Настоящий детектив / True Detective (2014–...)

детектив, неонуар, Луизиана, Калифорния
  • Автор теми Автор теми merzbird
  • Дата створення Дата створення
Стать
чол
Повідомлення
1 221

Репутація
1 638

Настоящий детектив / True Detective (2014–...)

kinopoisk.ru-True-Detective-2290382.jpg

Год: 2014
Страна: США
Жанр: детектив, криминал, драма
Продюсеры: Мик Анисето, Ричард Браун, Кэрол Кадди
Сценарист: Ник Пиццолатто
Режиссер: Кэри Фукунага
Актеры: Мэттью МакКонахи, Вуди Харрельсон, Майкл Поттс, Тори Киттлз, Мишель Монахэн, Мэдисон Вульф

Главные герои — два детектива. В 2012 году в штате Луизиана повторно открывается дело о серийном убийстве в 1995 году. Детективы познакомились 17 лет назад, когда началось расследование, и с тех пор вместе охотились за киллером. Повествование будет вестись как в наше время, так и откатится назад, в середину девяностых.

Кинопоиск
IMDB
Wikipedia

Прекраснейшее интро у сериала :in_love:

Смотреть онлайн:
aMovies.tv

Детективный сериал, в котором разгадать, что творится в головах следователей интереснее чем узнать имя убийцы, блестящая игра актёров, музыка. :pray:

Опис
детектив, неонуар, Луизиана, Калифорния
Останнє редагування модератором:
Re: Настоящий детектив / True Detective (2014–...)

максимально заунивні два епізоди з персонажами на яких максимально похуй, що тиняються туди-сюди, якщо сценаристів і режисерів має рятувати що то ніби історія з першого сезону, то в мене погані новини

та не смотрите, если не нравится :lol:

оце файне рішення ! а ще - то не слухайте , якщо не подобається :clever:

так реально, сейчас столько сериалов, что вообще нет нужды смотреть поебень. дропаю на раз-два, брат жив, а волосы мягкие и шелковистые :stupid:

Незважаючи на те, шо там на станції в кадрі пройманув двд The Thing, в мене все одно стійка асоціація з Fortitude.

b3293555.jpg
ебать я шутник, конечно

третя серія повертає надію, хороша

Хтось колись передивлявся другий сезон?
В 1му сезоні був топовий сценарій, топова режисура, топові актори
В 2му сценарій писали на колінці, режисура гівно, хороші актори
В 3му сценарій вже нудно, довго і боляче висирали на унітазі, набрали відверто другорядних акторів, а рівень "експлуатації фішок" досяг апогея, і понятне дєло, нічого не витянув.

Добавлено в 19:25 / Предыдущее сообщение было написано в 19:21

4й поки що подобається, але за ті три серії, що залишилися, шоб він вийшов на пристойний рівень, там мають прилетіти інопланетяни, вони ж мають розказати, хто таки убив Кенеді, а потім, в кінці, там має пробігти отой сімпатічний ротвейлер із The Thing, і многозначно втікти у хуртелицю

І про елєктронні сігарєти тоже норм.

Взагалі, Фаррел зіграв добре - йому сам бог велів грати алкашів, знає предмет нє по наслишкє. МакАдамс теж добре вжилась, Вінс Вон топ, йому взагалі личать маскулінні ролі (не такі як у фільмах Цаллера, звичайно, там він похож на Стівєна Сігала на максімалках). Другорядні персонажі вже дуже просідають

Хтось колись передивлявся другий сезон?
Я це робив :oh-yeah: і крім того що сподобався Фарел і шо малий у нього мав проблеми по життю , і шо там тьолкі туда - сюда більше нічого файного і не згадаю:dontknow:

Біджо, а виявиться що це корпорація яка володіє шахтою викидає якісь радіоактивні сміття від яких людям зность дах

Добавлено в 02:09 / Предыдущее сообщение было написано в 02:09

єдиний плюс з того сезону - мєм з Фарелом

жіночка детектив там була дуже хот

Ну зачєм ти розказав...

Останній сезон - це розчарування і жах. Жахлива режисерська робота, ніяка робота зі звуком, про сюжет взагалі мовчу. Емоційно я не прив'язаний до жодного персонажу. Ну зато всім догодили: і головні персонажі жінки, і лезбійський секс, і мускулінна жінка-коп, і немускулінний емпатичний мужик у жінки-копа, і корений народ, котрого претісняють. Бажання догодити всім, як на мене, завадило творцям зробити гарний серіал.

Тільки що подивився 5 серію, передостанню. Пам'ятаю, як чекав подивитися останню серію 1 і 2 сезонів, прям із захопленням. А тут взагалі нічого не лишає після себе жодна серія, ні бажання дивитися даді, ні інтриги.

Добавлено в 23:49 / Предыдущее сообщение было написано в 23:43

Другий сезон, до речі, дуже крутий. І гра акторів, і драма, і це прогнивше корупційне місто. Прям дуже атмосферно. Я, коли почав дивитися, дуже скептично поставився до цього сезону. Але потім все вирівнялося і я був у захваті.

Добавлено в 23:50 / Предыдущее сообщение было написано в 23:49

Хочу помилятися, але Ісса Лопез у якості всіх-всіх-всіх людей, відповідальних за шоу - ну, так собі, як на мене
Ти, прям, не помилився, а був на всі 100 правий

Але потім все вирівнялося і я був у захваті.
Після повторного перегляду я теж вважаю, шо це хороший серіал. Але раз ми вже розбираємо по косточкам - то його проблеми нікуди не ділись після перегляду: у сценартстів і режисерів було мало часу і багато бажання зробити "мега завернутий сюжет", добавити стільки паралельних сюжетних ліній, скільки це можливо (по кількості головних героїв, буквально), а реалізм бідної і провінційної Луізіани замістити гротескним GTA Vice City, - буквально з "рашн мафіа", нєграми в банданах, кривоногими простітутками і мером-торчком.
І при тому, шо лінії Вінса Вона, Фарела і МакАдамс - цікаві самі по собі, самі актори топ, а в кінці всіх реально жалко. Це хороший серіал, якому не вистачало часу на продакшн, шоб стати кінематографічним шедевром, як "кіно" Макконахі і Харельсона. Тут вже без порівнянь сезонів ніяк, сорі, і так - це був вже десь п'ятий раз, як я передивлявся перший сезон

це вам не аніме шоб закручений сюжет ну :stupid:
нормальний сезон, третій менше всього запав

Ну а як же "попіздєть", альо

Насправді, якщо я вірно зрозумів, 1 та 4 сезони поєднані філософським сенсом.

It's not a loop, It's a spiral (c) Alan Wake

В кінці 1 сезону Раст та Марті сидять під зоряним небом і розмовляють. Марті каже, що і правда, світ охопила темрява. Раст відповідає, що ні, навпаки - раніше була темрява, а зараз зоряне небо і темрява відступає, наступає світло.

Night country з 4 сезон - це, по суті, та сама темрява, котра повернулася.

Якщо у першому сезоні Раст та Марті йшли по спіралі в гору, повертаючись до світла, то у 4 сезоні навпаки - персонажі знову занурюються у темряву і боряться з нею.

Це дуже не очевидно, але класно. І херово, що у режисера та сценариста не вистачило клепки цю ідею нормально розкрутити і продати глядачеві.

згадався детектив в схожому сетінгу - Wind River, дуже крутий.

финал
:ohcrap::facepalm:

поки що цей сезон на першому місці в моєму топі серіалів, де на персонажів було максимально похуй. та і відверто нудився під час перегляду. але за тему з корінним населенням маленький плюсик.

Додививсь

Святиє угоднікі, яка шляпа. В якості "осі повєствованія" - підліткові проблеми, отци-дєті, екологія, мєньшинства, побєда гендерних женщін. Серйозно? У шо ви скотили кращу колись серіальну франшизу, сволочі

Добавлено в 20:00 / Предыдущее сообщение было написано в 19:58

Ніколи блять ту джоді фостер не любив. Так, вона знялась у Мовчанні ягнят, і це кращий фільм, але моє таке мнєніє, шо їй за цей серіал тоже треба шоб псіх-одіночка подрочив і вафлю на єбальник кинув

Добавлено в 20:03 / Предыдущее сообщение было написано в 20:00

Блять, я...я... я возмущон!!

, але моє таке мнєніє, шо їй за цей серіал тоже треба шоб псіх-одіночка подрочив і вафлю на єбальник кинув
:rofl:цей сезон не дивився, але осуждаю :moral:

Підсумувати весь цей сезон можу фразою одного турка, який зі мною працював: бро, ето піздєц, я не знаю вот ту сей.

ніхуя тут всі кінокртики з тонкою душевною організацією!

але моє таке мнєніє, шо їй за цей серіал тоже треба шоб псіх-одіночка подрочив і вафлю на єбальник кинув
Вы должны добавить репутацию кому-нибудь еще

Назад
Зверху