We Are Knives

math rock/post-rock, UK
  • Автор теми Автор теми Leg0
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    math rock

Leg0

nicely nicely
Ім'я
Артур
Стать
чол
Адреса
Вінниця
Повідомлення
2 214

Репутація
1 482

Мої гурти
TSAARS

We+Are+Knives.jpg

MYSPACE

Склад:
Steve "4" - бас
Hornby "6" - вокал, гітара
Craig "2" - барабани

Біо:
Чудове тріо з Белфаста утворилось у 2005 році. Лабають крутєцкий пост-рок\мат-рок, приємне звучання, рваний звук, тепінг, циклення партій, все це є у них і все це у них просто ідеально). Місцями з'являється скрімовий вокал гітариста, котрий ще більше додає атмосфери трекам.

веселе біо з майспейса:
4ий і 6ий вирішили створити гурт. Знайшли 2ого. Почали писати трек "1". 2ий пішов. Знайшли іншого 2ого. Продовжили писати "1" і написали "2","4","5". Репетирували (багато!). Відіграли перші концерти. Спробували записатись, не спрацювало. 2ого попросили піти з гурту. Знайшли іншого 2ого. 2ий вивчив пісні. Репетирували (ще більше!)
Відіграли ще концертів. Написали 6 і 7. Репетирували. Відіграли ще концертів. Спробували знову записатись, все ще не виходило. 2ий мав піти з гурту. Знайшли іншого 2ого. 4ий по порядку 2ий вивчив пісні. Репетирували. Репетирували. Записали і випустили перший запис. Відіграли ще концертів.
Написали "8". Репетирували. Записали "8". Ще виступали. Відпочивали від виступів. Пишем нові номери і репетируєм.. зараз.

Всім раджу цінити :up:

Відео:

Дискографія:

We Have Become Like Knives 2006
To view the content, you need to Sign In or Register.

Опис
math rock/post-rock, UK
Країна
Велика Британія
Останнє редагування модератором:
Бодрячковые такие. Био ок:lol: Тока я б не назвал это пост-роком:hz:

Одни из самых любимых в матроке...Теппинг, теппинг на басу(!), гамотный минимализм, плюс олдовый скримо-вокал - и в итоге все просто восхитительно.:applause:

Крутые. Люблю такой мат-рок. :beer:

Де там пост-рок?:eyebrow: Вообще ок, бодрячковые такие.

Добавлено через 1 минуту
Скримачный вокал в паре песен в тему.:up:

Лунный самогон, простітє, шо тут нема стереотипного тремоло на ділеях.

я й не думав вже, що хтось взагалі відпишеться, але все-таки :up:

Лунный самогон, ну от і дай сам відповідь на це питання)

Leg0, ну например в Toe я пост-рок слышу, там есть такая задумчивая саундскейповость местами, а сабж -
рваний звук, тепінг, циклення партій, все це є у них
и вот это собственно и есть всё, никаких пост-роковых растеканий мыслью по древу, всё сжато-динамично-энергично)

Лунный самогон,
ну например в Toe я пост-рок слышу, там есть такая задумчивая саундскейповость местами
і це все? бідний жанр :stupid:
я до того, що тег гамно, яким в наш час можна чітко охарактеризувати тільки цей стандартний пост-рок)
а щодо задумливого саундскейпу:
We Are Knives - Six
:yeah:

Leg0, я не собирался разводить дискуссию о сути пост-рока, под которым понимают кучу взаимосключающих параграфов сегодня, а спрашивал исключительно о том, чем он представлен в сабже. А в сабже нету ни годспидской эпичности, ни джазово-электронных влияний тортуазы, ни традиционных дилей-тремолов по взрывам в небе, ни хипстерского инди на печалях, ни чего-либо другого, с чем сегодня связывают тег "пост-рок" - и это несмотря на то, что с ним чего только не связывают. Впрочем, раз тебе так дорог этот тег здесь, то ради бога, это всего лишь мое мнение :yeah:

Лунный самогон, ококок

Назад
Зверху