Раббота Хо
Київська андеграундова сцена 80-х була неймовірно багатою і самобутньою, але з якихось причин і зовсім незаслужено віддана забуттю: мало хто навіть чув про такі групи, як Іванов Даун, Коллежский асессор, Раббта Хо, ще менше людей їх слухало. Але я можу сказати тільки одне: навряд чи хтось з тих, хто одного разу послухав їх записи, залишиться безучасним. Ба більше, я не вірю що хоч комусь вони не можуть запасти в душу.
Але це так - ліричний відступ.
Добавлено через 15 минут
П.С. Пів царства віддам за тему про Коллежский ассесор.
Але це так - ліричний відступ.
В першого лютого 1988-го року в Києві була заснована група Раббота Хо. В перший склад ввійшли :
Сергій Попович — гітара, вокал; Ігор Грановський — клавішні, вокал; Констянтин Довженко — барабани, вокал. Всі були затятими меломанами і чудовими виконавцями. Кажуть, що в свій час Довженка вважали чи не найкращим українським драмером.
Якщо хтось хоче знати цікаві факти про РХ в дусі: чому вокали записувались у туалеті, як ледве не загинув перший повноцінний альбом "Репетиция без оркестра", що відбувалось в середині гурту, з яким персонажом Кастанедо зустрівся Грановський і тд, читайте цю статтю. Вона досить цікава. В 1990-му група практично розпалась, від першого складу залишився тільки Попович, який з групою музикантів записав ще кілька демо і альбом Танец 1991-го. Сам Сергій не дуже любив подальшу творчість, але вона мені здається чи не цікавішою за попередні етапи, так як саме на альбомі 1991-го стали проскакувати всякі психоделічні фішки, страшно нагадуючі пост-рок, прог.
Сергій Попович — гітара, вокал; Ігор Грановський — клавішні, вокал; Констянтин Довженко — барабани, вокал. Всі були затятими меломанами і чудовими виконавцями. Кажуть, що в свій час Довженка вважали чи не найкращим українським драмером.
Якщо хтось хоче знати цікаві факти про РХ в дусі: чому вокали записувались у туалеті, як ледве не загинув перший повноцінний альбом "Репетиция без оркестра", що відбувалось в середині гурту, з яким персонажом Кастанедо зустрівся Грановський і тд, читайте цю статтю. Вона досить цікава. В 1990-му група практично розпалась, від першого складу залишився тільки Попович, який з групою музикантів записав ще кілька демо і альбом Танец 1991-го. Сам Сергій не дуже любив подальшу творчість, але вона мені здається чи не цікавішою за попередні етапи, так як саме на альбомі 1991-го стали проскакувати всякі психоделічні фішки, страшно нагадуючі пост-рок, прог.
Тепер більше про музику. Перший альбом більш пост-панковий, але неймовірно цікавий, напружений і ненормальний і авангардний. Раббота Хо дуже сильно відрізняється від своїх "сусідів" Ідіот Даун своєю депресивністю і "темним" авангардизмом. Альбом "Танец" вже по-світліший за попередній, але нотки надривної ненормальноті залишились.
На привеликий жаль, знайти альбоми в неті дуже складно. Чесно кажучи, створючи статтю я матюкався акі сапожнік, бо з моїм нетом відбуваються якісь паранормальні явища: я не зміг залогінитись в торентс.ру, де тільки сьогодні знайшов всю дискографію, я не зміг залити єдиний альбом який в мене є в нормальній якості, на сервер, бо постійно обривалась заливка.Короче курва його мать того інтернету. Тому якщо б хтось зміг і викачав і виклав дискографію Рабботи з торрентів я б був безмежно вдячний. Посилання
Дискографія:
Вавилон - 1987 - Взъерошенное дерево
post№24
Вавилон - 1988 - Потенция
post№24
1989 - Репетиция без оркестра
1989 - Фельдфебельский романс [Live]
1991 - Танец
2001 - Репетиция без оркестра-2:Гадкие лебеди [Live]
2002 - Последняя песня
скачать
Дуже раджу качати саме танець - треки Максим і танець божественні.
На привеликий жаль, знайти альбоми в неті дуже складно. Чесно кажучи, створючи статтю я матюкався акі сапожнік, бо з моїм нетом відбуваються якісь паранормальні явища: я не зміг залогінитись в торентс.ру, де тільки сьогодні знайшов всю дискографію, я не зміг залити єдиний альбом який в мене є в нормальній якості, на сервер, бо постійно обривалась заливка.
Дискографія:
Вавилон - 1987 - Взъерошенное дерево
post№24
Вавилон - 1988 - Потенция
post№24
1989 - Репетиция без оркестра
1989 - Фельдфебельский романс [Live]
1991 - Танец
2001 - Репетиция без оркестра-2:Гадкие лебеди [Live]
2002 - Последняя песня
скачать
Дуже раджу качати саме танець - треки Максим і танець божественні.
П.С. Пів царства віддам за тему про Коллежский ассесор.
- Опис
- avant-garde, experimental, post-punk
- Країна
- Україна
Останнє редагування модератором:
Раббота Хо

Шикарно что уже есть.
Хотя может это я привык к тому что в гадких лебедях, но этот гитарный чес меня тупо выводит из себя
у меня есть ЦД с автографом