В.У.З.В. (Вхід у змінному взутті)

hip-hop ~ Ukraine

beforeadream

Слеп, глух, безмолвен
Ім'я
Валера
Стать
чол
Повідомлення
1 924

Репутація
1 331

В.У.З.В. (Вхід у змінному взутті)

41514.jpg

Команду з традиційно дивною для хіп-хопу назвою «Вхід у змінному взутті» рівненчанин Олександр Стьоганов зібрав навмисно для участі у фестивалі «Червона рута-95» у Сімферополі - основою проекту стали старшокласники із ВІА будинку піонерів «Цвіркуни». І хоч лауреатами фестивалю адепти україномовного репу не стали*, проте написана спеціально для них Ткачем - Тараном - Саліховим пісенька «Сірко» була визнана найкращою, що й принесло свіжоспеченому гуртові певну популярність. «Вхід...» в кінці 1996 року перебрався до Києва отримавши дах над головою і контракт у своїх екс-земляків – мистецької агенції «Територія А»; заодно хлопці вступили до столичного інституту культури. Особливою стабільністю склад гурту не відзначався – врешті-решт із Стьогановим залишився тільки Роман Веркулич**.

Масована реклама відеокліпів у власних хіт-парадах далася взнаки – «Вхід у змінному взутті» стали вважати найпопулярнішим гуртом у своїй категорії. Співпраця з мистецькою агенцією завершилася випуском касетки

Опис
hip-hop ~ Ukraine
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Ответ: В.У.З.В

ну скажем так, никогда их не считал образцом хорошего даже отечественного хип-хапа....хотя "сирко" крутая песня

хоч вони багато накрали і наплагіатили...але в Україні вони були з перших більш-менш достойних)
колись слухав

Шуты. Таких приводят в чины не за заслуги, а как проявление человеческого гуманизма.
То, что сейчас крутят по ящику под этикеткой "украинский хип-хап" (а они в первых рядах представителей) - смешное говно.

буду говорить о треках, предложеных здесь http://infostore.org/info/1031440 (их старые записи)
слабенько, но можна проследить, что пацаны верны себе - всё так же примитивно и неинтересно, как и сейчас, но ещё и запал исчез.
Тема по-приколу? Типа изговнить украинскую сцену?

Их еще когда-то по територии А крутили))))

оба типа живут(жили) в дарницком районе.один на ленинградке,другой на позняках.
раньше часто видел их на Зэме(озеро Солнечное) летом.

а мені Планове Засідання ВУЗВ дуже подобався...та й тепер можу послухати без напрягів.та й в альбомі 5 є непогані пісні, хоча вже не то...теперішня їхня діяльність - говно ще то!

Re: В.У.З.В

Альбом за 1997 год меня пиздец качает, по сайперс хиллу вышло но помелодичнее как-то. "Бо вже той день коли" помню по айситиви показывали когда я в первый класс ходил. В составе там же ж помойму был Потап и еще какой-то чувак, кто помнит как его зовут?

піздато навіть дуже.а час минає,бо вже той день коли,кароліна...ностальгія.

О, я тоже постоянно испытываю ощущение, будто Потап из ВУЗВ

кстати очень перся от "бо вже той день коли" как они появились только)) младшие класы епт)) даже касету купил!

Это был первий рэп с ЮА что я услышал, правда счас творчество Потапа говно, но Планове Засідання ВУЗВ прекрасный альбом.

На Древо Жизни похоже по саунду. Слушаешь и переносишься в другое время. Даже ощущения другие.

Поскольку я даже в детстве был миталистом, я никогда особо не любил их на Территории А, но, тем не менее, каким бы говном кто их не считал, это культ :pray:

Вхід у змінному взутті - П'ять
Name: Вхід у змінному взутті - П'ять
Genre: UA Hip-Hop
Release Date: 1996
Format: mp3
Quality: MPEG, 256 Kbps
Size: 79 MiB
Duration: 00:43:16
Description:
Классика Украинского Хип-Хапа, альбом был выпущен когда половина сайта еще пешком под стол ходила, 96 год, те кто уже тогда слушали Хип-Хоп имели альбомы П'ять и Планове Засідання ВУЗВ на касетах. Большинству вряд ли понравится, хотя попробуйте , послушать релиз чисто для стариков Хип-Хапа.

Tracklist:
1. ВУЗВ - Лето (4:16)
2. ВУЗВ - Хоть все ушло (3:34)
3. ВУЗВ - Я не хочу (4:32)
4. ВУЗВ - В который раз (4:46)
5. ВУЗВ - Как же так (3:30)
6. ВУЗВ - Just A Sad Song (5:06)
7. ВУЗВ - Ти знову поруч (4:15)
8. ВУЗВ - Лети не бойся (5:53)
9. ВУЗВ - Это было тогда (3:17)
10. ВУЗВ - Acapello (4:02)

http://upload.com.ua/get/900747823/

http://uploadbox.com/files/rONTaVTcm9

Добавлено через 3 минуты
Вхід У Змінному Взутті - Планове засідання ВУЗВ

Жанр: Rap, Hip-Hop, R'N'B
Год выпуска диска: 1997
Производитель диска: Ukraine
Аудио кодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 256 kbps

Трэклист:
1. ВУЗВ - Бо вже той день коли (3:51)
2. ВУЗВ - Далеко за р!ки, далеко за гори (4:00)
3. ВУЗВ - Л!рика (2:44)
4. ВУЗВ - Nigger Nation (4:49)
5. ВУЗВ - Шум-Гам (2:23)
6. ВУЗВ - !ди до мене (4:07)
7. ВУЗВ - Стриб-Скок (3:52)
8. ВУЗВ - Хто скаже так (3:04)
9. ВУЗВ - Час що мина (3:09)
10. Вузв - Укра!на (3:24)
11. ВУЗВ - Карол!н (3:50)
12. ВУЗВ - Д!намо-Ки!в (4:45)
13. ВУЗВ - Т!к-Так (Чуэш репу смак) (5:03)
14. ВУЗВ - Час корал!в (рмх) (3:31)
15. ВУЗВ - Далеко за р!ки, далеко за гори (рмх) (3:49)
16. ВУЗВ - Територ!я А (1:39)
17. ВУЗВ - Моя кохана (3:04)
18. ВУЗВ - bonus Min Net (4:19)

http://upload.com.ua/get/900655200/

пароль на второй альбом www.respecta.net

Назад
Зверху