UEFA Europa League

• Автор теми Автор теми Kraft Holland
  • Дата створення Дата створення

Kraft Holland

MCMXXVII
Ім'я
Олексій
Стать
чол
Вік
40
Адреса
Київ
Повідомлення
9 327

Репутація
1 620

6e94a2cb5a7d0e0c7e4ee03da93b7181.png

2018/2019

qAwUlEe.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

сайты где можно смотреть видео трансляции

старая тема тут

Останнє редагування:
без неожиданностей, опять Испания тащит в футбольчике, в ЛЧ тоже так будет :stupid:

Шкода, що Зоря так тупо вилетіла. Могла ж же за бортом того Ральфа Равлика оставити з його Ред Булом. Дуже і дуже жаль

Dl4QfQLW4AIRriX.jpg:large

хочу так: ДК, Милан, Лейпциг, Рейнджерс.

Там ще Ворскла є :deal:
Сам тільки помітив :stupid:

хочу так: ДК, Милан, Лейпциг, Рейнджерс.

так не любишь Динамо? :stupid:

Добавлено в 14:01 / Предыдущее сообщение было написано в 13:48

Хочу, чтоб Арсенал или Милан приехал в Полтаву и охуел :stupid:

треба щоб александрія в ЛЄ пробилась нарешті і от туда їм юнайтед з реалом

Арсенал в Полтаву

ахах

Ванга 80 лвл

Добавлено в 14:43 / Предыдущее сообщение было написано в 14:41

нужно чтобы молодые росли, для этого нужны самые сильные соперники из возможных.

Чтоб молодые росли нужен еще и тренер. Если у руля команды физрук, то из того, что тебя 90 минут нагибают пользы особо не извлечёшь, имхо :hz:

Dl7QDplWsAE_0ID.jpg:large

Добавлено в 14:49 / Предыдущее сообщение было написано в 14:45

ахаха, оба Ред Булла в одной группе

так як та ворскла грає, вона і з чемпіонату може мінуснутись

Я би заради Арсіка і в Полтаву не проти скіпнути, але, чесно кажучи, востаннє був на таких заходах років 15 назад. Тому сичуватиму і далі вдома)

Ого, Ворскла смогла даже 2 мяча отгрузить орсеналу.

так як та ворскла грає, вона і з чемпіонату може мінуснутись

Ого, Ворскла смогла даже 2 мяча отгрузить орсеналу.

если судить по вчерашним играм, то у Ворсклы больше шансов с группы выйти чем в Динамо.
Полтава до последней минуты пыталась, что-то сделать и даже при 4:0 умудрились 2 гола закатать. :up:
Киевляне с такой игрой хз как умудрились не проебать :sad:

умудрились 2 гола закатать
банальна розконцентрація з боку Лондона, але тим не менш. Той же БАТЕ рік назад 6 пропустив, при тому, що це регулярний учасник єврокубків. Та й, відверто кажучи, Ворскла, мабуть, навіть і на гол не награла, якщо сліувати методології xG. Як би там не було, за рахзунку 4-0 топив вже за полтавчан. Надіюсь, щонайменше 3 місце буде за ними, хоч і від нього ніякого зиску.

153750774611494760.gif

Добавлено в 10:06 / Предыдущее сообщение было написано в 10:06

:stupid:

Шота вкрай невдалий Євросезон для наших. Поки що без перемог :dontknow:

вопрос: зачем ДК 3 подряд победы над ШД если они не могут обыграть чешский и казахский колхозы?

Хацкевич побоялся выпустить Дуэлунда или Русина, сделал замену по позиции. Другое дело, если он точно знает, что они не готовы усилить атаку, ну тогда вопрос к провальной трансферной политике.

тільки Дуелунд шось в першому свому матчі забив. судячи з усього просто кодлу 'з серцями' нахєр не потрібен Красніков з його покупками. у пацанів своє бачення і вони його виконують, тому їх ми не побачимо в грі толком. а будуть грати Гармаш і Сидорчук з найкращим форвардом світу.
як же ж ДК обісралось з Мораесом:applause:

У Динамо так-то поприятнее :up: Но играли они сегодня супер паскудно :ohcrap:

А вот Олимпиакос порадовал :up:

ну всьо, ДК далі не іде

Ще пару років назад 1/2 всіх цих команд боролась у плей-офф ЛЧ. :hare:

Я смотрю наши как всегда! :stupid: Нихуя короче не меняется из года в год одно и то же на протяжении уже 20+ лет... Завафлили чемп, 12 убогих команд, 2 убогих "гранда" которые стабильно сосут хуй в европе. Ну его нахуй этот футбол, короче. Уже больше года практически не смотрю, разве что игры сборной иногда... Судя по результатам - правильно и делаю.

Ну прастітє, не всім же Аяксами бути :dontknow:
Інакше команду потрібно купляти якісних легіонерів, чим Динамо вже останні роки три точно не займається. Не здивований поразці, хоча рахунок трохи кусається.
Челсі, яке б не було слабке сьогодні, все одно залишається топ-клубом, який веде боротьбу серед найкращих 6 команд АПЛ - найінтенсивнішої ліги світу. Це теж не могло не сказатись на 7-0.

Назад
Зверху