Walls Between Us

melodic hardcore, Ivano-Frankivsk

da1tro

mp3 256 kbps
Повідомлення
104

Репутація
153

Walls Between Us
x_b0f5ee05.jpg

Origin: Ivano-Frankivsk, Ukraine
Since: 2008
Style: Melodic Hardcore / Punk
Line-up:
Members:
Kodak - guitar
Naz - vocals
Zheka - bass
Igor - drums
Influences: another year, rise against, 7seconds, all idols fall, ensign, have heart, casey jones, from ashes rise, heavy hearted, verse, comeback kid, tackleberry
Site: Myspace
Preveiw: Myspace / Вконтакте
Biography/Info:
До того як була створена команда Walls Between Us практично всі її учасники були старими колегами по цеху. Хтось з кимось грав, або катався, або просто дружили. В Кодака (гітара) з Жекою (басіла) була команда Clamorous а потім його запросили грати на басу в Miss Ukraine Was Murdered. У Наза був проект If I Care в якому за рік помінялось 4 драмера і врешті решт команда заглохла. На барабанах перше стукав Вася, але згодом на його місце взяли йогурта. В результаті ротацій в жовтні нарешті почались репетиції. Хотілось робити не просто музику заради музики, а вкладати туди послання - слова, які відриваєш від серця і віддаєш тому, кому справді довіряєш і з ким бачиш спільну мету. Через 2 місяці записали перше демо в яке увійшли 2 пісні: «Стіни між нами» і «Для чого ти тут». Від першої з них і пішла назва команди. Зараз група відіграла в декількох концертах, але за цей час поділити сцену з римськими групами Bedtime For Charlie i Jet Market, а також українськими гуртами Rise Of Cadia, Doping, One Reason Left та інші.. І це тільки початок.
2 Demo songs

Опис
melodic hardcore, Ivano-Frankivsk
Країна
Україна
Очень понравилась демка, желаю удачного дальнейшего развития:up: Думаю если и есть досойные хк банды с украинскими текстами так их не много, так что за это отдельный респект

місцями опозицію нагадало:dontknow:
може тому шо україномовних хардкор банд не так вже аж багато)

лолто, в конце они довольно нормально мелодик играли, шо ты выделываешься, не шаришь - не базарь

Костя, первое - шарю, второе - не базарю, а говорю так как есть, так что давай не будем, ок? хотя бы не тут :agree:

Костя, первое - шарю, второе - не базарю, а говорю так как есть, так что давай не будем, ок? хотя бы не тут
Ну раз шаришь то хули ты беса гонишь? Последний релиз который "одын из тысяч" - это мазафака по музыке? рэпкор?

бля рєбята, дякую всім. ми чесно не думали шо всім так сподобається. в Україні майже всі або в сторону метала або в попсу. просто хотілось грати шось просте...ну від душі відривати. мене з минулої команди поперли за то шо я хотів просто грати панк-хардкор а вони якусь мудрьону хрєнь з зайобськими партіями, напевно з англомовними текстами з мінімумом смислової нагрузки (ну просто робити якісну музику). нічого немаю проти професійних музикантів але всетаки хотілось робити ХАРДКОР. і будем робити...дякую ще раз за хороші відгуки про демку і за конструктивну критику. надіюсь скоро зустрінемось на шоу)

ТЕКСТЫ!!!!

Nazar_IF_HC, дядя, я отвечаю, ебашь с плеча душевный хардкор панк, пойте нормально, не хрюкайте и все пездач будет. Делай как считаешь нужным, и не слушай всех кто тебя будет в хрюканину и мат-мазафаку толкать. Удачи.

Злой, Костя прав как бы.

Я даже готов признать свою ограниченность в ХК, но мне их последний альбом ну ни как не идет... наверное, то что я назвал МЗФК вы назвали "мелодик" притом его там так много, что мне даже слушать сложно :dontknow: и еще одно - извините, за этот офф-топ, просто я так считаю! А про рэпкор - да, поотношению к этому альбому это немного не уместно :agree:

Короче, все сорре :agree:

Я даже готов признать свою ограниченность в ХК, но мне их последний альбом ну ни как не идет... наверное, то что я назвал МЗФК вы назвали "мелодик" притом его там так много, что мне даже слушать сложно и еще одно - извините, за этот офф-топ, просто я так считаю! А про рэпкор - да, поотношению к этому альбому это немного не уместно
А помоему ты глупый просто.
Не все что тебе не идет - мазафака. Я бы даже сказал наоборот.

Nazar_IF_HC, дядя, я отвечаю, ебашь с плеча душевный хардкор панк, пойте нормально, не хрюкайте и все пездач будет. Делай как считаешь нужным, и не слушай всех кто тебя будет в хрюканину и мат-мазафаку толкать. Удачи.
+500

Круто, мне понравилось очень.

Добавлено через 49 секунд
и украинский звучит у вас прекрасно)

Само собой

чем вконтакте фейловей майспейса?
myspace глобальней, что дает намного шире возможности + в отличии от контакта он спецом заточен под музыку.
на вконтакте можно регистрировать артиста?

Це слова до 1ї пісні – «Для чого ти тут». Там багато питань є а в кінці наша відповідь на всі поставлені питання)))

Для чого ти тут?
І як на довго?
Наскільки ти щиро віриш в хардкор?
Захоплення це чи серйозно?
Подумай!

Я бачу з ким погляди спільні
І їх не так багато навколо
Але разом ми сильні, готові іти до самого кінця.
До кінця! (2 рази)

Яка мотивація в тебе?
Які ти ставиш завдання в житті?
Віддати щось мріям чи все забрати в кишеню собі?

З якими думками в голові
Ти засинаєш вночі?
З якими вранці прокидаєшся
Надіями ти?
Хто навколо тебе
І що надає тобі сенс в твоєму житті?

Подумай!
Для чого ти тут! (2 рази)

Брейк)))

ХАРДКОР!
Наші мрії
ХАРДКОР!