На відміну від

hip-hop ~ Ukraine

Sun of a Beach

сдохни или умри
Повідомлення
10 930

Репутація
16 825

На відміну від

vid_2.jpg

Біо

«На Відміну Від» складається всього з двох осіб — Бєляєва і Фріла. Гурт виник 2005 року й за час свого існування випустив промо-альбом «Я боюся Чебурашку» (скачаний близько 40 000 разів), мікстейп «Врубайся» (скачаний трохи більше 60 000 разів), і два інтернет-синґли: «Збирай Речі» і «Шукай мене».

«На Відміну Від» досить часто виступають як у клубах, фестивалях, так і на великих концертних майданчиках, наприклад, «Таврійські ігри», «Пробіг під каштанами» (Майдан Незалежності) тощо.

Тексти пишуть учасники гурту, аранжуваннями раніше займався Бєляєв, однак зараз цю роль взяв на себе близький друг гурту Едуард «Діля» Приступа.

Зараз «На Відміну Від» готують до випуску перший офіційний альбом і кілька відеокліпів на його підтримку. Практично всю музику до альбому написав Едуард Приступа, взявши участь в якості вокаліста на двох треках — «Обійми мене» і «Де мої крила».

У «На Відміну Від» немає якогось певного вектора творчого руху — тематика пісень дуже широка, в їхніх текстах можна знайти соціальні теми, і лірику, «стьоб», здоровий і міцний гумор.

У лютому 2011 року відбулися зйомки дебютного відеокліпу на спільну з Ділею пісню «Обійми мене». 12 березня 2011 року було презентовано акустичну програму «Хіп-хоп. Акустика. І шо?».

Учасники:

Андрій Шалімов — «Фріл»
Андрій Бєляєв — «Бєляєв»

Дискографія:

Демо:

2007 Я Боюся Чебурашку (New Year Promo Album)
c748637e8728.jpg

mediafire

2009 Врубайся! [the mixtape]
99e8c6f0b290.jpg

mediafire

Синґли:

Збираю речі (2009)
uploadbox
Шукай мене (2009)
fileshare
Обійми мене (2010; ft. Діля)
depositfiles

Лінкс:

ЖЖ
Вк
Ютуб

Вобщєм діко черкаський хіп-хоп напрімєр.

Опис
hip-hop ~ Ukraine
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Re: На Відміну Від

от пам"ятаю колись в общазі у всіх рубав "чебурашка" і ніхто не знав, хто це співає. але потім я дізнався про пациків. годний такий хопчик :up:

А мене підсадила Ноташа.

мене друг колись бісив цією чебурашкою по сто раз на день) а іншого нічого і не чув

іноді такі нікому невідомі пацики вистрілюють ахуєнними хітами. це дуже круто по-моєму.

Вгашений пизда просто:pray: Чебурашка такое

слушаю, ибо Чех пиарил:stupid:

Чех їх піарить вконтакті окей)

еще каких-то несколько лет назад сабж можно было услышать из мобилки чуть-ли не каждого черкасского нефорка. Сука, да это же любимые песни моего педовочного детства: "чебурашка", "ятебебоюся", "пам-парам" :scream::super:

с беляевым знаком, четкие.

ноташа котируе.
вообще годные ребята.
везу цибульку, їм ковбасуууу

крутые, микстейп шикарен

вгашений вже два дні добре доставляє!!! :scream::scream:

Назад
Зверху