клацай сюди

Назад
Зверху