пропозиція

Согласны ли Вы с этим предложением?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    35
Ім'я
Беня
Стать
чол
Адреса
pznk
Повідомлення
2 168

Репутація
2 067

пропозиція

Думаю не в мене одного часто буває таке, що подобаєтсья певна група і хочеться з іншими поділитися нею. Але шукати біографії-дискографії, писати власну розгорнуту думку не можеш, бо прослухав недостатньо матеріалу гурту чи просто часу нема. А порадити іншим й досі хочеться.

В зв"язку з цим і не тільки, пропоную створити зверху в різних розділах форуму треди аля "Флейм <даного розділу>", де форумчани могли би:
- ділитися враженнями про виконавців, які більш чи менш сильно вразили, але окрему тему з тих чи інших причин вони створити не можуть/не хочуть;
- отримати тут відповідь на питання стосовно особливостей певного жанру, приналежності певної групи до того чи іншого жанру; на питання з серії "Порадьте щось із серії такої і такої-то групи"/"Порадьте хрестоматійних виконавців даного данру";
- обговорювати пропозиції щодо зміни структури і вмісту роділу.
тощо.

Таким чином за рахунок створення таких флеймів:
- обговорення, об"єднані тематикою окремих музичних розділів, будуть міститись в одному треді у відповідному музичному розділі, не будучи тим самим розкиданими по різних темах в розділах анцензоред, ін дженерал, неформат;
- за рахунок порад-відповідей на питання і додаткового полігону для висловлення вражень про щойно прослухану музику збільшиться просвітительска функція форуму;
- можна буде отримати на якесь вузькоспеціалізоване в плані музики питання конкретну відповідь по суті, а не 666 постів епічного флуду.
і таке інше.

:clever:

Re: пропозиція

Когда-то я такое предлагал, на что ответили, что для этого есть раздел Ин Дженерал

не поддерживаю. на форуме и так целая куча разделов.

з тредом флейм всілякі вузькоспеціальні в плані муз. жанрів питання будуть знаходитися в одному місці, що в наслідку дає кращу структурованість форуму і відповідно порядок на форумі. Як зразок, можна взяти той же фанкісолз, де флейм чудово просто функціонує.

Не варто бути таким категоричним. І взагалі в будь-якому випадку, можна ж зробити тимчасовий експеримент. Якщо щось хуєво буде з цими флеймами, то його можна видалити в будь-який момент, і якщо навпаки добре - то залишити.

Імхо, форум від цього тільки покращав би. Мені особисто дуже не вистчає таких от топіків.

я кстати тоже за. и согласен со всеми пунктами аргументации кена.

Нафиг надо

это конечно интересно, но не будут ли тогда опустевать темы, о которых будут вестись разговоры в отдельном разделе, хоть и касательно затрагивающие сами группы?

та не. там за задумкою мають бути питання і прохання роздуплити в жанрі, його представниках; враження про групи, про яких нема тем, і таке інше. Тобто різні обговорення, об"єднані за музичними жанрами, і які в той же час будуть неумісними в темі про якусь групу в певному музичному розділі.

добавил опрос в общем

а флейм в Азере назовите "Мазефака"

Откуда и зачем?

за

Ответ: пропозиція

ну, собственно, с результатов опроса всё ясно.

:(

Результат голосування (якщо звичайно з такою кількістю голосувавших можна робити якісь висновки) свідчить прийнаймні про те, що категоричним щодо непотрібності флеймів бути не можна.
Тому доцільним буде компромісне рішення - зробити експеремент: створити такі флейм-топіки і дати їм випробовувальний термін, щоби на конкретній практиці переконатися в доцільності/недоцільності цієї затії.

фальсификации какие-то

до речі, результат 10-14 реально явно не абсолютна і навіть не проста більшість, так що питання ІМХО відкрите

когда я писал, было что-то 4-11, вот и говорю что фальсификации)

Я считаю, что как минимум попробовать стоит, так как ин дженерал это слишком обобщённая вещь - те инными словами не очень удобно в куче тем выбирать свою по тематике, а так ты заходишь в подобный флейм и знаешь что там будут вопросы именно интересующей тебя тематики. Так что я проголосовал - ЗА!

Добавлено через 2 минуты
кстати для удобства подобный флейм можно разместить ввиде подраздела в музыкальном разделе. То есть в неём можно будет создавать не посты, а темы!!

Останнє редагування:

сделать тему в каждом разделе и подвесить за яйца...и все дела..

против.

• Like
Реакції: fog!

Ну да! Например, заходишь в тот же Дистортед , в подобный флейм - где есть куча тем с обсуждениями музыки, её специфики, тонкостей именно групп причасных этому разделу! Разве не удобно? Да я думаю, и ничего грохать не прийдёться!

Голосовал "Против". Но предлагаю на срок в неделю создать такие темы. Сегодня понедельник, до воскресения можна будет в тестовом режиме флеймить в ветках.
А в воскресенье решим уже точно, нада или нет.

зы : пока не голосовал.

Ну тоесть блин...
Я против, но еще не голосвал, я туплю )

я против этого предложения и точка. в ин дженерале или faq можете пообсуждать.

Тогда альтернативное предложение сделать подобные подтемы в Индженерале! То есть сделать подразделы по Музыкальным разделам - Дистортед, металкор, хардкор итп! Всё ж удобнее!

Sun_Of_Nothing,нафига? он на то и инженерал)

Зачем что либо менять ? Все ветки и так хорошо продуманны. И так все хорошо организовано.

Назад
Зверху