Point Of Inflection

deathcore, Saarbrücken, Saarland, Germany
  • Автор теми Автор теми verloren
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    deathcore

verloren

We Are 138
Стать
чол
Повідомлення
1 155

Репутація
918

100345_logo.jpg

100345_photo.jpg

Інформація про групу:
Група заснована в вересні 2005 року в Saarbrücken, Saarland Germany . Своій дебютний однойменний ЕР випустили в 2007 році на інді лейблі Break Your Frame Records. За переконнями , я так зрозумів вони антіфа. Реліз мені сподобався. Зіграно класно, швидко. Саме воно для мошу, так і хочеться зірватися і почати все ламати і трощити. Вокал як раз по дезкору, гроул + скрімо, також присутнє bree-bree, що в принципі не може не радувати. Останнм часом мене сильно тішить німецька сцена. Є достойні екземпляри в жанрі. Безумовний хіт March Of The Undead. З самого початку налаштовує на м"ясорубку. Раджу всім для прослуховування.

Участники:
Peter - вокал
Karsten - гитара
Sascha - бас-гитара
Matze - барабаны
Taibi - гитара

Дискографія:
Point Of Inflection-Self-titled EP 2007

Майспейс

Опис
deathcore, Saarbrücken, Saarland, Germany
Країна
Німеччина
Останнє редагування модератором:
тож е самое что и с прошлой темой: напиши свои впечатления хотя бы на абзац, темы с нулевым количеством информации не нужны.

Nook,
Зауваження врахував, в темах написав враження про команди. Інфи і справді нема((

темы засчитываю, молодец :agree:

Добавлено через 19 часов 47 минут
послушал группу, и вправду хороши, что не трек - то потенциальный хит. дезкор-фенам ценить обязательно.

Останнє редагування:
Барон фон Клюгенау,
І це все що можна сказати, ракурс цікавий))
Пишіть про музику)

Простите, но моя твоя не понимать. Это украинский язык? Ах, действительно, это украинский сайт.

Назад
Зверху