Leg0
nicely nicely
- Ім'я
- Артур
- Стать
- чол
- Адреса
- Вінниця
- Повідомлення
- 2 214
- Репутація
- 1 482
- Мої гурти
- TSAARS
Склад:
Steve "4" - бас
Hornby "6" - вокал, гітара
Craig "2" - барабани
Біо:
Чудове тріо з Белфаста утворилось у 2005 році. Лабають крутєцкий пост-рок\мат-рок, приємне звучання, рваний звук, тепінг, циклення партій, все це є у них і все це у них просто ідеально). Місцями з'являється скрімовий вокал гітариста, котрий ще більше додає атмосфери трекам.
веселе біо з майспейса:
4ий і 6ий вирішили створити гурт. Знайшли 2ого. Почали писати трек "1". 2ий пішов. Знайшли іншого 2ого. Продовжили писати "1" і написали "2","4","5". Репетирували (багато!). Відіграли перші концерти. Спробували записатись, не спрацювало. 2ого попросили піти з гурту. Знайшли іншого 2ого. 2ий вивчив пісні. Репетирували (ще більше!)
Відіграли ще концертів. Написали 6 і 7. Репетирували. Відіграли ще концертів. Спробували знову записатись, все ще не виходило. 2ий мав піти з гурту. Знайшли іншого 2ого. 4ий по порядку 2ий вивчив пісні. Репетирували. Репетирували. Записали і випустили перший запис. Відіграли ще концертів.
Написали "8". Репетирували. Записали "8". Ще виступали. Відпочивали від виступів. Пишем нові номери і репетируєм.. зараз.
Всім раджу цінити

Відео:
Дискографія:
We Have Become Like Knives 2006
- Опис
- math rock/post-rock, UK
- Країна
- Велика Британія
Останнє редагування модератором:
We Are Knives
Тока я б не назвал это пост-роком

Вообще ок, бодрячковые такие.