Liferuiner

mosh metalcore/straight edge, Toronto, Ontario, Canada

5302m

player
Стать
чол
Адреса
з мабутнього
Повідомлення
2 252

Репутація
1 357

d439a4937bd886e8ea.jpg

Інформація про групу:
Liferuiner - Metalcore, straight edge, група з Торонто, Онтаріо. Спочатку назва писалась xLIFERUINERx. Підписали "одноразову" угоду із Tribunal Records для розкрутки свого дебютника "No Saints". В даний момент «під кришею» Uprising Records. Співпрацюючи з яким, група записала і випустила новий альбом "Taking Back The Night Life".
Один із засновників вокаліст Джоні недавно залишив групу в American tour після того як його пару раз обвинили в зґвалтуванні (вот так вот).
Новий вокаліст, Денні Шурянац, разом з колишнім Барабанщиком Шейном Таєром, також мають праблєми з законом. Вони були арештовані за якіта написи на стінах Торонто в травні 2008 (не група, а бандітска групіровка).
Саме інтєрєсне, шо гітарист банди Енді Діннер, настучав на цих парнєй мєнтам, за шо палучив прізвище "Big Ratt" (оце пригріли гадюку...).
Дальше больше. 22 червня 2008 року, обіжені чуваки обєднуються, і створюють нову myspace-сторінку для групи, назвавши її LiferuinHER. І стверджують, шо саме вони справжній Liferuiner. Енді з остальними хлопцями каже протилежне (чесне слово, як діти).
ПС. Карочє круті МОШні парні . А ше в них є пісня про Чорнобиль (по моєму іменно про той Чорнобиль).

Дискографія:
Are You Offended Yet (2005) [EP]
No Saints (2007)
Taking Back The Night Life (2008) http://iceman.ifolder.ru/7100938
S.O.S.E. (2011) [EP]
To view the content, you need to Sign In or Register.

2013 - FUTURE REVISIONISTS RusFolder // ZippyShare

Ну і відповідно два майспейса:
http://www.myspace.com/xlifexruinerx
http://www.myspace.com/liferuinher
На другому пише, шо вони рєальний Liferuiner. Рішайте самі кому з цих бєспрідєльщиків вірити :thinking:

Опис
mosh metalcore/straight edge, Toronto, Ontario, Canada
Країна
Канада
Останнє редагування модератором:
Сговнились:down:

помню, слушал, средне так

помню, слушал, средне так

ниче не средне..Ноу Сейнтс маститый альбом..а новый я сходу удалил после прослушивания..

зы. Степан исправился..начал четкие темы создавать:stupid:

ну вот я новый слушал, наверное поэтому :stupid:

тогда ща ноу сейнтс стяну

послушал. всё так же никакие

No Saints очень прет, а вот Taking Back the Night Life даже второй раз не слушал. Вообще не понравился...

первый альбом очень хороший, а новый даже качать нестал когда их новый имедж увидел)
кстате это не металкор

Первый альб у них просто разрывной, а второй слушаеш - ну вобще не то, нет уже той энергетики как в No Saints

Ох епт... я не собираюсь спорить, считай как хочешь

договорились))

скачала альбом 2007 року)сподобалися,але якихось особливих емоцій не викликали))

Сколько времени-то уже прошло. Ничего не слышно за новые альбомы? :dontknow:

Sons of Straight Edge:

Liferuiner - S.O.S.E :stupid:
а кліп кайфовий)

Шото каким-то они мелодик митолкоре стали.
И вокалист разжирел :wow:

У них уже 3й альбом жирный вокалист.

Я когда смотрел видосы из записи, мне он стройнее казался. И на лайвах тоже:thinking:

Назад
Зверху